Şimdi Ara

BÜTÜN TARTIŞMALARA SON VEREBİLİR..Gigabyte- GV-RX26T256H

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt arkdaşlar bende herkes gibi msı 8600 gtmi yoksa palıt 8600 gt sonıc mi yoksa palıt 2600xt mi derken gıgabeyt araştırdım..ve daha doğrsusu hakkında fazla bilgi bulamdığım esrarengiz bir katla karşılaştım(forumda incelemiş olabir ama zannetmiyom)..bu kartın adı:
    Gigabyte- GV-RX26T256H ewt bole bir kart bu kart hakkında bilgi sahihib varsa lütfen bizle paylşasıın 6.hissim bu kartın yukarda yazdığım kartlardan daha iyi olması...

Gigabyte- GV-RX26T256H

• Pek esrarengiz bi şey değil, bildiğin ATI HD 2600XT ama fansız çalışanından.
    http://www.gigabyte.com.tr/products/vga/specs/gv-rx26t256h.html
  • cpu hızları vs.. yazmıyooo..oyüzden bende bulamadım
  • kartın özellkerli:Beschreibung/Details: Grafikkarte / Grafikchipsatz: Radeon HD 2600 XT / Steckplatz: PCIe / Schnittstellen: 2x DVI (2x Dual Link), TV-Out (HDTV) / Speichergröße: 256 MB / Speichertyp: GDDR3 / Speicherinterface: 128 Bit / Chiptakt: 800 MHz / Speichertakt: 1.600 MHz / DirectX-Unterstützung: 10.0 / Shader-Model: 4.0 / Unified Shader: 24 / Kühlung: passiv / Höhe (Steckplätze): 1 / HDCP-Unterstützung
  • arkadaşarlar çook iyi br rkran katına benziyo fiyatı kdv de daihl yoplam:110euro ben kesinn bundan alıcam hiççç bir yerde testi yook ama riske gircemmm
  • Nasıl hiç test yok? Üst konu var; ## ATi Radeon HD 2400/2600 Serisi Performans ve Test Sonuçları ## diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Nasıl hiç test yok? Üst konu var; ## ATi Radeon HD 2400/2600 Serisi Performans ve Test Sonuçları ## diye.

zuhahahaaa

• heyecanlı bir arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: olivier_kahm

Nasıl hiç test yok? Üst konu var; ## ATi Radeon HD 2400/2600 Serisi Performans ve Test Sonuçları ## diye.

büyük riske giriyorsun ama dikkat

• yaa arkadaşlar ben mi görmüyomm ben gıgabeyt 2600 den bashediyom orda palıt var atı var bilgilendirseniz sevirim tabiki biliyom 2600 leri bir sürü 2600 var msı,platı asus yanii
  • hocam kart fansız o\c yapamazsın
    neye yararki 110 euro çok para

8600 sonic plus ondan daha iyi performans verir
  • Ben tavsiye etmiorum 8600GT sonic plus onlardan daha performanslı yada 2600xt sonic by palit rulaz
  • bende tafsiye etmiyorum sahsen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.