Şimdi Ara

bütün online oyunlara savaş açıldı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu kınıght ve silkroad oynayanlar bence aptal diyorum bence...niye mi çünkü beynini derslere ve yaşamın güzelliklerine yoğunaşacaklarına aptal aptal oyunlar için boş vakit harcıyorlar

ama farkında deiller ki büyük bir çukuruma doğu yol adıklarının...

lütfen şu ouynlara bağlanmayın..eğer isterseninz herşeyi yapabilirisinz. benden bukadar

• ben bu konuyu buraya açma
  • Seninde kurduğun cümlelerden zeka seviyen ve oyun oynamayarak zamanını nasıl değerlendirdiğin anlaşılıyor. Biraz sert çıkıcağım , kusura bakma. Oyun, eğlence için oynanır. Kimisi derslerini hallettikten sonra, gerekli sorumluluklarını yerine getirdikten sonra oyun oynar , kimisi farklı şeylerle uğraşarak zamanını değerlendirir.Ama
    kişi 7/24 oyun oynayıp , gerçek hayatı unutuyorsa bunda oyunların suçu yoktur. Gerçek suç kişidedir. Eğer bu konuda gerekli iradeyi gösteremeyen insan zaten hayatta da başarılı olamaz. Zaten bu yapıda olan kişi gider dışarda dolaşır, internette dolaşır yine sorumluluktan kaçar.
    İkinci olarak oyun oynamak asla boş iş değildir. Şuan oyun sektörü sinema sektörünüde geride bırakmıştır. Ama Türkiye her gelişen alanda oldugu gibi bence bu alandaki gelişmeyide görememektedir. Mükemmel bir pazar oluştu dünyada. Ama biz bundan yararlanamıyoruz. Oyunculuk boş iş olarak görülüyor. Kore'ye baktığımızda oyun bakanlığı var. Şuan hali hazırda sürmekte olan E3 var. Bunlar oyunculuğun nerde olduğunun açık örneğidir. Gelişen yeni alanlara ayak uydurmamız lazım.
    Bunlar benim kişisel görüşlerim.

• quote:

ama farkında deiller ki büyük bir çukuruma doğu yol adıklarının...

Çukurum ne la

Uçurum+Çukur = Çukurum, Çükürüm, Çük

Bugün Sünnet Yarın Deniz Ertesi Gün Enfeksyon

"Cem Yılmaz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 20 Temmuz 2007; 23:09:06 >
  • ee sana ne eL aLemin derdi senimi gerdi??
    sen dısarda dolasmaktan zevk aLırsın ama beLkı onLar pc oyunu oynarak zevk aLıo
    sana dısarda doLasıon dıe aptaL mı dıorLarda oyun oynayanLara dıcekLer pc oyunLarı da hayatın bı gzLLığidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 21 Temmuz 2007; 0:11:05 >
  • top peşinde koşmaktan iyiirya
  • ya o deilde dikkatimi çekti bizde harbi yazarken manyak vcumle bozuklukları yapıyoruz aha bunu bile duzgun yazamamisim
  • dostum bence haddini aşma..aptal falan..
    insanda irade vardır istediği zaman kendini frenleyebilir..yukarıda bi arkadaşın dediği gibi, bu konuda gerekli iradeyi gösteremeyen adam gerçek hayatta zaten başarılı olamaz..
    görüyorum çevremde daha okulun ilk günü okulu asıp lvl kasmaya gidenleri..zaten okula gitse de birşey olmuyorki, 12 ders var 6 tanesi 1.. bırak bence bütün gün oyun oynasın bunlar..
    gereken iradeyi gösteren adamlar belki ilerde büyük kitlelerin oynadığı oyunları yaparken,hem zevk alacak hem para..ama zamanında çok oyun oynayanların bilgisayarı bile olmayacak..
  • Zaten o Knight ve Silkroad oynayanlara Allah akıl fikir versin ölmüs o oyunlar zaten Sro da bot Knight da ne ararsan var
  • bence knight zevkli ama kayıt olması zor! silkroad da zevkli ama bu iki oyunda insanın zamanını alıyor sonrada insan pişman oluyor!

• Hayatında başarılı olan insan zaten kendini durdurmasını bilir.Diyelimki bi öğrenci var ve notları hep 85+ puan.Bu öğrenci şöyle düşünür "Çalışmassam notlarım düşecek".Bu zaten gerçekten çalışan öğrencinin farkına varıcağı birşeydir.Çalışmayan kişi zaten bu oyunları oynasada oynamasada herşeyi aynen devam eder.Ayrıca oyunlara suç atan kişilerde var.Lütfen söyleyin "Hırsızın hiç mi suçu yok? "
  • quote:

Orjinalden alıntı: aidenaus

bence knight zevkli ama kayıt olması zor! silkroad da zevkli ama bu iki oyunda insanın zamanını alıyor sonrada insan pişman oluyor!

nayt guzelmis oyun gormemesin hali
    ben sana bu konuyu buraya acma demedim mi
    edit:yazim hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newherochu -- 21 Temmuz 2007; 21:20:59 >

• Bak güzel kardeşim uslubun çok yanliş insanın zamanı hep ders çalişmakla gecmez hep işte çalişmaklada geçemez insanın arada bir dinlenmeye başka ortamlara takılmaya ihtiyaci vardır sana soruyorum bütün zamanını ders çalişmaklamı geciriyorsun hic futbol basketbol oynamazmısın veya gidip bir yerlerde oturmazmısın elbette oturursun değişik şekillerde eğlenirsin buradaki kardeşlerimde bence kahvehane köşesinde oturacağına bilgisayarlarının başinda oyun oynasınlar şimdi seni arkadaşlardan özür dilemeye davet ediyorum herkesin bir eglece şekli vardır senide olduğu gibi saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 24 Temmuz 2007; 23:42:07 >
  • iradeli olduğun sürece problem yok 7\24 ogame oynuyorum ama yazın okul başlaynca şak diye bırakıyorum hayatta bağlanmam ben oyuna okul başlayına sadee online olmayan oyunları oynarım bazene hamachide arklarla takılırız oks ye girdiğim için hiç bilgisayar açmadım öss gelince de açmicam bu sayede hayatım güzel geçiyo size de tavsiye ederim benim gibi yapan çoğu insan başarılı olur şahsen ben öyleyim arklarımda öyle

SAYGILARIMLA...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyrt -- 24 Temmuz 2007; 23:50:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tresurehunter

Bak güzel kardeşim uslubun çok yanliş insanın zamanı hep ders çalişmakla gecmez hep işte çalişmaklada geçemez insanın arada bir dinlenmeye başka ortamlara takılmaya ihtiyaci vardır sana soruyorum bütün zamanını ders çalişmaklamı geciriyorsun hic futbol basketbol oynamazmısın veya gidip bir yerlerde oturmazmısın elbette oturursun değişik şekillerde eğlenirsin buradaki kardeşlerimde bence kahvehane köşesinde oturacağına bilgisayarlarının başinda oyun oynasınlar şimdi seni arkadaşlardan özür dilemeye davet ediyorum herkesin bir eglece şekli vardır senide olduğu gibi saygılarımla

Guzel yazmısında konu kapanmıs adam zaten uzaklastırılmıs.YAni gereken yapılmıs.Zaten Oyun oynamıyorsa
    /sevmiyorsa bu forumda isi yoktu neden giripte boyle bisey yaptıgına kimse anlam veremez.Ozurede gerek yok.Bidaha adam girmez , girsede aynı seyleri savunacagından kaaleye alınmaz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.