Hahahaha:Daman nan sen sen ol okula devam baq biz biraqtiq surunmeye d evam kiz soruo okuyonmu hayir diom dio calisionmu evet diom ne is dio diom kaldırım muhendisliqi dioo parazitsin yani diyorum sensin nan parazit zıbıdı:P
mesajlar birazda kişisel tanıtım gibi olmuş adım Bahadır 19 yaşındayım diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim ehuehueu
bende CuNDeRs hEr serverde admin benden korkak baska bisi yok nedim daha
Neden korkarlar hacmin ne kutlen ne:D
quote:
Orjinalden alıntı: MuqoLiq
Yazılanlar guzel Arkadaslar ellerinize anlatımınıza saglık evet diger kardeslerimdende bekliyorum Erhancım bu arada seni sevmeyen olsun kardesim:PSeytan erhanın cıragı olur:Dhehehehe Bende muonlineyi ilk abim oynarken gordum dedim bu ne sacma oyun 1 ay izledim hep bi gun abimin isi cıktı bana biraktı bak filan 1 ay izledim ya izleye izleye ezberlemisim oyunu abim bi geldi bakti char cosmus :Dozamandan beri her yerde balımla bilinirim:Dcok felaket kanat basarım:Pama herseyden farklı olarak ise her yerde aynı kisilige sahibimdir insanlıgımdan iyiligimden hic bir zaman odun vermemisimdir bi kisi desin behlül kotu biridir her yerde cirkefliq yapar ben netide bırakırım muonlineyide okadar diyorum sozumude tutarım yani:Devet kardeslerim yorumlara devam:P
ßehlul Kotu ßiridir :D
Hehehehe saol erhancim senin gibi olmaya calisiom zuahaha:P
ßenım Gibi mi haha hihi hoho Hatta ^^
Sen Ne Dion nan :)
Yine ßana PijamaLarını Giyip Cam Açıcan Dimi :P
quote:
Orjinalden alıntı: Xoßi
quote:
Yazılanlar guzel Arkadaslar ellerinize anlatımınıza saglık evet diger kardeslerimdende bekliyorum Erhancım bu arada seni sevmeyen olsun kardesim:PSeytan erhanın cıragı olur:Dhehehehe Bende muonlineyi ilk abim oynarken gordum dedim bu ne sacma oyun 1 ay izledim hep bi gun abimin isi cıktı bana biraktı bak filan 1 ay izledim ya izleye izleye ezberlemisim oyunu abim bi geldi bakti char cosmus :Dozamandan beri her yerde balımla bilinirim:Dcok felaket kanat basarım:Pama herseyden farklı olarak ise her yerde aynı kisilige sahibimdir insanlıgımdan iyiligimden hic bir zaman odun vermemisimdir bi kisi desin behlül kotu biridir her yerde cirkefliq yapar ben netide bırakırım muonlineyide okadar diyorum sozumude tutarım yani:Devet kardeslerim yorumlara devam:P
heryerde çirkeflik yapar
Beni destekleyenler için TY
quote:
Orjinalden alıntı: Method Man
quote:
quote:
heryerde çirkeflik yapar
Varmı Behlul Gibisi be Allah Askına Herkes Behlul Kadar Durust Ve Sempatik Olsa MuOnline Camiası Ne Silkoad Birakir Nede Wow Nede ßaşka online Oyun.( Herkes Behlul Gibi Olsa MuOnine Camiası Yerlerde. ) :D
eet bu isler bole ama biz hic bı zaman birbirimize sahıp cıkmıyoruz yaaa bole bısı olabılırmı bazı kısıler gelıyorlar benım kendı serverı banlamaya calısyorlar aslında ben server kuruyorum ama yenı ark kazanmak icin bilimyorum neden bole yapıyorlar mu-ege.no-ip.biz
quote:
quote:
quote:
quote:
heryerde çirkeflik yapar
Varmı Behlul Gibisi be Allah Askına Herkes Behlul Kadar Durust Ve Sempatik Olsa MuOnline Camiası Ne Silkoad Birakir Nede Wow Nede ßaşka online Oyun.( Herkes Behlul Gibi Olsa MuOnine Camiası Yerlerde. ) :D
Asıl senin gibisimi var be kardesim:)hahah hatirlionmu la 5 kisi party de idiq tarkan 2 de fallowla presinden dolanioduq ne eglenceli oluodu düt düt acilin tren geliyor hehehehe:D(cirkefe cirkefim:Dama kin beslemem kimseye):P
behlol partyle öldürdüğün güzel günlerimi anlatmamışın
Hahahaha la hepsini anlatsam donanim coker hehehhehe:Dher serverde cok guzel anılarım var gercektende iste buda heralde iyi biri olmanın odulu herkese tesekkur ederim arkadaslıkları,dostlukları kardesliqleri icin:)
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
heryerde çirkeflik yapar
Asıl senin gibisimi var be kardesim:)hahah hatirlionmu la 5 kisi party de idiq tarkan 2 de fallowla presinden dolanioduq ne eglenceli oluodu düt düt acilin tren geliyor hehehehe:D(cirkefe cirkefim:Dama kin beslemem kimseye):P
Nasıl Unutabilirimki O GunLeri :D Takıyodum Peşime 4 Kişi Haydee Kim Dur DiyeßiLirdiki ßize HatırLıyormusun KS Yapmak Yasakti.ßizde İnadina SpotLArdan Geçerdik Teker Teker :D Aslında ÖzLüyorum O GünLeri :)
Hahahaha nobetlese spotlari tutardiq lost7 de serbest oldu demisti admin lost7 yi basmistiq sen ben alp:Dhehehehe herkes admine isyan etmisti sora:Pama sora hile yapiolardi bizi oyundan dusurup kendileri cafeden giriolardi spotu kapiolardi biraqmistiq cunku biz haksizliga gelemeyis sonra arkamizdan kactilar demisti bazilari ben demistim coluq combalaq ne derse desin res farkı belli:Dsen devam etmistin canlarina okumustun butun bebelerin:DEvrende muturkiyede bizim cemle kavga ederdi ne guseldi onlarin kavgasi heyt be:Dben giderdim araya kavgayi keserlerdi ama evren cvp vermesdi ceme cemde gelirdi satasirdi cok guseldi muhabbetler olsunn paylasım olsun harika gunlerdi ya:P
quote:
Hahahaha nobetlese spotlari tutardiq lost7 de serbest oldu demisti admin lost7 yi basmistiq sen ben alp:Dhehehehe herkes admine isyan etmisti sora:Pama sora hile yapiolardi bizi oyundan dusurup kendileri cafeden giriolardi spotu kapiolardi biraqmistiq cunku biz haksizliga gelemeyis sonra arkamizdan kactilar demisti bazilari ben demistim coluq combalaq ne derse desin res farkı belli:Dsen devam etmistin canlarina okumustun butun bebelerin:DEvrende ****de bizim cemle kavga ederdi ne guseldi onlarin kavgasi heyt be:Dben giderdim araya kavgayi keserlerdi ama evren cvp vermesdi ceme cemde gelirdi satasirdi cok guseldi muhabbetler olsunn paylasım olsun harika gunlerdi ya:P
ßırakmıştım Alında Sonra MSN den bi GazLadıLar ßeni :) Yok KaçtıLar DayanamadiLar.Geri ßi Dondum KaßusLarı Oldum :D Hatta Siz Yokken Tarkandaki Spot u 9 Gun işgal Ettim Kimse Gelemiyordu Yanıma Reset Attıgım Zaman Yazıyodum ArkadasLardan ßirine OzeL Gelip Devrediyordum 140 dan Sonra Yine :D ßin Pişman OlduLar ßize O Tabiri KullandiLa Diye Ama Ne Fayda Seni Alp i Kaybettikten Sonra Neye Yarardiki.
Sen kaybetmedin kardesim sen kaybetmedin admin bizim gibi iyi ve kaliteli playerleri kaybetti ve kral server acsada ben o adamin serverinde oynamam yanlis yapana af yoq bende:)
quote:
Evet Arkadaslar Bütün Muonlineciler birbirini tanısın ve kaynassın kimse tirsmasın kendini saklama geregi duymasın:)Evet ben behlül Bursadan yasm 20 Futbol oynuyorum Muonlineyi 6 yıldan beri oynuyorum 7 yıla girdik iste bu ne demeq yani turkiyeye geldiginden beri herneyse bu gune kadar kastıgım char nickleri Quess---BeRBeR---MoNaRCH---oynadıgım hic bir server eziqlige tahammul edemem hep kafaya oynarım ve istedigimide alırım kimse engel olamaz tanıyan kardeslerim bilirler:)herneyse muonline online hayat gercektende offline:PGenc arkadaslara tavsiyem yani gencden kastım cocuqlara yenilere cok fazla kaptırmayın kendinizi kardeslerim once hayatınızı kurun okul is neyse onlardan arta kalan zamanlarda zevk icin oynayın biz kaptırdıq kendimizi kurtulamıyoruz:)Yabancı serverlerde takılmaq daha cazip geliyor su anlıq 6-7 ayda bir resetlenmiyor hic olmazsa fullediqce fulleyesim geliyor charları:DHer onune gelen dosyaları indirip server acıyor buda bolunmelere yol acıyor playerler ordan oraya mekik dokuyor buna dur demenin vakti gelecek bir gun elbet ben askerden gelince bi sure sonra bununla ilgili cok harika planlarım olcak cok guzel bir ekip kurmayı dusunuyorum turkiyedeki butun adminlere soyluyorum burdan birlesmeq lazımm oyle herkes ayrı ayrı yerlerde server acarsa kimseye player kalmaz ne kadar guzel olursa olsun gorunen koy klavuz istemio malesef artiq...herkese iyi eglenceler muonline server sahiplerine ise bol sans allah yardimcilari olsun:)
İste bunlarda resimlerim Arkadaslar,abiler ve kardesler.
Behlul sen yaparsin ayni dusunceler bendede bulunmakta ama gercekten yeni baslayanlar hic baslamsin bence bırakilmio naparsan yap bırakilmio verdigim para harcadigim zamanin hatti hesabi yok
Burdur TEFENNİ Adim himmet yas 20 1987 dogumlu gercek yasim 21 86 bir yas kucuk yazilmisim sadece muonline lise1 de basladim muonlineyi bizim buraya gelen bir komser getirmisti darklord kasiyordu biz kastik ama zor oldugu icin fazla kasamadik ve saten basladigimiz da kapanmisti 2 hafta sonra sonra Manisa Atanet mu-turkiye yani acildi orda 3 sezon kastik ve kapandi muozunlu sensoz ardindan ogrendikce acildik acildik acildik dh de acilan serverlarin 100 90 ninda kastim ben oyunda abi vss seylerlen yalvaran kisileri hic sevmiom adama yardim ediosun iyilik ediosun ama adam guclenince bir havalar neyse ben behlul gibi adamlarlan kasmayi severim hataa kasmitik hatırlarsin behlul guilde elf yoktu cagirmistin ama server zordu elf 6 saat ole kalka res attirmistik guilde ne gunlerdi bee ama ben bırakmistim isi bilenlerle kasmasi guzel ve zevkli oluor murder kasmadigimiz server kalmadi varol lan sonra nickleri aklıma gelmeyen kisilerle alituna gibi saglam playerlerlen ahh ahhh ozlicem 15 ay yokum ya oyunu cok ozlicem en cok onu yaniorum son 4 gun beyler 23 subat teslim olacam neyse agritmayayim kafanizi ehehe
saygilar KaRaYaK
quote:
Orjinalden alıntı: Qen!Editör
quote:
Evet Arkadaslar Bütün Muonlineciler birbirini tanısın ve kaynassın kimse tirsmasın kendini saklama geregi duymasın:)Evet ben behlül Bursadan yasm 20 Futbol oynuyorum Muonlineyi 6 yıldan beri oynuyorum 7 yıla girdik iste bu ne demeq yani turkiyeye geldiginden beri herneyse bu gune kadar kastıgım char nickleri Quess---BeRBeR---MoNaRCH---oynadıgım hic bir server eziqlige tahammul edemem hep kafaya oynarım ve istedigimide alırım kimse engel olamaz tanıyan kardeslerim bilirler:)herneyse muonline online hayat gercektende offline:PGenc arkadaslara tavsiyem yani gencden kastım cocuqlara yenilere cok fazla kaptırmayın kendinizi kardeslerim once hayatınızı kurun okul is neyse onlardan arta kalan zamanlarda zevk icin oynayın biz kaptırdıq kendimizi kurtulamıyoruz:)Yabancı serverlerde takılmaq daha cazip geliyor su anlıq 6-7 ayda bir resetlenmiyor hic olmazsa fullediqce fulleyesim geliyor charları:DHer onune gelen dosyaları indirip server acıyor buda bolunmelere yol acıyor playerler ordan oraya mekik dokuyor buna dur demenin vakti gelecek bir gun elbet ben askerden gelince bi sure sonra bununla ilgili cok harika planlarım olcak cok guzel bir ekip kurmayı dusunuyorum turkiyedeki butun adminlere soyluyorum burdan birlesmeq lazımm oyle herkes ayrı ayrı yerlerde server acarsa kimseye player kalmaz ne kadar guzel olursa olsun gorunen koy klavuz istemio malesef artiq...herkese iyi eglenceler muonline server sahiplerine ise bol sans allah yardimcilari olsun:)
İste bunlarda resimlerim Arkadaslar,abiler ve kardesler.
Behlul sen yaparsin ayni dusunceler bendede bulunmakta ama gercekten yeni baslayanlar hic baslamsin bence bırakilmio naparsan yap bırakilmio verdigim para harcadigim zamanin hatti hesabi yok
Burdur TEFENNİ Adim himmet yas 20 1987 dogumlu gercek yasim 21 86 bir yas kucuk yazilmisim sadece muonline lise1 de basladim muonlineyi bizim buraya gelen bir komser getirmisti darklord kasiyordu biz kastik ama zor oldugu icin fazla kasamadik ve saten basladigimiz da kapanmisti 2 hafta sonra sonra Manisa Atanet mu-turkiye yani acildi orda 3 sezon kastik ve kapandi muozunlu sensoz ardindan ogrendikce acildik acildik acildik dh de acilan serverlarin 100 90 ninda kastim ben oyunda abi vss seylerlen yalvaran kisileri hic sevmiom adama yardim ediosun iyilik ediosun ama adam guclenince bir havalar neyse ben behlul gibi adamlarlan kasmayi severim hataa kasmitik hatırlarsin behlul guilde elf yoktu cagirmistin ama server zordu elf 6 saat ole kalka res attirmistik guilde ne gunlerdi bee ama ben bırakmistim isi bilenlerle kasmasi guzel ve zevkli oluor murder kasmadigimiz server kalmadi varol lan sonra nickleri aklıma gelmeyen kisilerle alituna gibi saglam playerlerlen ahh ahhh ozlicem 15 ay yokum ya oyunu cok ozlicem en cok onu yaniorum son 4 gun beyler 23 subat teslim olacam neyse agritmayayim kafanizi ehehe
saygilar KaRaYaK
Dusunceler guzel aldın eskilere goturdun beni gercektende valla beni muonline dısında cok servere cagirdilar ama gitmedim cunki bence muonlinedeki ortam hic bi yerde yok sanki evimdeymis gibi hissediyorum kendimi cok harika bir duygu:)(zaten evimdeyim oda var:P)hehehe insallah tez zamanda teskereni alir askerligi bitirirsin bende gelicem arkandan senin torun olarak:Dgerci ben buyuq ihtimal komando olarak yaparim ama bakicaz ne olursa olsun yapicaz mecbur asker ocagi bu anaocagi deil vatani sınırda korumak kadar icerde yapilan hizmetlerde onemli k.i.b iyilik hep seninle olsun inandıgına emanetsin.