Şimdi Ara

BüTüN MuONLiNe TuTKuNLaRı BuRaYa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kardesh guzel oluyor salca olanlar ciqmadiqca:D
  • Neophyte Francis Nosferatu Kardeşim Ve ben kastik

saygılar Onur:)

Niyazi'nin slm waR:)
  • Aleykum selam:)))))Sende selam soyle.
  • arkadaşlar ben erhan şu ana kadarki Nicklerim sadece Hayber :):)
    Ama artık nickimi değiştiriyorum bundan sonra The_Hayber olacak.
    Yaklaşık 11 yıldır mu-online oynuyorum ve 4 aya ara verdim artık oynamamaya kadar verdim ama ne yazıkki bağımlılık yapıyor sigaradan beter.
    Eskişehirde GSM üzerine şirketim var şu anda işlerden dolayı pek fazla vakit ayıramıyorum ama geceleride olsa oynuyorum.

Mu-OnLine Bulaşıcı Bir Hastalıktır ;) (Bulaşan kurtulamaz)
  • selam millet adım ramazan yas 18 nevsehirliyim
    oynadigim serverlar=
    haddi hesabı
    ilk once reality mu onlinede basladim nick=Sexy_TR*
    kapandiktan sonra forumdaki butun serverlerde 1 car fulledim
    diger butun serverlarda nick=WhirLwinD
    oynadigim serverlerin hicbiri ayar tutmayinca bende kendi serverimi actim
    DombiliMuOnline
    ama gecici bir ariza nedeniyle kapattim:D:D:D:D:D
    benden bu kadar
  • [font="Tahoma"]Selam Arkadaşlar Ben Eskişehirden Umut.
    Mu Online'ye ilk MuTurkte Başlamıştım O zaman Bu oyunu Bizim Kafe Sahibi SeZops(Murat Abi) ve bi kaç arkadaşım oynuyodu bana ilk olarak oyun cizgi film gibi gelmişti bigün bende oynamaya karar werdim ve başladım hergün okuldan kaçardım sırf bu oyun için :) ve MuTurkte hic unutmam 349 Lvl Olmuştum Losttower7 De kasarak O zaman Herkes Stadiumda Kasardı Ben Bilmezim Orayı Bi Yer gösterdiler Burda oyna die hep orda oynardım :)) ve ACI ZAMAN GELDi SERVER KAPANMISTI bütün hevesim bir anda gitmişti.Daha Sonra SpiderMU die Bi İsveç Serverini Oynadım Orda Gelişmitim iyice full Stat BK Yapmiştim onuda geçelim.Ben En Çok MuTurk'u özlüyorum o Full Ex Dark Side Set Weren Adamı Hele :D.Neyse ArkadaşLar Benden Bu Kadar Hepinize Tekrar Selamlar...

• çok uzun zamandır yeni versiyon çıkmıyor. bide bence oyuna bi dişi karakter daha lazım 4 erkeğin arasında bi elf olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: H u R R i C a N e

Şunu söylemeliyimki silkroad online bölümüne girince ordaki kardeşlige hayran kalıyorm bi kişinin sorunu cıksa 1000 kişi yardıma koşuyor herkes bi servera toplanıyor ve inanılmaz güclü bir guild kurup o serverda forever oluyorlar ben kendim şahid oldum 2 arkadaş AngelSoul ve EvilSoul diye aynı serverda başlamıştık adamlar serverin 1.si oldu tabi global server private yok silkroadda daha .... şunu söylemeliyim lütfen birbirimize sahip cıkalım MUONLINE diyince hepimiz gururlanıyoruz çunku hepimiz birer MUONLINE cıyız ve oyunumuz gittikce kötüye gidiyor .. en önemli eksikligimizde kamera açısının değişememesidir istisna olarak değişenler var ama onlarda acıkcası berbat .... demek istedigim bir serverda oynayacaksak hep beraber olmalıyız ve serverda 1. olmalıyız örnegin bir guild kurduk ve 1. gidiyoruz hakketen serverda ben bir mg yim ve 2. tip kanat yapcagım bastım dewil wings cıktı onu guilddeki bir bk ya vermek benim görevimdir cunku ben en fazla takas edip bir kanada sahip olabilirim onunla ama guildden birine verdigimde onun sevgisini saygısını kazanırım ..... neyse cok yazdım FOREVER MUONLINE

MuArchAngeL Administrator by tReX

bence Mu Online Düşmüyooooorr Sadece DH ta Düşüooooo

• Ben Mehmet ilk oynadıgım server darklordstu sonra baska yanabancı serverlar oynadım Türk serverlarıda oynadım.Nicklerim

DarkSM-MAGiCDEMON-cimbom!-MaNueL-CandyELF

Yaşım 17 Bursa da oturuyorum ve dogdum ama nüfusa kayıtlı oldugum il Giresun :D..

Behlul le aynı cafedendik yane birbirimizi tanıyoz..
  • Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim deseydin bide:Dhehehe neyse:PArkadaslar herkese tesekkur ediyorum ilgi ve alaka icin bu arada bu gune kadar 5-6 tane bayan arkadas tanıdım muonlinede 4 u turk idi azda olsa cok nadirde olsa bulunuyor ama su var tabiki bayan arkadaslar turk serverlerini pek bilmiyor sebebide herkes birbirine salca oluyor birbirinin kuyusunu kaziyor kimin eli kimin cebinde belli deil herkes yabanci serverlere gidiyor bu yuzden daha saglıklı bir ortam arıyorlar insallah ilerde bu ortam saglanır herkese iyi muonlineler:D
  • BEHLul benim seni biyerden gözüm ıstırıyor walaa ama nerden bilmiom seni mu.thegame.gr beklerim
  • Hahahaha nerden acep:P
  • Arkadaşlar ben muonline için artık hep nickim >DarkSM<[code][/code] muonline için girmeyecegim.Bu arada bana post kasan diyenlerede kapak olsun..
  • gelelim bana ben alper mu online a bizim cafede bizmu ile basladim yakalasık 2.5 yil olmasi lasim 2 ay sona eve neti cektirdim zaten ondan sonra bu forumu kesfettim ortami guzel oldugu icin uye olayım dedim.suana kadar oynadıgım serverlardaki nick im HoRRoR,MaSSaCRe,HoLLeWeN,SpLasH ' tır beni bildigim kadarı ile herkez mu-turkiyede full res yapınca tanımaya basladı.behlol u 1 bucuk yıldur tanıyorum onuda bizmudan mu onlineya 3.5 ay gibi bir dilim ile ara wermiştim ama dayanamadım yine basladım. benle mu kasmak isteyenler ay sonunda anadoluya gelebilirler server konusuna gelince kimse bas edemeyecegi yukun icine girmesin derim ...

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 18 Mart 2007; 11:36:55 >

• Unuttugun birsey var behlül gibi player gormedim gicektin ama eskide kaldı yaslandıq:P
  • sende bi sey unutmusun behlol hemde en onemli seyi ilgi alanını cewap KISLAR
  • ewt sira bende ben 15 yasindayim adim ALİ 5 yıldır mu oynuyom muya ilk olarak psychic-doomda basladim simdi arasira giriyom nerdeyse hersey i psychic de ogrendim sonra spidermu ya basladim orda ise ortam guzeldi sonra yavas yavas herkes birakti bi arkadasim vardi taniyan vardir belki SemMmM[BK] nicki adana beni POLAT[BK] diye bilir saolsun onunla dupe yapmayi ogrendim spidermu da butun buglar acikti stats fulleme yapardik server kapandi ve exp 300 civari oldu kimse oynamadi bende biraktim sonra semih veya diger arkadaslardan bi haber alamadim yani mudan muya gectim simdide zhypermuda takiliyom ama ne yazikki fazla turk oyuncu yok MASKE 16 MASKE_MG 60 MASKE_SM 22 REST yardim ederim beni bulun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skald -- 19 Mart 2007; 23:30:11 >

• Cıplaq kral:)
  • stats bug acikti ben nerdeyse her gun car fulluyodum arkadaslarin carlarini
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.