Şimdi Ara

Bütün gün sersem gibiyim ve hastalık hastasıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim bi kaç tane sorunum var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 😊

Arkadaşlar ben geçen ay kan tahlili yaptırdim ürik asitim çok hafif yüksek çıktı ve karaciğerim en hafif derece yani 1. Dereceden yağlı olarak çıktı diyet elma sirkeli su vs normal değerlere getirdim iki problemide şimdi sorunum şu hemen bi nefesim daralsa acaba kalp hastasımıyım diye düşünüyorum gidiyorum tahlil yaptırıyorum sorun çıkmıyor yani bi yerim ağrıdığı zaman hep en kötüsünü düşünüyorum ama benim yaşam kalitemi düşüren şey bu değil arkadaşlar ben dışarı çıktığım zaman sürekli bi sersemlik hissi hani gece uyurken 2 3 gibi su içmeye kalkarsınız ya ben her gün her dakika öyleyim psikiatriye gittim 562 soruluk form doldurdum sonuçta psikiatri bizlik bi durum yok bi norolojiye görün dedi norolojiyede gittim elle muayene etti bişey yok dedi ama ikna olmadım özel bi hastanede tomografi vs baya kapsamlı bi test yaptırıcam gözlerimle ilgili bi sıkıntıda yok yeni muayene oldum geçen gün hacamat yaptırdım kafaya da yaptirıcam 15 gün sonra. Sürekli bi bayılıcakmişım gibi hissediyorum baş dönmesi hissi sersemlik vs bu beni çok zorluyor arkadaşlar ne yapmaliyim bana bi tavsiye verin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aga sorun neymiş bende de var bu sorunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyun mrı da çektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitocarlone V kullanıcısına yanıt
    Bulamadık ki usta gitmediğim doktor kalmadı herşey temiz çıkiyor bu aralar daha da arttı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ürün tavsiyem var etkisini kısa sürede hissedersiniz 532 1610279

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.