Bildirim
Bütün tarayıcılar hikaye Opera Akarrrrr
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende geçicem galiba opera ie , firefox , chrome hepsi kasıyor -
Biz boşa demiyoruz,opera kullanmayan internet kullanmış sayılmaz -
Bu nickler ne yahu ;
Çayla Simit İyi Gider
ÇayaBisküviBandım
ÇayKahve
ÇaySigara
-
quote:
Orijinalden alıntı: GKHN_93
Biz boşa demiyoruz,opera kullanmayan internet kullanmış sayılmaz
kaç nokta kaçı indirmem gerek. -
yaklaşık 3 yıldır opera kullanıcısıyım başka hiçbirini denemedim gayette memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
quote:
kaç nokta kaçı indirmem gerek.
10.50 var bende canavar gibi,10.51 de çıkmış ama denemedim sen en son sürümü indir yinede -
quote:
Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider
Fanatik bir firefox kullanıcısıydım çok kastığı için chrome geçtim oda acaip derecede kasmaya başladı 1 saat önce operaya geçtim kasmanın k sı bile yok hemen geçin pişman olursunuz
sorun senin pcde olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norain -- 23 Nisan 2010; 16:22:56 > -
pc'n noobsa chrome ne yapsın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Theodore Cartman. -- 23 Nisan 2010; 16:23:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: iNFiNiTy Da®k
quote:
Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider
Fanatik bir firefox kullanıcısıydım çok kastığı için chrome geçtim oda acaip derecede kasmaya başladı 1 saat önce operaya geçtim kasmanın k sı bile yok hemen geçin pişman olursunuz
sorun senin pcde olmasın
pc kötü olabilir ama opera kasmıyor bana burda fanatiklik yapmayın
-
Operadan Firefox a geçtim gayet memnunum -
quote:
Orijinalden alıntı: eggys
quote:
kaç nokta kaçı indirmem gerek.
http://get6.opera.com/pub/opera/win/1051/int/Opera_1051_int_Setup.exe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianistvirtuoso -- 23 Nisan 2010; 16:28:09 >
-
operada sayfa soruunu var mesela microsoft sitelerine gir bakalim nasil goruntuleniyor hotmail.com gibi aslında suc operanin degil tekelci microsoft un sucu -
Yıllardır firefox kullanıyorum memnunum başka bir tarayıcıya geçmeyi düşünmüyorum
Firefox bana yavaş gelmiyor birçok kişideki "çökme" problemide bende olmıyor -
Yahu kendi çok şanslı ilan etmeliyim herkezde kasan firefox bende aksine performans üstünlügü gösteriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: SaMueL 19.o7*
Yahu kendi çok şanslı ilan etmeliyim herkezde kasan firefox bende aksine performans üstünlügü gösteriyor.
Gerekli eklentiler kurulu mu ? Ad block Plus vs. Eğer kurulu değilse kurup dene bir de öyle bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB®h Pozitif -- 23 Nisan 2010; 18:27:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X