Şimdi Ara

bütün heryerde yazılar karakterler ikonlar v.s küçüldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
10.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.upshare.net/download.php?id=35A54B4811&setlang=tr
    Dosyayi indirme adresi
    dostum yeni upload etmiş olduğum bilgisayarımdaki bozuk görüntüm budur yalnız şunu belirteyim sana nasıl görünecek bu görüntü bilmem ama şu anda benim çözünürlüğüm 1024x768 dir. ve pc imdeki bütün ayarlar normaldir vista kullanıyorum dpi ayarlarım 96 dır metin görünüm ayarıda orta boy simgelerdir çok teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: FRED BAKER

dostum yukarıya bı dosya yuklemıssın ama ıptal olmus

su bozulmaların goruntusunu paıntte kaydedıphttp://imageshack.us/ bu sıteye yada forumun resım ekleme ozellığıne eklersen sevınırım

bı gorelım nası bıseymıs okurken akılda canlandırmak zor oluyor

http://imageshack.us/ resimleri bu siteden yukle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinar844 -- 21 Eylül 2008; 22:33:30 >

• dostum linki yeniledim şu an itibari ile çalışıyor birincide neden çalışmadı bende anlamadım bir zahmet bakarsan çok teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: cinar844

http://www.upshare.net/download.php?id=35A54B4811&setlang=tr
    Dosyayi indirme adresi
    dostum yeni upload etmiş olduğum bilgisayarımdaki bozuk görüntüm budur yalnız şunu belirteyim sana nasıl görünecek bu görüntü bilmem ama şu anda benim çözünürlüğüm 1024x768 dir. ve pc imdeki bütün ayarlar normaldir vista kullanıyorum dpi ayarlarım 96 dır metin görünüm ayarıda orta boy simgelerdir çok teşekkür ederim.
    quote:

dostum yukarıya bı dosya yuklemıssın ama ıptal olmus

su bozulmaların goruntusunu paıntte kaydedıphttp://imageshack.us/ bu sıteye yada forumun resım ekleme ozellığıne eklersen sevınırım

bı gorelım nası bıseymıs okurken akılda canlandırmak zor oluyor

http://imageshack.us/ resimleri bu siteden yukle

• Evet dogrudur o verdigim adres ingilizceydi, Onunicin onu iptal ettim. Baktim Turkcesi var onu vereyim dedim. XP tarayicisinda Antivirus programiniz varsa kaldirin diyor dogrudur, ama ben Defender kullaniyorum ve hic ugrasmiyorum gayette guzel ayarliyor. Vistada Help File var http://onecare.live.com/site/tr-tr/center/whatsnew.htm# Bu sitede MAKALE BASLİKLARİ yazan yerin altindaki paragrafa tiklarsan, bulursun. Oradan Vista ile ilgili nasil tarama yapman gerektigi bilgilerine ulasabilirsiniz. Basarilar

• okumuştum dostum çok teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: selamivural

Evet dogrudur o verdigim adres ingilizceydi, Onunicin onu iptal ettim. Baktim Turkcesi var onu vereyim dedim. XP tarayicisinda Antivirus programiniz varsa kaldirin diyor dogrudur, ama ben Defender kullaniyorum ve hic ugrasmiyorum gayette guzel ayarliyor. Vistada Help File var http://onecare.live.com/site/tr-tr/center/whatsnew.htm# Bu sitede MAKALE BASLİKLARİ yazan yerin altindaki paragrafa tiklarsan, bulursun. Oradan Vista ile ilgili nasil tarama yapman gerektigi bilgilerine ulasabilirsiniz. Basarilar

• dostum söylemiş olduğun windows live onecare ile tarattım ama bişi çıkmadı yalnız microsofta bildirim ilerlemesini yaparken orada bir pencere açıldı ve o pencerede şu.http://www.upshare.net/download.php?id=5E70409113&setlang=tr
    buna bir anlam veremedim dostum bilgin varmı bununla alakalı olabilir benim sorunum ama mesele halolmadı.
  • bı kac sorum olucak kullandığım bıl laptopmu desktop mu (0-100 u kac saka yaptım)

bence senın grefık kartında bır problem war o yuzden soyle bır yol ızlemenı tavsıye edıcem

bılgısayara format at sadece ether drıverını kur ınternete gır bıseler yap pc bu sekılde bıraz kullan eğer baktın bır sorun cıkmıyor

chıpset sruculerını kur bır muddet kullan yıne sorun cıkmazsa ekran kartını kur bu sekılde bır muddet sıstemı dene bakalım

nerde hata almaya baslarsan o aygıt ıle ılgılı bır sorun olabılır
  •  bütün heryerde yazılar karakterler ikonlar v.s küçüldü

bütün heryerde yazılar karakterler ikonlar v.s küçüldü

dostum bu resımlerdekı sorun nerde acaba

baslığa bılgısayarımdakı sımgeler kuculuyo demıssın ama yolladğın resımlerde hep bı web sayfası war ve masa ustu sımgelerı felan gorunmuyo

acıkcası ben yolladığın resımlerde bır garıplık goremedım bızı bu resımlerle ılgılı bıraz daha aydınlatırsan sevınırım

ayrıca fotolarıhttp://imageshack.us/ sitesine yuklersen sevınırım benım yaptığım gıbı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 22 Eylül 2008; 6:25:41 >

• Uzuldum meselenin hallolmadigina, o cikan upshare.net in ne oldugunu anlamak icin girdim, rapidshare gibi bir dosya yukleme , indirme sitesi, yani senin olayinla bir ilgisi yok niye o cikti hic anlamadim. Aklimada bir baska cozum gelmiyor dogrusu, insallah forumdan birisi yardim ederde meselen hallolur. Basarilar.
  • dostum bu ether driver sürücü dediğin üzerinde airties yazan cd midir yani modemin yazdığı cd birde upshare türkçe olduğu için oradan yükledim bendeki görüntüleri masaüzerindeki görüntüleride yüklerim ve gönderirim burada bozukluk çok zor belli oluyor daha önceki görüntüyü görmüş biri olarak ben burada canlı olarak daha iyi farkediyorum paylaşım sitesinde bu görüntüleri açınca zaten orada görüntüler bana zaten çok kötü göründü doğrusu bu görüntülerle görüntü analizi ni nasıl yaparsın bilmem ama neyse buda ustalık işi olsa gerek benim gibi çıraklara göre olmasa gerek neyse bu görüntüleri birde dediğin sitede göndermeye çalışacağım orası yabancı dilde sanırım ama bir deneyeyim bakalım teşekkür ederim.
    quote:

bı kac sorum olucak kullandığım bıl laptopmu desktop mu (0-100 u kac saka yaptım)

bence senın grefık kartında bır problem war o yuzden soyle bır yol ızlemenı tavsıye edıcem

bılgısayara format at sadece ether drıverını kur ınternete gır bıseler yap pc bu sekılde bıraz kullan eğer baktın bır sorun cıkmıyor

chıpset sruculerını kur bır muddet kullan yıne sorun cıkmazsa ekran kartını kur bu sekılde bır muddet sıstemı dene bakalım

nerde hata almaya baslarsan o aygıt ıle ılgılı bır sorun olabılır

• dostum orada verdiğim ikinci resimde windows live one care ile taratıpta tam taramadan çıkarken bilirsin tam orada microsofta bildir bölümü var işte tam orada bildiri esnasında çıkan bir görüntü o görüntü bana doğrusu uyarı olarak gelmedi microsofta bildirim esnasında geldi sen anlaşılan böyle bir bilgi ile karşılaşmadın sanırım birde dostum ben bu sorunu googleden arattım bir çok sayfa çıktı ikisine baktım ama benim sorunumun aynısı yok idi başka sorunlar vardı bu başlık altında ama ben sorada hatta bu konuda microsofttun sitesine müşteri hizmetlerine chat ile bağlanıp soracağım bugün bakalım ne diyecekler teşekkür ederim.
    quote:

Uzuldum meselenin hallolmadigina, o cikan upshare.net in ne oldugunu anlamak icin girdim,**** gibi bir dosya yukleme , indirme sitesi, yani senin olayinla bir ilgisi yok niye o cikti hic anlamadim. Aklimada bir baska cozum gelmiyor dogrusu, insallah forumdan birisi yardim ederde meselen hallolur. Basarilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinar844 -- 23 Eylül 2008; 5:39:15 >

• http://img81.imageshack.us/my.php?image=bozukes2.jpg
    dostum fred baker senin istediğin gibi sen sonunda imageshock tan upload yaptım aslında yabancı dil olmadığı için benim açımdan baya zor oldu ama deneme yanılma yöntemi ile hallettim buyrun dostum buradan bakabilirsin senin dediğin gibi görüntüde bir sorun yokmuş gibi görünüyor haklısın ama o görüntü üç dört ay kadar önce öyle değildi o yazılar ikonlar daha büyük ve daha düzgün vede daha canlı kanlı idi ben 1024x768 çözürlüğü kullanıyorum teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinar844 -- 23 Eylül 2008; 7:50:32 >

• yokmudur arkadaşlar bu konuda bir yardım teşekkür ederim.
  • Valla gorunuse gore DH uyeleride isin icinden cikamamis, ama ben cozum bulunacagina inaniyorum. Bu sade senin basina gelecek degil,muhakkak baska bir Arkadasin da basina gelmistir. Bakalim nasil cozulecek bende merak ediyorum. İyi sanslar .
  • valla ne diyeyimki aslında ben umudumu yitirmiş durumdayım hayret bişi yani bu kadar usta arkadaş varken bu meseleyi aydınlatamamak şaşırıyorum doğrusu neyse ne yapalım belki seninde dediğin gibi bir kardeşimiz bakarsın bu konuda hiç ummadık bir zamanda bir ışık yakar inşallah diyelim ve kendimizi avutalım barıi.
    quote:

Valla gorunuse gore DH uyeleride isin icinden cikamamis, ama ben cozum bulunacagina inaniyorum. Bu sade senin basina gelecek degil,muhakkak baska bir Arkadasin da basina gelmistir. Bakalim nasil cozulecek bende merak ediyorum. İyi sanslar .

• @ cınar ben vıstada kulandım bı zaman ama ınankı resımlerde tam olarak bısey farkedılmıyo sonucta sen paıntle ekran goruntusu aldığında ekran kartının belleğındekı goruntuyu almıs oluyorsun belkı sorun senın monıtorunde yanı bu olayı sen goruyosun ama bız vga belleğındekı goruntuyu gorduğumuz ıcın bıze normal gelıyo

sana bısey daha onerıyım sımgler ıcın değilde yazıların daha net canlı ve dolu dolu gorunmesını ıstıyorsan clear type duzeltme efektını acmalısın

xpde masaustu>sağ tus>ozellıkler> gorunum> efekler seklınde yol ızlenıyo ama vıstayı tam olarak hatırlayamıyorum

masaustu sağ tus yaptığında cıkan pencereden bıyerden yapılıyodu vıstada ama tam olarak hatırımda kalmamıs

bırde bunu dene bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: cinar844

buradaki sıralamayı takip ettim ama en son yourusername de kaldım daha ileriye gidemedim appdata diye bir dosya bulamadım aslında orada ki dosyaları yokladım ama böyle birşey bulamadım birde hatırlatmak isterim bu dosya format attıktan sonra sıfırlanmazmı teşekkür ederim.
    quote:

1. If it is corrupt, delete the Icon Cache File in C:\Users\YourUserName\AppData\Local\iconcache.db.
    2. Restart the computer.
    NOTE: The Icon Cache File will be rebuilt automatically and the icons should again be back to what they are supposed to be.

Burda dedigine gore İCON dosyasi bozuk olursa o yukardaki sonu db. ile biten dosyayi silin Bilgisayari tekrar baslatin otomatik olarak original dosyayi yukler diyor. Bu Vista icinmis. Bir risk i yok gibi istersen dene. Olmazsa yaz biraz daha arastiralim. Pek umidim yok ama bakalim. Kolay gelsin.

Kardeşim oradaki Username Senin bilgisayarının adı. Kurulum yaparken yazıyorsun genelde. Atıyorum benim Username'im KasIrGa "C:\Users\KasIrGa\AppData\LocaL\iconcache.db. " anlatabildim mi?

• teşekkür ederim dostlarım ama maalesef her iki dostumun dediği yolu bulamadım teşekkür ederim sizlere alakanız için
  • Dun bende Siteye yonlendiren bir Trojan yedim. Antivirus durdurdu ama genede kacti, velhasil neyle tarattiysamda bulamadim . Arac cubuklarina yerlesti, ikide bir cikip XP Antivurus 2008 yuklemen lazim deyip duruyordu. Ben bu dedigi programi indirmedim tabii, ama nalet icon uda ne yapsam yokedemedim. DH Aramada Bir arkadas bu konuyu ele almis. Onun verdigi Free program 5 dakikada sorunu cozdu, Bilgisayarda baya bi hafifledi.
    Gordugum kadariyla Senin problem devam ediyor, Aklima geldi Sen Bilgisayarini bunla bir tarat 5 dakika zamanini alir, Belkide zararli bir yazilim bir kosede durup sorun cikariyordur. Site İngilizce, Basit bir MS-Dos programi, Search(tarama) icin 1 , Clean (temizleme) 2 , Birde Registry clean da yaptir. Tarama bittikten sonra bir de Not defteri seklinde ne yaptigina dair bilgi veriyor. En sonunda Q yazip Quit (cikis) yapiyon. Masaustu ve Baslangic sayfasinin ayarlarini eskiye goturuyor. Sonradan duzelttim ben. Program XP icin diyor. Vista da calisirmi bilmem ama zaten calismazsa uyari verir herhalde. Download (indirme) yazan yere tikla Calistir . `` http://siri.urz.free.fr/Fix/SmitfraudFix_En.php `` Zaten senin kaybedecek birseyin yok denemekte fayda var. Yok riskli dersen calistirmazsin. Kolay gelsin.

• vista da ekran çözünürlüklerinin ayarlandığı biyerlerde DPI ayarları var.. onunla ilgili bi ayar olmasın? yazı ve icon büyüklüklerine etki ediyodu.. tam olarak yerini bilemeyeceğim şu anda vista kullanmıyorum..

ama bu DPI ayarına da bi göz at bakalım?
  • dostum çok teşekkür ederim alakan için dpi ve diğer ayarlarım normal onlarda bir sorun yok sorun başka bir şey ama nedir onuda ben bilemedim hatta çok zaman olmasına karşı buradanda bir sonuç alamadım bakalım ne zaman alacağım onu çok merak ediyor ve bekliyorum Allah bana sabır versin diyeceğim ne diyeyim bunca zamandan beridir böyle bir meselenin bir kardeşimizin başına gelmemiş olması beni çok ama çok şaşırtıyor doğrusu.
    quote:

Orjinalden alıntı: DrunkenLord

vista da ekran çözünürlüklerinin ayarlandığı biyerlerde DPI ayarları var.. onunla ilgili bi ayar olmasın? yazı ve icon büyüklüklerine etki ediyodu.. tam olarak yerini bilemeyeceğim şu anda vista kullanmıyorum..

ama bu DPI ayarına da bi göz at bakalım?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.