Bildirim
Bütün tarayıcılar hikaye Opera Akarrrrr
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende geçicem galiba opera ie , firefox , chrome hepsi kasıyor -
Biz boşa demiyoruz,opera kullanmayan internet kullanmış sayılmaz -
Bu nickler ne yahu ;
Çayla Simit İyi Gider
ÇayaBisküviBandım
ÇayKahve
ÇaySigara
-
quote:
Orijinalden alıntı: GKHN_93
Biz boşa demiyoruz,opera kullanmayan internet kullanmış sayılmaz
kaç nokta kaçı indirmem gerek. -
yaklaşık 3 yıldır opera kullanıcısıyım başka hiçbirini denemedim gayette memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
quote:
kaç nokta kaçı indirmem gerek.
10.50 var bende canavar gibi,10.51 de çıkmış ama denemedim sen en son sürümü indir yinede -
quote:
Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider
Fanatik bir firefox kullanıcısıydım çok kastığı için chrome geçtim oda acaip derecede kasmaya başladı 1 saat önce operaya geçtim kasmanın k sı bile yok hemen geçin pişman olursunuz
sorun senin pcde olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 23 Nisan 2010; 16:22:56 > -
pc'n noobsa chrome ne yapsın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 23 Nisan 2010; 16:23:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k
quote:
Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider
Fanatik bir firefox kullanıcısıydım çok kastığı için chrome geçtim oda acaip derecede kasmaya başladı 1 saat önce operaya geçtim kasmanın k sı bile yok hemen geçin pişman olursunuz
sorun senin pcde olmasın
pc kötü olabilir ama opera kasmıyor bana burda fanatiklik yapmayın
-
Operadan Firefox a geçtim gayet memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
quote:
kaç nokta kaçı indirmem gerek.
http://get6.opera.com/pub/opera/win/1051/int/Opera_1051_int_Setup.exe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianistvirtuoso -- 23 Nisan 2010; 16:28:09 >
-
operada sayfa soruunu var mesela microsoft sitelerine gir bakalim nasil goruntuleniyor hotmail.com gibi aslında suc operanin degil tekelci microsoft un sucu -
Yıllardır firefox kullanıyorum memnunum başka bir tarayıcıya geçmeyi düşünmüyorum
Firefox bana yavaş gelmiyor birçok kişideki "çökme" problemide bende olmıyor -
Yahu kendi çok şanslı ilan etmeliyim herkezde kasan firefox bende aksine performans üstünlügü gösteriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: SaMueL 19.o7*
Yahu kendi çok şanslı ilan etmeliyim herkezde kasan firefox bende aksine performans üstünlügü gösteriyor.
Gerekli eklentiler kurulu mu ? Ad block Plus vs. Eğer kurulu değilse kurup dene bir de öyle bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 23 Nisan 2010; 18:27:49 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- uçakta bluetooth kulaklık kullanılır mı
- ağrı kesiciden kaç saat sonra alkol içilebilir
- whatsapp çökerten mesaj
- bir kızın hikayesine nasıl cevap verilir
- ulustan çubuğa nasıl gidilir
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X