Aşka inanmıyorum,güzel bi kız görüyom çok hoşlanıyorum sonra daha güzelini görüyorum ondan daha çok hoşlanıyorum böyle gidiyor,keşke bütün güzel kızlar benimle olsa,hepsini istiyom |
Bildirim
Aşka inanmıyorum,güzel bi kız görüyom çok hoşlanıyorum sonra daha güzelini görüyorum ondan daha çok hoşlanıyorum böyle gidiyor,keşke bütün güzel kızlar benimle olsa,hepsini istiyom |
oglum disarida da sürekli böyle kafa utuluyorsan yalniz kalman pek de anormal değil sanki
|
konusunca sallamiyordur kimse seni susmaya devam
|
Gayet normal ve olması gereken durum senin için |
Ben kimseden hoslanmiyom. Birinden hoslanmak icin once kendinden hoslanmak gerekiyor. Benim neyimi sevsinler diye dusunuyom. |
Ben kimseden hoslanmiyom. Birinden hoslanmak icin once kendinden hoslanmak gerekiyor. Benim neyimi sevsinler diye dusunuyom. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kafa utulemiyom. Susuyorum. Gozlem yapiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tipin yoksa paran yoksa 31 e asik ol < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gayet normal ve olması gereken durum senin için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haftada 3 kere 31 cekince aklıma dahi gelmiyor kızlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Günde en az 3 hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |