piyasanın düşmesi gb saklayanlara yarayacak elinde nakit 75-100gb olan biri süper char dizer su sıralar gi gide piyasa düşüyor
BUS DUPESİ KALKTIGI İÇİN SERVERLARDA PARA YOK KISACASI DUPE KALKTIGI İÇİN PİYASALAR YERLE BİR OLDU
SUAN EN İİ PİYASA EN İİ TİCARET YAPILAN SERVER RONARK :))
CÜNKÜ RONARK ACILDIGINDA DUPE YOKTU HER ŞEY ELLE EL EMEĞİYLEYDİ . BU YÜZDEN AYNI ŞEKİLDE DWM EDİOR
TABİ BİRAZ DA DÜŞTÜ YALAN ATMİİM AMA COK GÜSEL TİCARET YAPILABİLİOR
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Şu anda dupe olmadı için gb satışları pahalandı ve kimse dupe yapamıyo diye para bitti.
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
şans eseri x e girdim. bi baktım +7 shard ve +7 ib 800m çok şaşırdım insan x de olmak istiyor. maneste +7 shard ohooooo 40gb
maneste +7 shard 18 gb ye düştü ronarkta +5 rebirt shard 9999999 pazarda orda olmak ısterdim
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie
Şu anda dupe olmadı için gb satışları pahalandı ve kimse dupe yapamıyo diye para bitti.
+1907
ii de şuan gb vaar ronarkda 1 gb 15 ytl civarı satılıyo
Dupe Yok
dupe sonu geldigi için piyasa düşüyor.kanımca ilerde gm tekrar dupe izin vercek
dupe yoksa ronarkda nası gb var arkadaşlar?
item zamanı geldi bizde para yok iyi mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: emure5
dupe sonu geldigi için piyasa düşüyor.kanımca ilerde gm tekrar dupe izin vercek
sanki gm yönetiyo oyunu
quote:
Orjinalden alıntı:®eha Muhta® dupe yoksa ronarkda nası gb var arkadaşlar?
tyon meatların bugu var 9999 tane topluyorlar bugla 1gb geliyor böle böle köşeyi dönüyorlar ama 9999 tane meat toplaman gerekir
herkes parasız kaldık diyo benim knighte en çok param 35m di düpesiz kendim kasrım bu parayı....bundan başka fazla param olmadı isterseniz inanamazsınız belki ama ciddiyim 35m den fazla param hiç olmadı bu oyunda hemde 3 tane kekuri ring düşürdüm hakkımla elimle kestim 3 nüde 2 sini clanıma verdim 1 rinide 25m ye sattım pathosun ilk günüydü....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme