Şimdi Ara

BüTüN MuONLiNe TuTKuNLaRı BuRaYa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaslar Bütün Muonlineciler birbirini tanısın ve kaynassın kimse tirsmasın kendini saklama geregi duymasın:)Evet ben behlül Bursadan yasm 20 Futbol oynuyorum Muonlineyi 6 yıldan beri oynuyorum 7 yıla girdik iste bu ne demeq yani turkiyeye geldiginden beri herneyse bu gune kadar kastıgım char nickleri Quess---BeRBeR---MoNaRCH---oynadıgım hic bir server eziqlige tahammul edemem hep kafaya oynarım ve istedigimide alırım kimse engel olamaz tanıyan kardeslerim bilirler:)herneyse muonline online hayat gercektende offline:PGenc arkadaslara tavsiyem yani gencden kastım cocuqlara yenilere cok fazla kaptırmayın kendinizi kardeslerim once hayatınızı kurun okul is neyse onlardan arta kalan zamanlarda zevk icin oynayın biz kaptırdıq kendimizi kurtulamıyoruz:)Yabancı serverlerde takılmaq daha cazip geliyor su anlıq 6-7 ayda bir resetlenmiyor hic olmazsa fullediqce fulleyesim geliyor charları:DHer onune gelen dosyaları indirip server acıyor buda bolunmelere yol acıyor playerler ordan oraya mekik dokuyor buna dur demenin vakti gelecek bir gun elbet ben askerden gelince bi sure sonra bununla ilgili cok harika planlarım olcak cok guzel bir ekip kurmayı dusunuyorum turkiyedeki butun adminlere soyluyorum burdan birlesmeq lazımm oyle herkes ayrı ayrı yerlerde server acarsa kimseye player kalmaz ne kadar guzel olursa olsun gorunen koy klavuz istemio malesef artiq...herkese iyi eglenceler muonline server sahiplerine ise bol sans allah yardimcilari olsun:)

İste bunlarda resimlerim Arkadaslar,abiler ve kardesler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuqoLiq -- 17 Şubat 2007; 10:35:08 >

• Şunu söylemeliyimki silkroad online bölümüne girince ordaki kardeşlige hayran kalıyorm bi kişinin sorunu cıksa 1000 kişi yardıma koşuyor herkes bi servera toplanıyor ve inanılmaz güclü bir guild kurup o serverda forever oluyorlar ben kendim şahid oldum 2 arkadaş AngelSoul ve EvilSoul diye aynı serverda başlamıştık adamlar serverin 1.si oldu tabi global server private yok silkroadda daha .... şunu söylemeliyim lütfen birbirimize sahip cıkalım MUONLINE diyince hepimiz gururlanıyoruz çunku hepimiz birer MUONLINE cıyız ve oyunumuz gittikce kötüye gidiyor .. en önemli eksikligimizde kamera açısının değişememesidir istisna olarak değişenler var ama onlarda acıkcası berbat .... demek istedigim bir serverda oynayacaksak hep beraber olmalıyız ve serverda 1. olmalıyız örnegin bir guild kurduk ve 1. gidiyoruz hakketen serverda ben bir mg yim ve 2. tip kanat yapcagım bastım dewil wings cıktı onu guilddeki bir bk ya vermek benim görevimdir cunku ben en fazla takas edip bir kanada sahip olabilirim onunla ama guildden birine verdigimde onun sevgisini saygısını kazanırım ..... neyse cok yazdım FOREVER MUONLINE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 12 Eylül 2012; 18:47:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

Şunu söylemeliyimki silkroad online bölümüne girince ordaki kardeşlige hayran kalıyorm bi kişinin sorunu cıksa 1000 kişi yardıma koşuyor herkes bi servera toplanıyor ve inanılmaz güclü bir guild kurup o serverda forever oluyorlar ben kendim şahid oldum 2 arkadaş AngelSoul ve EvilSoul diye aynı serverda başlamıştık adamlar serverin 1.si oldu tabi global server private yok silkroadda daha .... şunu söylemeliyim lütfen birbirimize sahip cıkalım MUONLINE diyince hepimiz gururlanıyoruz çunku hepimiz birer MUONLINE cıyız ve oyunumuz gittikce kötüye gidiyor .. en önemli eksikligimizde kamera açısının değişememesidir istisna olarak değişenler var ama onlarda acıkcası berbat .... demek istedigim bir serverda oynayacaksak hep beraber olmalıyız ve serverda 1. olmalıyız örnegin bir guild kurduk ve 1. gidiyoruz hakketen serverda ben bir mg yim ve 2. tip kanat yapcagım bastım dewil wings cıktı onu guilddeki bir bk ya vermek benim görevimdir cunku ben en fazla takas edip bir kanada sahip olabilirim onunla ama guildden birine verdigimde onun sevgisini saygısını kazanırım ..... neyse cok yazdım FOREVER MUONLINE
    adam haklı.. Bravo HuRRiCaNe ..

• quote:

Orijinalden alıntı: muonline için

Alıntıları Göster
    Guild nedirki ben guildde lazım olmayan itemleri herkese veriyorum tanımam onemli deil onemli olan insanlıq dediqlerin cok mantiqli birlesmeq lazım herkes birbirine kosteq olmaya calısıyor benim serverim iyi onunki kotu cart curt aynı cocuqlar gibi:P(Benim babam senin banani dover,Hayır asıl benim babam senin babanıı dover) toplanın insan gibi yasamanın türk olmanın farkına varın:)

• quote:

Orijinalden alıntı: muonline için

Alıntıları Göster
    FOREVER MU ONLINE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Mentor

FOREVER MU ONLINE

Alıntıları Göster
    Adım Oğuzhan üstüner 17 yaşindayim Mu Online Bizim CAfeye İlk geldiğinde Ya 9 yada 10 yaşindaydim pek hatirlamiyorum.. Geçmişe Dair Promu Oynadiğimizi hatirliyorum..
    o zamanlar acemiydim tabi Neyse Geldik 17 yaşina Kendimi Pc başinda Oturdukca Biraz ağirlaştiğimi eski esnekliğimi kaybettiğimi ve biraz saflaştiğimi farkedince Biraz ara verdim .. Dh ile Tanişmam 2 yıl önce oldu Siteleri gezerken Bi baktim güzel bir Ortam O zamanlar evime pcyi yeni almiştim..
    Cok güzeldi Herkes birbirine yardim ediyordu bildiklerimi bilmediklerimi Burda Birazdaha pekiştirerek öğrendim..Ve Bu herkesin Server açma konusunu Epey izledim FArk ederseniz Hiç server acmadim Çünkü Ayakta Tutamiyacağimi Bildiğim için .. Bide Bu server açma olayi Büyükler Ve küçükler arasinda bi savaşa dönüştüğü için Herkes hava atmaya calişiyordu.. ve bu havalar Sirf sözlerde kaliyordu .. Onun için Herkes SErver açmaya başladi Bence Akil yaşta deyil baştadir.. Ve Bu kadar cok server acilmasinin sebebi Bazi kişilerin Kücük yaşli kişileri Sanki Ezik Sanki Salak sanki Beceriksiz olduklarini düşündükleri için böyle bir günde kapanan serverlar oldugunu düşünüyorum..

Ve forumdaki bazi kişiler bu tavirlarini silmedikçe TÜRKİYE Sınırlari içinde Düzgün bir server acilmiycak

Yinede Forever MU online

[ Hepsini okuyun ]!

• quote:

Orijinalden alıntı: SabroN

Adım Oğuzhan üstüner 17 yaşindayim Mu Online Bizim CAfeye İlk geldiğinde Ya 9 yada 10 yaşindaydim pek hatirlamiyorum.. Geçmişe Dair Promu Oynadiğimizi hatirliyorum..
    o zamanlar acemiydim tabi Neyse Geldik 17 yaşina Kendimi Pc başinda Oturdukca Biraz ağirlaştiğimi eski esnekliğimi kaybettiğimi ve biraz saflaştiğimi farkedince Biraz ara verdim .. Dh ile Tanişmam 2 yıl önce oldu Siteleri gezerken Bi baktim güzel bir Ortam O zamanlar evime pcyi yeni almiştim..
    Cok güzeldi Herkes birbirine yardim ediyordu bildiklerimi bilmediklerimi Burda Birazdaha pekiştirerek öğrendim..Ve Bu herkesin Server açma konusunu Epey izledim FArk ederseniz Hiç server acmadim Çünkü Ayakta Tutamiyacağimi Bildiğim için .. Bide Bu server açma olayi Büyükler Ve küçükler arasinda bi savaşa dönüştüğü için Herkes hava atmaya calişiyordu.. ve bu havalar Sirf sözlerde kaliyordu .. Onun için Herkes SErver açmaya başladi Bence Akil yaşta deyil baştadir.. Ve Bu kadar cok server acilmasinin sebebi Bazi kişilerin Kücük yaşli kişileri Sanki Ezik Sanki Salak sanki Beceriksiz olduklarini düşündükleri için böyle bir günde kapanan serverlar oldugunu düşünüyorum..

Ve forumdaki bazi kişiler bu tavirlarini silmedikçe TÜRKİYE Sınırlari içinde Düzgün bir server acilmiycak

Yinede Forever MU online

[ Hepsini okuyun ]!

Alıntıları Göster
    okumacam hepsini

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme_CuNDeRs

okumacam hepsini

Alıntıları Göster
    behlul acaba kac saatte yazıon bunu uzun yazmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Alıntıları Göster
    Kardesim inanki 5 dakka suruyo yada surmuyor:)Birde sarbon sana katılıyorum akıl yasda deil bastadır her dosya indiren server acccagına bu konuda bilgili oldukları belirlenmis kisiler birliq olup server acarsa cok basarılı olunabilir türkiye cogu konuda oldugu gibi burdada icten mafoluyor kendi kendimizi yok ediyoruz malesef seni tanıdıgıma memnun oldum kardesh.trex sende saol:)

• quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

Alıntıları Göster
    ßenımde bi 6-7 Senelik MuOnline Hayatım Var.Geçmişim Pekte KaranLık DegiL Konuyu Açan ßeni Yakından Tanı KişiLiğimLe Olsun OyuncuLugumLa Olsun.Kastıgım 3 Adet Server Var.

ReaLityMuOnLine - Nick XobaLt : Level 330 CivarLarında Okul NedeniyLe ßırakmak Zounda Kaldım.

DakLordsMu OnLine - Nick XobaLt : Reset 89 Server Kapanma NedeniyLe ßırakmak Zorunda KaLdım.

TukishMu OnLine - Nick XobaLt : Full DL Okul NedeniyLe Karakter i Devrettim ßir Daha Haber Alamadim :)

SAYGILAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuqoLiq

Kardesim inanki 5 dakka suruyo yada surmuyor:)Birde sarbon sana katılıyorum akıl yasda deil bastadır her dosya indiren server acccagına bu konuda bilgili oldukları belirlenmis kisiler birliq olup server acarsa cok basarılı olunabilir türkiye cogu konuda oldugu gibi burdada icten mafoluyor kendi kendimizi yok ediyoruz malesef seni tanıdıgıma memnun oldum kardesh.trex sende saol:)

Alıntıları Göster
    adım ozan 18 yaşındayım forumda msn de çoğu kişi method man yada Jonturk olarak bilirler beni. mu ya alchemy ile başladım sonra thegame.gr ye geçtim tabi ozaman(8.sınıf) pek bilmiyodum exp drop nedir alcemy den thegame ye geçince bir devrim gibi oldu herşeyi orada öğrendim diyebilirim 280 lvl kastım (40x ve ben oyunu tam bilmiyom ) sonra bir ex yüzüğü 20s10b ye sattıktan 1 gün sonra hack yedim ve sekasoftun adminlik yaptığı muturk te kastım baya zevk almıştım berber mirage fln vardı sonra orası da resetlendi herkes bıraktı ve öyle devam ettim.şuan öss ye hazırlandığım için pek mu oynayamıyorum ama şuan aktif projemwww.muonline.se.tc TÜrkiyede ilk mu arşiv sitesi 2 senedir açık ve 25000 ziyareti geçmiş durumda
    herkese iyi kasmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

adım ozan 18 yaşındayım forumda msn de çoğu kişi method man yada Jonturk olarak bilirler beni. mu ya alchemy ile başladım sonra thegame.gr ye geçtim tabi ozaman(8.sınıf) pek bilmiyodum exp drop nedir alcemy den thegame ye geçince bir devrim gibi oldu herşeyi orada öğrendim diyebilirim 280 lvl kastım (40x ve ben oyunu tam bilmiyom ) sonra bir ex yüzüğü 20s10b ye sattıktan 1 gün sonra hack yedim ve sekasoftun adminlik yaptığı muturk te kastım baya zevk almıştım berber mirage fln vardı sonra orası da resetlendi herkes bıraktı ve öyle devam ettim.şuan öss ye hazırlandığım için pek mu oynayamıyorum ama şuan aktif projemwww.muonline.se.tc TÜrkiyede ilk mu arşiv sitesi 2 senedir açık ve 25000 ziyareti geçmiş durumda
    herkese iyi kasmalar

Alıntıları Göster
    adım can(bu gün doğum günüm nese)
    beni mu online ilk defa 3 sene önce kuzenim tanışdırdı.. o zamanlar bizmu nun ilk zamanlarıydı tabi böle arada bi server offline olunca site kapalı oluodu bende tabi oyunda çok saf ve eziqim acaba siteyi mi yanlış yazdım diyip google dan bi arama yatım bizmu die ilk gelen linke tıkladım bide dh üye felan oldum geçen sene işte oyunda geliştik iyice öğrendik oyunu serverlar felan öğrendim yeni (o zamanlar eziq olduum için tek bi server war zannediodum)

• quote:

Orijinalden alıntı: karacacan

adım can(bu gün doğum günüm nese)
    beni mu online ilk defa 3 sene önce kuzenim tanışdırdı.. o zamanlar bizmu nun ilk zamanlarıydı tabi böle arada bi server offline olunca site kapalı oluodu bende tabi oyunda çok saf ve eziqim acaba siteyi mi yanlış yazdım diyip google dan bi arama yatım bizmu die ilk gelen linke tıkladım bide dh üye felan oldum geçen sene işte oyunda geliştik iyice öğrendik oyunu serverlar felan öğrendim yeni (o zamanlar eziq olduum için tek bi server war zannediodum)

Alıntıları Göster
    Yazılanlar guzel Arkadaslar ellerinize anlatımınıza saglık evet diger kardeslerimdende bekliyorum Erhancım bu arada seni sevmeyen olsun kardesim:PSeytan erhanın cıragı olur:Dhehehehe Bende muonlineyi ilk abim oynarken gordum dedim bu ne sacma oyun 1 ay izledim hep bi gun abimin isi cıktı bana biraktı bak filan 1 ay izledim ya izleye izleye ezberlemisim oyunu abim bi geldi bakti char cosmus :Dozamandan beri her yerde balımla bilinirim:Dcok felaket kanat basarım:Pama herseyden farklı olarak ise her yerde aynı kisilige sahibimdir insanlıgımdan iyiligimden hic bir zaman odun vermemisimdir bi kisi desin behlül kotu biridir her yerde cirkefliq yapar ben netide bırakırım muonlineyide okadar diyorum sozumude tutarım yani:Devet kardeslerim yorumlara devam:P

• quote:

Yazılanlar guzel Arkadaslar ellerinize anlatımınıza saglık evet diger kardeslerimdende bekliyorum Erhancım bu arada seni sevmeyen olsun kardesim:PSeytan erhanın cıragı olur:Dhehehehe Bende muonlineyi ilk abim oynarken gordum dedim bu ne sacma oyun 1 ay izledim hep bi gun abimin isi cıktı bana biraktı bak filan 1 ay izledim ya izleye izleye ezberlemisim oyunu abim bi geldi bakti char cosmus :Dozamandan beri her yerde balımla bilinirim:Dcok felaket kanat basarım:Pama herseyden farklı olarak ise her yerde aynı kisilige sahibimdir insanlıgımdan iyiligimden hic bir zaman odun vermemisimdir bi kisi desin behlül kotu biridir her yerde cirkefliq yapar ben netide bırakırım muonlineyide okadar diyorum sozumude tutarım yani:Devet kardeslerim yorumlara devam:P

Alıntıları Göster
    La Behlul utanmadan bide sallamısın muanadoluda sana 30 tane kanat basmısdık bi dk veya dw cıkaramamıstık bide dion kanat ustasıyım :D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

La Behlul utanmadan bide sallamısın muanadoluda sana 30 tane kanat basmısdık bi dk veya dw cıkaramamıstık bide dion kanat ustasıyım :D:D

Alıntıları Göster
    oyledir first ama muturk te berber chariyla superdi 1.ciydi ve savaslarda sadece small shield+ref le yenerdi herksi

• quote:

oyledir first ama muturk te berber chariyla superdi 1.ciydi ve savaslarda sadece small shield+ref le yenerdi herksi

Alıntıları Göster
    Nan baran zaten kendime yaptigim kanatlari demiom baskasina yaptigim kanatlarda kendime cikaramiom millete cikariom ne hikmetse:D

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

Ah eski serverler ahh yine 1. oluyom ama eskisi gibi zevk yok arkadasliq yok kardesliq yokk herkes menfaat icin selam veriyor herkes demeyemde cogu kisi:P

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

MuTurkde ben yoktum yoksa 1 ci olamazdı :D:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRST

quote:

MuTurkde ben yoktum yoksa 1 ci olamazdı :D:D:D

Alıntıları Göster
    Hahaha gidikla la:Dbizmu,muanadoludada vardin goremediq:Pbu gune kadar oynadigim hic bi serverde 1.olarak bitirmemezlik etmedim darklords haric ozamanlar yeni ogrenioduq ve cafede idiq gerci dier bi kac serverdede cafede idiq ama bilioduq hakkini verioduq:D

• quote:

Hahaha gidikla la:Dbizmu,muanadoludada vardin goremediq:Pbu gune kadar oynadigim hic bi serverde 1.olarak bitirmemezlik etmedim darklords haric ozamanlar yeni ogrenioduq ve cafede idiq gerci dier bi kac serverdede cafede idiq ama bilioduq hakkini verioduq:D

Alıntıları Göster
    bizmu da server 2 cisiydim sonra seckin banlanınca bende bıraktım ole devam etseydi ben bir olurdum :D anadoluda okul wardı kasamıyodum :D senin gibi bos gezenin bos kalfası degiliz biz :P:P
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.