Keşke hiç ellemeseydim monitörü alalı daha 10 gün oldu bir yerinde küçük bir leke gördüm kullanma kılavuzunda okudum sanırım nemli yumuşak bezle silinebilir şeklinde bende sileyim dedim birde ne göreyim mönitör duvara acemi boyacıların yaptığı gibi dalga dalga servisi aradım üzerinde radyasyonu önlemek için bir sıvı sıkılıyormuş filan dedi pek emindeğil istanbul telefonu verdi orda bir sıvı yok fakat ince bir film tabaka var dedi sonra sıvı sabunla filan denedim nafile hala duruyor bütün monitörler böylemi ilk temizlemedemi sorun oluyor silmemekmi gerekiyor yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim sevgiler saygılar
Aman ha! Ekranının kaplamalarını kaybetmek istemiyorsan sakın kağıt ve sabun, deterjan değdirme monitörüne. Güderi veya mikrofiber bez ile Philips'i bu iş için hazırladığı temizleyiciyi kullan.
kağıt mendil filan pek mantıklı gelmiyorda nemli yumuşak bir bezle sildiğim halde oldu sıvı sabunla silmemi zaten philips yetkilisi söyledi birde öyle dene bakalım dedi bu ekranda böyle bir sıvı varmı varsa ne için radyasyon içinmi yoksa cizilmemesi içinmi ne amança yoksa ince bir film tabakasımı öyle olsa nemli bezden niye etkileniyor sevgiler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme