Arkadaslar merhaba buyback ile telefon alinca su anki kullandigim telefonum icloud hesabimdan silinecek. Dolayisiyla yeni iphone alip icloud hesabimi girdigimde eski iphoneumdaki fotograflar whatsapp gorusmeleri ve diger notlar mailler gelir mi ? eski telefon hesabimdan silinmeden once telefon elimde olsa endiselenmezdim de boyle olunca nasil olur bilemedim. Para verip 50gb lik icloud alani satin alsam tum whatsapp konusmalarini yedeklesem, sonra su anki telefonumu sifirlayip buybacke versem, yeni iphone uma her sey gelir mi ? cevaplarsaniz sevinirim. Daha once de iphone almistim ama hesabimdan cihazi silmedigim icin tereddut etmemistim. Biraz acemiyim 5 senede bir telefon degisiyorim 5s kullaniyorum. Yardimci olan olursa simdiden tesekkurler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 16 Nisan 2021; 19:51:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Buyback ile yeni iphone alirsam su anki iphoneumdaki belgeler ?
-
-
Mailler zaten mail hesabında, yeni cihaz aldığında mevcut maillerini girdiğinde mailler gelir.
Diğer her şeyin yedeği içinde 2 seçenek var, elinde bilgisayar varsa bütün yedeğini bilgisayara alabilirsin. Ya da iCloud'tan saklama alanı alıp bütün dosyalarının yedeğini oraya alabilirsin(Whatsapp'ı Whatsapp içinden yedek alman lazım)
-
Hocam tesekkur ederim cevabiniz icin. Heralde benim bilgisayara yedekleme yapmam yetmez cunku whatsappinda yedeklenmesini istiyorum. Dolayisiyla icloud alan satin almam lazim degil mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 1/2mv2Hocam tesekkur ederim cevabiniz icin. Heralde benim bilgisayara yedekleme yapmam yetmez cunku whatsappinda yedeklenmesini istiyorum. Dolayisiyla icloud alan satin almam lazim degil mi.
Whatsapp bilgisayara yedekleme yapıyordu en son hatırladığımda. Tabi uzun süredir bilgisayar yedeğinden geri cihaz kurmadım. Whatsapp'ı iCloud ile yedekleyip, notlar, kişiler vs yine iCloud açık olduğu için hiç sorun yaşamıyordum yeni cihaza geçerken. Fotoğrafları da otomatik bilgisayara alıyorum. Onlarda sıfırlanmış oluyor. Ya da iCloud fotoğrafları kullanıyorumdum önceden 200GB kullanırken o da rahat oluyordu.
Ama elbet bilgisayara yedek almış biri çıkar söyler birazdan
-
Hocam bu arada telefonum 16gb. Saklama alanina girince 887 megabaytlik boyle bir yer isgali var bu nedir. Icloud drive adinda. Telefonumda “dosyalar” uygulamasi var ici bos. Ben bu icloud drive i iphoneun online flash diski saniyordum ama yaniliyor muyum. Bu nedir anlamiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1/2mv2Hocam bu arada telefonum 16gb. Saklama alanina girince 887 megabaytlik boyle bir yer isgali var bu nedir. Icloud drive adinda. Telefonumda “dosyalar” uygulamasi var ici bos. Ben bu icloud drive i iphoneun online flash diski saniyordum ama yaniliyor muyum. Bu nedir anlamiyorum.
Hocam iCloud Drive'da sık kullandığınız dosyalar, ya da son kullandığınız dosyalar otomatik olarak iPhone'a indiriliyor. Daha hızlı ve kolay erişim için. O 887MB ondandır.
Benzer içerikler
- iphone arayan numara yok bulma
- iphone 14 pro max imei atma
- whatsapp bildirim sesi değiştirme
- iphone yere düştü açılmıyor
- iphone mesaj engelleme olmuyor
- iphone 16 düz
- ipados 18 alacak cihazlar
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
- iphone alarm çalmıyor
- telefona müzik indir ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X