Şimdi Ara

bütün bölümleri botlu oynama nasıl oluyo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bunun yaması yada şifresi warmı her bölümde botlu oynanmıyo

• arkadaşım zaten daha önce verilmişti forumu biraz takip etmiş olsan bulurdun neyse ben tekrar vereyim

bot atmak için önce Consola
    " autowaypoint on " yazıp bölüm içersinde(HER YER ) Dolaştığınız Yerlerde Yeşil Çizgiler Çıkıyor ( dolaşılacak . sonra ise bütün bölümü dolaşma işlemi bitince
    "waypoint save " yazılacak sonra ise "waypoint save nocheck " yazılacak " ondan sonra " waypoint off " yazılıp "restart " yazılacak herşey bu kadar.

Denedim %100 sonuç aldım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erguner

arkadaşım zaten daha önce verilmişti forumu biraz takip etmiş olsan bulurdun neyse ben tekrar vereyim

" autowaypoint on " yazıp bölüm içersinde(HER YER ) Dolaştığınız Yerlerde Yeşil Çizgiler Çıkıyor ( dolaşılacak . sonra ise bütün bölümü dolaşma işlemi bitince
    "waypoint save " yazılacak sonra ise "waypoint save nocheck " yazılacak " ondan sonra " waypoint off " yazılıp "restart " yazılacak herşey bu kadar.

efet bende denedim %100 oluyo tşkler

• quote:

Orjinalden alıntı: eRRoR_CT

quote:

Orjinalden alıntı: Erguner

arkadaşım zaten daha önce verilmişti forumu biraz takip etmiş olsan bulurdun neyse ben tekrar vereyim

efet bende denedim %100 oluyo tşkler

işni görmüşsem ne mutlu bana hadi bakalım bol kanlı oyunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.