Bildirim
Bütün Türkiye'yi Toplasak Will Smith'in Ergen Çocuklarındaki Yetenek Çıkmaz.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu mesaja 10 artı gelirse minecraftta elmas bulma taktii paylascam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bende bu tür şarkılar dinlemem ama Demet Akalın Hande Yener ile kıyaslarsak evet yetenek. Çocuklar 15 yaşında
Edit: Buna serdar ortaçıda ekleyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyinin Kötüsü -- 26 Kasım 2015; 18:58:43 > -
Türkiyenin sorunu bu,öz eleştiri sıfır.gelip burda millete "hepiniz eziksiniz yeaaa" diye ahkâm kesmek kolay,peli siz kendinizi geliştirmek için ne yaptınız?
Ben kendimi geliştirmek için hiç birşey yapmadım işte sorunda bu. O zaman Öz eleştiri yapalım kendimizde olmayan şeyleri hiç eleştirmeyelim. Elde ne kalır ? SIFIR. Forum 12-13 yaş kaynıyor. Bizim yaptığımız hataların onların yapmasına göz mü yumalım. İşte Türkiye'nin sorunu bu. Anne babası müzikle uğraşlar müzik yapıyor. Annesi babası satranç oynayanlar satranç oynuyor. (Belli kesim için konuşuyorum herkes üzerine alınmasın) Oynamayanlar, müzik yapmayanlarda çocuklarına desin o zaman ben yapmadım sende yapmana gerek yok diye. Senin demek istediğin bu işte. -
Lan get bende ne yaptilarsa diyorum kiytirik kiytirik sarkilar ne ne ses yetrnegi var ne muzikal bir basari. Boyle tek nefeste 3-4 heceli sozleri oluymus gibi soylemek yetenek mi oluyor? Bi cokertme okusun bakayim yetecek mi nefesi .
En kotu su kizin sarkiya girisi yeter bunlara. Gelip burda bana ergenlerimiz boyle soyle diye ahkam kesme.
Buda yine cok cok yetenekli bir hanim kizimiz.
Bonus bagri yanik bir abimiz. Bu adam sence will smithin bebeleri gibi milyarlik egitimler alip milyonluk produksiyonlarla mi calisti?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: İyinin Kötüsü
Ben kendimi geliştirmek için hiç birşey yapmadım işte sorunda bu. O zaman Öz eleştiri yapalım kendimizde olmayan şeyleri hiç eleştirmeyelim. Elde ne kalır ? SIFIR. Forum 12-13 yaş kaynıyor. Bizim yaptığımız hataların onların yapmasına göz mü yumalım. İşte Türkiye'nin sorunu bu. Anne babası müzikle uğraşlar müzik yapıyor. Annesi babası satranç oynayanlar satranç oynuyor. (Belli kesim için konuşuyorum herkes üzerine alınmasın) Oynamayanlar, müzik yapmayanlarda çocuklarına desin o zaman ben yapmadım sende yapmana gerek yok diye. Senin demek istediğin bu işte.
Kusura bakmayın da ne alaka?ben öyle birşey demedim.öz eleştiyi çok yanlış anlamışsınız.forumda küçüklere yön vermek tavsiyedir.siz kendinize öz eleştiri yapmadan onlara tavsiye verirseniz onları da bir nevi yanlış yönlendirmiş olursunuz.anne babası müzikle uğraştığı için kendi de müzikle uğraşıyorsa ya ilgi duyuyordur ya da çocuk başka birşey görmediği için ona yönelmiş,özenmiştir.burada ailenin kültür seviyesi ortaya çıkar.aile çocuğun kendini keşfetmesini sağlamalıdır,bunun için elinden geleni yapmalıdır.adamın ailesi hiçbirşey yapmıyorsa ve özeleştiri yeteneğine sahipse zaten çocuğuna"ben ettim,sen etme kendini geliştir" diyebilecek kadar özverilidir.ama özeleştiri yapmazsa o aile işte sizin dediğiniz o durum ortaya çıkar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Senin yetenek anlayışına gömçüreyim.
Valla 2 gün önce birisi bizim yetenek yarışmalarından birinde şarkı söyleyen bir kızın videosunu paylaştı. O kız bu çocukları ikiye katlar o kadarını söyleyebilirim.
En azından sesleri bunun gibi programla değiştirilip maskelenmemişti. -
quote:
Orijinalden alıntı: Abinos41
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Reikokuna
quote:
Orijinalden alıntı: Abinos41
Mesaj sayısında beni gçmişin hll
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X