Şimdi Ara

Buyrun bakalım iphone 4G (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: gandalf_3466

Arkadaslar litaratuurde 4g VIMAX denir

genellikle boyle yanlis bir kani var ama 4g ye wimax denmez ikisi ayri teknolojilerdir.
  • ViMax e cok guzel 4G deniyor..
    Biraz arastirin HTC MAX 4G var mi yok mu....Nerede satisda...

Tekrara yaziyorum...
    HTC MAX 4G Satisa cikmadi diyen arkadaslara Resmi.....
    ViMax da uzun zamandir Moskovada kullaniliyor...

Buyrun bakalım iphone 4G

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jenya -- 20 Şubat 2009; 8:06:39 >
  • fake bunlar helal olsun mu dememiz lazım şimdi
  • @jenya,

cok yarimyamalak bilgiler vermissin, biraz "housekeeping" sart oldu

bir kere onun adi Vimax degil WIMAX
    ikincisi, 4G, mobil teknoloji standardi olarak ITU-T gibi organizasyonlar tarafindan hala "tasarlaniyor" standandartlari olusturuluyor

WiMAX'de 4G icin yarisan standartlardan bir tanesi. Yalniz WiMAX hicbir zaman GSM, 3G (UMTS), HSDPA, rakibi degil cunku "full-mobility" ozelliklerini henuz desteklemiyor (daha cok bilgi icin bknz. mobile hand-over)

Dunyanin su anda 4G icin uzerinde "uzlasmaya" yaklastigi teknoloji LTE (Long-Term Evolution) ve LTE'nin ilk denemeleri Asya'da ve Amerika'da basladi. Ilk LTE voice-call'lar 2008-2009da tamamlandi. Ilk "ticari sebeklerin" 2010 yilinda cikmasi bekleniyor. Standartlari hala olusturuluyor.

Kisaca Mobil Haberlesme standardi olarak 4G su anda hicbiryerde "operasyonel" degil. (HTC'nin 4G diye branding yapmasi bambaska bir konu !!! Dogan gorunumlu Sahin olayi ) WiMAX 4G'nin limitli bir hali (sagladigi data hizlari tatmin edici ama demin de dedigim gibi full-mobility desteklemiyor (Wimax RevE versiyonu)

Butun bunlar biryana, 2009'da 3.nesil (ya da belki ismi iPhone 4G'de olabilir, Steve'e kalmis branding) iPhone cikabilir mi cikabilir o ayri konu; O daha cok PAZARLAMA ile ilgili TEKNOLOJI/STANDARTLARLA ilgili degil...

umarim aciklayici olmustur...

quote:

Orjinalden alıntı: jenya

ViMax e cok guzel 4G deniyor..
    Biraz arastirin HTC MAX 4G var mi yok mu....Nerede satisda...

Tekrara yaziyorum...
    HTC MAX 4G Satisa cikmadi diyen arkadaslara Resmi.....
    ViMax da uzun zamandir Moskovada kullaniliyor...

Buyrun bakalım iphone 4G

•  Buyrun bakalım iphone 4G
  • fransada 3G+ var ama 4 midir deyilmidir bilemiyorum
  • 4G teknolijisi var ama iphone 4G diye birsey olucakini kimse soylemedi uydurmayin bunu lutfen...

Ayrica eger 4G Teknolojisini bekliyeceklerse daha cok var demektir
  • tüh ya bende 3g alacaktım beklesemmi acaba?? arkadaşım o arkadaşına bi sorsana o 10g alınca sana haber versin olur mu? 10g'yi kaçırmak istemiyorum 3g'ye yetişemedik bari 10g'yi kaçırmayalım...

seviyorum ülkem insanını

• Yurdum insani bi iPhone u "iPhone 3G" adıyla görünce kafayı çizdi galiba... Kesin çizgi koymak lazım.

-4G teknolojisi vardır. Araştırmadan atıp tutmasın kimse.
    -İlk çıkan iPhone a iPhone adı verildi. (Karışmasın die iPhone 2G denio çünkü EDGE in karşılığı olarak gösteriliyor.)
    -İkinci çıkana da iPhone 3G denildi. (3 ncu jenerasyon demek değildir!, 3G teknolojisini kullanmak için gerekli olan chip iPhone 2G de yoktu ve bu çok tepki gördü Apple da bu 3G çipini ve GPS i ikinici jenerasyona koydu ve adını da iPhone 3G yaptı. )
    -Bundan sonra ne çıkar bilinmez fakat ister "iPhone 4G" koyar ister "iPhone HAMZA" koyar ister "AYFON" koyar burası belirsiz bizi de şu an isim değil, çıkacaksa yenisinde ne olacak ya da ne olmalı ilgilendirmeli.
  • umarım bi üst mesajdan sonra tartışma biter ve esas konuya döneriz...
  • Edinilen bilgiye göre iPhone 4G’nin 128 GB dâhili veri depolama alanı bulunacak. Cihazda görüntülü konuşma için iki kamera bulunacak. Biri fotoğraf çekimi için 5 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Ön tarafta bulunan görüntülü konuşma için olan kamera ise 0.3 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Cihaz iPhone 3G’deki gibi tam dokunmatik bir ekrana sahip olacak. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 800x560 piksel olacak. Bunun yanı sırasında ise cihazın batarya süresininde uzun ömürlü olacağı bildirildi.

internette böyle yazılar dolanıyor doğru mu yalan mı bilinmez
  • eğer 128GB kapasitesi olursa işletim sistemi çok daha hızlı olması gerekir... şuanki iphone 128GB ı kaldırmaz. rom un bayağı bi yükseltilmesi lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsw

Edinilen bilgiye göre iPhone 4G’nin 128 GB dâhili veri depolama alanı bulunacak. Cihazda görüntülü konuşma için iki kamera bulunacak. Biri fotoğraf çekimi için 5 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Ön tarafta bulunan görüntülü konuşma için olan kamera ise 0.3 Megapiksel çözünürlüğünde olacak. Cihaz iPhone 3G’deki gibi tam dokunmatik bir ekrana sahip olacak. Cihazın ekran çözünürlüğü ise 800x560 piksel olacak. Bunun yanı sırasında ise cihazın batarya süresininde uzun ömürlü olacağı bildirildi.

internette böyle yazılar dolanıyor doğru mu yalan mı bilinmez

Ayrıca yeni iphone ile ütü de yapılabilecek

• windows7 beta ile office 14 beta, cikti... simdilerde appledan bi macos cikmayacagina gore,

artik iphone 4g konsepti hayli hayli cikmali
  • apple dan bir haber varmı?3gmi servise verdim para iadesi alıcağım çünkü yakın zamanda çıkıcak ise bekliyeyim
  • genpanın para iadesi yapmadığını çok iyi biliyorum... eğer bu para iade sistemi başladıysa çok iyi olmuş...
  • Ben de para iadesi yok diye biliyorum.
  • 30 gün olduğu için para iadesi vermek zorunda pazartesi avukatlarla ödeme için gidiceğim ben
  • düzelme var desenize genpada... kaç arkadaşın başı ağrımıştı bu konuyla ilgili hem forumdan hemde forum dışından... bence yaptığın işlemlerle ilgili yeni bi konu açarsan çok daha güzel olur... forumdaki arkadaşlarda bilgilenirler sayenizde... sonuçları burda ve yeni bi konu başlığı altında bekliyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.