Şu serverda Piyasa Düşüor şu serverda Şu İtem pazardaa..vs.vs.
Eet Sİzce Piyasa Nedn Düşüor.r..
ßende Bugün Xıgenonda +7 ıron bow gördümm
Noluor Gnee.
Het TürlLü YOruma Acığım..
Şimdiden Tşk..
Şu anda dupe olmadı için gb satışları pahalandı ve kimse dupe yapamıyo diye para bitti.
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Şu anda dupe olmadı için gb satışları pahalandı ve kimse dupe yapamıyo diye para bitti.
aç aç daha eksik Konun war Doldur Forumu..
quote:
Orijinalden alıntı: LothLorienKing
aç aç daha eksik Konun war Doldur Forumu..
Alıntıları Göster
Ya ßurda Konu Tartısmak için Açtık
Merak ETtikk
YorumLara Açığımm
quote:
Orijinalden alıntı: lordbulent
Ya ßurda Konu Tartısmak için Açtık
Merak ETtikk
YorumLara Açığımm
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie Şu anda dupe olmadı için gb satışları pahalandı ve kimse dupe yapamıyo diye para bitti.
Dediği gibi gb lerin pahalı olması ve hergün gelen patchler yüzünden dupe yapılmaması gb fiyatlarını tavan yaptırdı ve serverlar nakitsiz kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: kskonur
quote:
Orjinalden alıntı: AnotheRDie Şu anda dupe olmadı için gb satışları pahalandı ve kimse dupe yapamıyo diye para bitti.
Dediği gibi gb lerin pahalı olması ve hergün gelen patchler yüzünden dupe yapılmaması gb fiyatlarını tavan yaptırdı ve serverlar nakitsiz kaldı
Alıntıları Göster
Böle daha iyi oldu bence..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
İyi oldu da.. Çogu kişi Para sorunu yaşıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8
Alıntıları Göster
İii olduda nakit olmayınca bir anlamı kalmıyor ki
quote:
Orijinalden alıntı: kskonur
İii olduda nakit olmayınca bir anlamı kalmıyor ki
Alıntıları Göster
şans eseri x e girdim. bi baktım +7 shard ve +7 ib 800m çok şaşırdım insan x de olmak istiyor. maneste +7 shard ohooooo 40gb
gb satan yoq yani düp yoq sadece bu yüzden
quote:
Orijinalden alıntı: NidderuN
gb satan yoq yani düp yoq sadece bu yüzden
iyi oldu tabi dahada dusmesi lazım ben 2 sene once +1 me 500m dan satamıyordum :D dussun birazki ben onceden 21gb zula yaptımm yan chara biraz item toplarım artık o paraya :D
Dupe vs kalktı cane ^^
quote:
Orijinalden alıntı: blueshan
Dupe vs kalktı cane ^^
+7 raptorlar 999 dan kapış kapış gidiyor gözümün önünde. Alamıyorumda para yok. Daha da düşmez heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: ageofx
+7 raptorlar 999 dan kapış kapış gidiyor gözümün önünde. Alamıyorumda para yok. Daha da düşmez heralde.
Alıntıları Göster
+8 md dusecek daha noldun
quote:
Orijinalden alıntı: Ronon Dex
+8 md dusecek daha noldun
Alıntıları Göster
x te shard pazarda deilki adamlar buglu koyuyor normalde 21 gb veren e direk satıyolar ib lerde 12 14 arası gidiyor çok paraya ihtiyacı olan 999 dan koyuyor ama x te shard 21 gb ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: Xgenon_M1E1R1T1
x te shard pazarda deilki adamlar buglu koyuyor normalde 21 gb veren e direk satıyolar ib lerde 12 14 arası gidiyor çok paraya ihtiyacı olan 999 dan koyuyor ama x te shard 21 gb ediyor
Alıntıları Göster
serverlerde para kalmadı düpe çıkınca serverde enflasyon yaşanıyor bölesi daha iyi ama alışık olmadığımız için tuaf geliyor artık herşeyi takas yoluyla yapcaz
quote:
Orijinalden alıntı: Bach
serverlerde para kalmadı düpe çıkınca serverde enflasyon yaşanıyor bölesi daha iyi ama alışık olmadığımız için tuaf geliyor artık herşeyi takas yoluyla yapcaz
Alıntıları Göster
Dupe çıkmasın GB yerlere iniyor..Şimdi ne güzel GB Tavan yaptı..Biraz nakit toplayım güzel bi ardream char yapmaya başlayacağım hayırlısıyla..+8 CLeaverlar 350 m den gidiyor sabahta +7 Md'yi 275ten gördümde nakit yoq :( Server Manes
quote:
Orijinalden alıntı: BLueWoLf_TR
Dupe çıkmasın GB yerlere iniyor..Şimdi ne güzel GB Tavan yaptı..Biraz nakit toplayım güzel bi ardream char yapmaya başlayacağım hayırlısıyla..+8 CLeaverlar 350 m den gidiyor sabahta +7 Md'yi 275ten gördümde nakit yoq :( Server Manes
Alıntıları Göster
iTemLerin Fiat DüŞtü BenDe Para Yok Lanet oLsn Ya
quote:
Orijinalden alıntı: CaS_AnOvA
Alıntıları Göster
herkez kendi hakkıyla oynuyor daha ne
quote:
Orijinalden alıntı: CaS_AnOvA
Alıntıları Göster
ARKADAŞLAR PARA YOK DEGİL PARA VAR BU SANAL BİR DÜŞÜŞ AMA KİMSE HARCAMIYOR PİYASANIN DAHADA DÜŞMESİ BEKLENİYOR BİRDEN PİYASA FIRLARSA HİÇ ŞASIRMAYIN.. BENCE DİKKATLİ OLUN ÇOK KRİTİK BİR DÖNEM İTEMLERİNİZ BEDAVAYA GİDEBİLİR BENDEN UYARMASII....