Şimdi Ara

butun pinler kirildi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus p8z77 anakarta 3770k islemciyi taktim.. ustunede fani taktim.. sonra fanla islemciyi cikardim.. cikarttiktan sonra butun islemcinin pinleri anakartta kaldi.. pinleri ne yaptiysam ne ettiysem cikaramadim anakarttan l.. cimbizla tek tek cikarmayi denedim, birtanesini bile cikaramadim yapismislar sanki... ben bu pinleri nasil cikaririrm?
    Daha once 3kere bilgisayar topladim ilk defa boyle bisey basima geldi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemcide pin mi var ? ..pinler anakartta değilmi zaten ?

Aynı kartı geçen hafta işlemci bloğu arızası pin eğilmesi sorunu ile çizgi elektroniğe gönderdim ve sorunsuz tamir edilip gönderildi ..Fakat sendeki durum biraz anormal geldi bana .. biraz daha ayrıntı yazarsan yardımcı olmaya çalışayım ..
  • o işlemcide pin yok ki zaten.
    pinler anakartta.
    inşallah sökememişsindir anakarttaki pinleri.
    eğer söktüysen veya yamulttuysan iş bitti.
    gönder servise.
  • Sağlam anakartı pinler kaldı diye cımbızla sökmeye çalışmak ne demek yaahuu !!! .. Madem tecrübe yok bari kitapcıkları faan okuyarak montaj yapsana be hocam .. 500 tl lik board .. neyse konuya durumu yazda bari ona göre bakalım ..En azından çizgi elektronık garanti dışı bırakıp bloğu değiştirir diye umuyorum ..
  • hocam sen o işlemciyi pentium 4 celeronlarla karıştırdın galiba ? i5 işlemcide pin ne gezsin gözünü sevim umarım pinleri bozmamışsındır
  • işlemcide pin olmazki pinler anakartta olur insallah anakarttaki tüm pinleri sökmemişindir
  • Parcalari 15 yasinda kardesim birlestiriyordU, ben isleme baslamadan once parcalara goz gezdirme firsatim olmadi. Ondan panik yaptim anakarti patates ettim.. ama islemciyi elime aldigimda sanki pinler kirilmisi gibi islemci altinda ufak izler vardi.. yani suan sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.. urunler yurtdisindan geldi servisede gidemez artik..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuST1Ce

Parcalari 15 yasinda kardesim birlestiriyordU, ben isleme baslamadan once parcalara goz gezdirme firsatim olmadi. Ondan panik yaptim anakarti patates ettim.. ama islemciyi elime aldigimda sanki pinler kirilmisi gibi islemci altinda ufak izler vardi.. yani suan sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.. urunler yurtdisindan geldi servisede gidemez artik..

gecmiş olsun ozaman
  • quote:

Parcalari 15 yasinda kardesim birlestiriyordU, ben isleme baslamadan once parcalara goz gezdirme firsatim olmadi. Ondan panik yaptim anakarti patates ettim.. ama islemciyi elime aldigimda sanki pinler kirilmisi gibi islemci altinda ufak izler vardi.. yani suan sevinsemmi uzulsemmi bilemedim.. urunler yurtdisindan geldi servisede gidemez artik..

sevinecek bişi göremiyorum ama.. bari üzülme olan olmuş .. Sana bişi olmasın ne diyim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

quote:

sevinecek bişi göremiyorum ama.. bari üzülme olan olmuş .. Sana bişi olmasın ne diyim ..

Ben islemciyide parcaladik saniyordum.. ondan oyle yazdim :)
    Cevaplarinizi icin cok saolun arkadaslar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.