Bildirim
BÜTÜN IŞIKLAR YANIYOR FAKAT İNTERNET YOK
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tekrar modem kurulumu yapın düzelmez ise türknet kaynaklı sorundur. -
Hızlı kurulum yaptım bir şey olmadı offline yazıyor mobilde Bilmiyorum ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de durum ayni. Bugun gelmezse yine iptal sureci ve tekrar eski operatore donus :( turknet hesapli hizli dedik ama bu sorunlar uzaktan egitime gecilen surecte can sıkıcı. Olay ne kadar ekmek o kadar kofte sanirim.
Hayır cevapta veren yok geçrketen illa bağırıp çağırmak mı gerekiyor güzel bir dille olmuyor galiba İnternet kendi kendine gidiyor ve çözüm yok süper
Merhaba, kurulum yaptığınızı ve sorunun devam ettiği bilgisini teknik arkadaşımla paylaştım. Kontrollerini yaparak size bilgi verecek. -
-
İp almam sorununuz var umarım çözerler bendede aynı sorun var geçici olarak adsl yaptılar netimi.Sizde isteyin düzeltilene kadar adsl olsun:D -
Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda arkadaşlarım kontrol ederek sorunu çözümleyecektir. -
Aynı şekilde benim modemin de tüm ışıkları yanıyor ama internet yok bir haftadır iptale doğru gidiyoruz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, arıza çözüm süreci 3 iş günüdür. Sürecin uzaması nedeniyle GSM numaranızı PM üzerinden iletmeniz durumunda arkadaşlarıma önceliğini ileteceğim. -
Pm ile gönderdim numaramı teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, arızanızı kontrol ettiğimde yerleşik operatör saha ekiplerinden gelen bilgide hattın ankastre kutusuna kadar sağlam olduğu bilgisi verilmiştir. Ben arızanın tekrar kontrol edilmesi için arkadaşlarıma bildirimde bulundum. Tekrar gerekli çalışmaları yaparak size bilgi vereceğiz. Konuyu yakından takip ediyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X