Şimdi Ara

Buyincoins sipariş İPTALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buyincoinsten alışveriş yaptım hero tablet aldım toplamda 173,9 $ tuttu ama paypalla ödeme yaptım karttan tl olarak 320 tl çekmişler kart provizyonunda da 183,1 dolar olarak gözüküyor paypalı aradım onlarda tl ye çevrildiği için böle bi şeyin bankanın yaptığını söylediler ve bundon sonra ki dönemde $ alışverişlerinin de $ olarak geçeceğini söylediler ama olan benim 12 tl ye oldu.

ondan dolayı siprişi dün geçtim iptal etmek istiyorum bana bu konuda yol gösterecek yardım edecek ve öneri verebilcek arkadaş var mı ? ucuz diye taa Çinden aldık yine de zarara girdik

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....

• senin hatan dostum banka kurunu kullansaydın fazla olmazdı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

senin hatan dostum banka kurunu kullansaydın fazla olmazdı...

Haklısınız bir an dalgınlığıma geldi bide tecrübesizlik artık bi dahaki alışverişlerde kullanırız bu tecrübeyi Lakin bir ihtimal iade için google translate den çevirdiğim bir e mail attım siteye anlarlar ve olumlu karşılarlarsa belki bi şansım olabilir

Varsa sizinde öneriniz alabilirim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

siz siz olun çinden siparis vermeyin ya kac gun bekliyorsunuz ne oldugu bellı degıl tablet bozulsa servıs yok ortalıkda gene oraya kargo gene bekleme bence turkiyede bılınen markalar varken çinden almak mantıksız

kesinlikle cok mantiksiz... katiliyorum...
  • quote:

siz siz olun çinden siparis vermeyin ya kac gun bekliyorsunuz ne oldugu bellı degıl tablet bozulsa servıs yok ortalıkda gene oraya kargo gene bekleme bence turkiyede bılınen markalar varken çinden almak mantıksız

tablet için haklı olabilirsiniz fakat tr de satılıan 20 30 tlye ıvır zıvırın bicde 1 dolar olduğunu görürsen sipariş verirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

quote:

tablet için haklı olabilirsiniz fakat tr de satılıan 20 30 tlye ıvır zıvırın bicde 1 dolar olduğunu görürsen sipariş verirsin :)

Garantili olsun diye iç piyasadan alışverişi tercih etmeliyiz değil mi?
    Acaba
    -En son çıkan modelleri bulabilecek miyiz?
    - Ödediğimiz onca extra paranın karşilığında beklediğimiz servis ve garanti hizmetlerini makul süreler içinde alabilecek miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ainol markası türkiye de dede var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Sipariş Takibi?
    6 ay önce açıldı
    AliExpress Sevkiyat Ücreti
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sadece ucuza gelmesi ayrı konu ama bunun dışında Türkiye'de yarı yarıya vergi alan zihniyet ve bir o kadar da kar yapan satıcı zihniyetini protesto etmek için oralardan alışveriş yapıyorum. Gerekirse beklerim.

Bu arada benzer bir site olan Dealextreme'den yeni Android Box TV aldım bir hafta içinda kargo takibinden gördüğüm kadarıyla Türkiye'ye yola çıktı. Tahminen iki haftaya kadar gelir. Ama alışveriş yaparken dikkat edilecek önemli konular var. İndirimler, kuponlar, gümrük sıkıntıları...
    Mesela Buyincoins konusunda yeni alış veriş yapacak arkadaslar buradaki rehber niteliğindeki yazıdan faydalanabilir

• quote:

merhabalar,
    Banka kurunu nasıl kullanıyoruz paypal da. Hangi aşama da? Yurt dışı ve paypal ı ilk defa kullanacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

quote:

merhabalar,
    Banka kurunu nasıl kullanıyoruz paypal da. Hangi aşama da? Yurt dışı ve paypal ı ilk defa kullanacağım.

Ödeme aşamasına geldiğinizde ödeme ekranında "satıcının para biriminden ücretlendir" gibi bir ifade olması lazım (2.secenek diye hatırıyorum), onu seçmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

quote:

merhabalar,

Ödeme aşamasına geldiğinizde ödeme ekranında "satıcının para biriminden ücretlendir" gibi bir ifade olması lazım (2.secenek diye hatırıyorum), onu seçmeniz gerekiyor.

Hocam tam size PM yazıyordum, bu konuda, ne denir bilmem hızır gibi yetiştiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 25 Mart 2013; 20:09:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

quote:

merhabalar,

Hocam tam size PM yazıyordum, bu konuda, ne denir bilmem hızır gibi yetiştiniz

Online olduğum müddetçe elimden gelen yardımı yaparım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.