çok teşekkür ederim dostum alakan için zaten meselemi hallettiğim vakit burada bilgi vereceğim meselemi hallettim diye inşallah tabi ama inanki artık karamsarım neyse az önce senin verdiğin siteye gidip indirimi yaptım ve çalıştırdım bir pencere açıldı çatpat ingilizcem ile sanırım bir tuşa basmamı istiyordu bastım sonrada sayılar vardı sıralı 1,2,3,4,5, bu sayılar secilemez durumda idi ama ben 1 sayısını yazdım ve enterledim ama bir başka pencere çıktı ve engellendi dedi ve pencere kayboldu bende sistemde bişi oldumu acaba deyip resart yaptım herhangi bir şeye değişmemiş zaten belli olmuştu sanırım program vistada çalışmadı neyse tekrar teşekkür ederim kardeşim yakın alakan için senden gelen tabi diğer dostlardan da gelen önerileri sabırsızlıkla bekliyeceğim eyvallah.
quote:
Orjinalden alıntı: selamivural
Dun bende Siteye yonlendiren bir Trojan yedim. Antivirus durdurdu ama genede kacti, velhasil neyle tarattiysamda bulamadim . Arac cubuklarina yerlesti, ikide bir cikip XP Antivurus 2008 yuklemen lazim deyip duruyordu. Ben bu dedigi programi indirmedim tabii, ama nalet icon uda ne yapsam yokedemedim. DH Aramada Bir arkadas bu konuyu ele almis. Onun verdigi Free program 5 dakikada sorunu cozdu, Bilgisayarda baya bi hafifledi. Gordugum kadariyla Senin problem devam ediyor, Aklima geldi Sen Bilgisayarini bunla bir tarat 5 dakika zamanini alir, Belkide zararli bir yazilim bir kosede durup sorun cikariyordur. Site İngilizce, Basit bir MS-Dos programi, Search(tarama) icin 1 , Clean (temizleme) 2 , Birde Registry clean da yaptir. Tarama bittikten sonra bir de Not defteri seklinde ne yaptigina dair bilgi veriyor. En sonunda Q yazip Quit (cikis) yapiyon. Masaustu ve Baslangic sayfasinin ayarlarini eskiye goturuyor. Sonradan duzelttim ben. Program XP icin diyor. Vista da calisirmi bilmem ama zaten calismazsa uyari verir herhalde. Download (indirme) yazan yere tikla Calistir . `` http://siri.urz.free.fr/Fix/SmitfraudFix_En.php `` Zaten senin kaybedecek birseyin yok denemekte fayda var. Yok riskli dersen calistirmazsin. Kolay gelsin.
Demek calismadi, neyse saglik olsun, Bu arada Hayirli Bayramlar.
teşekkür ederim Allah razı olsun dostum hayırlı bayramlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme