Bende bütün serverlar dc veriyor, sizde de böyle bir durum var mı?
Not: Ege Bölgesindeyim...
dc weriyor özellikle beta da laqtan geçilmior..
Bende de veriyo şimdi girmeye çalıştım.
Bi Soru sorayım level 19 asssain im de bu 3 tane bulter huls mu ne topladım ark dedi bu bi de şu 5 kitap + 3k ile +7 bişi alcan dedi onu nerden yapıcaz veya alıcaz...
Anlatamadım kusura bakmayın :)
quote:
Orjinalden alıntı: Whoracle1905
Bi Soru sorayım level 19 asssain im de bu 3 tane bulter huls mu ne topladım ark dedi bu bi de şu 5 kitap + 3k ile +7 bişi alcan dedi onu nerden yapıcaz veya alıcaz...
5 tane bulture horns bulturedan düşüreceksin 5 tane iron bar düşüreceksin (siyah) bulcan türlerinden düşüreceksin 3.000 noah ı peddler hemes e götürüp +7 bir silah alacaksın
quote:
Orjinalden alıntı: uAslAnkara
quote:
Orjinalden alıntı: Whoracle1905
5 tane bulture horns bulturedan düşüreceksin 5 tane iron bar düşüreceksin (siyah) bulcan türlerinden düşüreceksin 3.000 noah ı peddler hemes e götürüp +7 bir silah alacaksın
tşkler :)) o +7 ler çeşit çeşit mi yoksa tek bi tane mi veriyo eğer çeşit çeşit ise hangisini alayım.19 level assas :)
Aynen ben de izmirdeyim ve hep dc veriyor serverlar..:S
Zar zor 5 dk önce akara2'ye girmeyi başardım. Lag falan yok bu dc nedendir acaba??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme