Şimdi Ara

Butun operatorleri kullandim tecrubelerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TURKCELL : hattan tl calma ile meshurdur. Internet paketiniz olsa dahi tl ler biter. Internet hizi daha iyi vadofone kadar cekmese de idare eder. Tavsiye etmem
    VODAFONE : en iyi.ceken tartismasiz oprerator. Iyi kamyanya yakalarsaniz kacirmayin. Tavsiye ederim.
    AVEA : olmayacak yerde cekiyor. Lazim olacak yerde cekmiyor. Internet hizi guzel. Suan tartismasiz en iyi operator.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu herkes için gecerli değil.
    mesela ben aveada hiç sıkıntı yaşamazken, bazı arkadaşlar avea hiçbir yerde çekmiyor diyebiliyor.

vodafone şahsen beni cezbeden hiçbir tarife ve kampanyası yok. ama kullananlar var.

turkcell kalite satıyorum ayagına, benim 20 liraya aldıgım kampanyayı 59liraya satıyo vs vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

bu herkes için gecerli değil.
    mesela ben aveada hiç sıkıntı yaşamazken, bazı arkadaşlar avea hiçbir yerde çekmiyor diyebiliyor.

vodafone şahsen beni cezbeden hiçbir tarife ve kampanyası yok. ama kullananlar var.

turkcell kalite satıyorum ayagına, benim 20 liraya aldıgım kampanyayı 59liraya satıyo vs vs vs

Vodafonda 6 ay once 120 dk.+ 96.kpbs.sinirsiz.internet 19.tldi.
    Simdi kendim aveaya gectim. 4 akrabayi da aveaya attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giresunlee28

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

bu herkes için gecerli değil.

Vodafonda 6 ay once 120 dk.+ 96.kpbs.sinirsiz.internet 19.tldi.
    Simdi kendim aveaya gectim. 4 akrabayi da aveaya attim

faturalı avelarda 20-25 tllerden 500dk + 1 veya 2gb sonrası sınırsız internet gibi seçenekler vardı.
  • birde faturasız 20 tl yuklemeye 500dknın yanında birde 5000sms gibi bir kampanyada mevcuttu
  • quote:

Orijinalden alıntı: giresunlee28

TURKCELL : hattan tl calma ile meshurdur. Internet paketiniz olsa dahi tl ler biter. Internet hizi daha iyi vadofone kadar cekmese de idare eder. Tavsiye etmem
    VODAFONE : en iyi.ceken tartismasiz oprerator. Iyi kamyanya yakalarsaniz kacirmayin. Tavsiye ederim.
    AVEA : olmayacak yerde cekiyor. Lazim olacak yerde cekmiyor. Internet hizi guzel. Suan tartismasiz en iyi operator.

Bencede bu değişken bir durum, mesela bende durum şöyle

Turkcell: Her yerde çekiyor, fiyatı pahalı. Müşteri hizmetleri 10 numara. Kücük iadeleri falan hiç anlatmıyorum bile. Gecen gün 90 Liraya aldığım, 90 günlük paketi; Ben bunu almak istemiyorum diye attığım bir mail ile 90 lirayı tık diye geri iade ettiler. Hırsızlığını hiç görmedim, aksine hataları olduğunda, müşteri memnuniyeti adına iki katı hediye verdiler hep. İnternet hızı vasat.

Vodafone: 3g yi aktif ettinmi, bir bar ancak çekiyor. Fiyatı iyi. Müşteri hizmetleri sıkıntılı. İnternet hızı kötü.

Avea: Bence en ucuz operatör. Ses kalitesi kötü. Müşteri hizmetlerini bilmiyorum, hiç ulaşamadım :) İnternet hızı benim bulunduğum yerde mükemmel!

• Bulunduğun yere göre değişiyor. Ben de tüm operatörleri kullandım. Benim bulunduğum yer açısından sonuçlar şöyle:

Turkcell: Çekim ve internet hızı çok iyi. Telefonum maksimum 10 Mbit/s hızı destekliyor. Gün içinde hız 6 Mbit'ten aşağıya düşmüyor. Akşam saatlerinde 8 Mbit'lere yükseliyor. Müşteri hizmetleri çok ilgili. Ayrıca arada internet ve konuşma süresi hediyeleri de oluyor. Fiyat konusunda biraz yüksek, ancak son zamanlarda çıkan internet paketlerine bakılırsa bence diğer operatörlerle aynı seviyede.

Vodafone: Çekim konusunda çok iyi, ancak internet hızı konusunda berbat. O kadar değişken bir hızı var ki, bir ölçüm yapıyorum 3 Mbit'lerde hız çıkıyor. Aradan 5 dk geçmeden başka bir ölçüm yapıyorum hız 1 Mbit'in altında. Müşteri hizmetleri kötü, şu ana kadar bir yararı olmadı. Cepnet ve Cep Aran nedeniyle Vodafone kullanıyorum, yoksa çoktan başka operatöre geçmiştim.

Avea: Çekim konusunda idare eder, internet hızı Vodafone gibi değişken. Ayrıca hat sürekli Edge moduna düşüp, tekrar 3G'ye geçiyor. Üstelik bu durum yolun tam karşısındaki baz istasyonundan sinyal alırken bile oluyor. Müşteri hizmetlerini hiç kullanmadığım için, o konuda bir fikrim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• avea almayın. kullanmadığınzı halde kullanmışsınız deyip ek masraf çıkartıyorlar .itirazda edemiyorsunuz. benden söylemesi ve bunu sürekli yapıyorlar.ilk başta ucuzmuş gibi gelen fiyatlar bu masraflarla beraber daha pahalıya gelmiş oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.