Şimdi Ara

Buyrun bakalım iphone 4G (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu HTC MAX 4g hoşuma gitti + veya - lerini bilenler yardım edebilir mi memnunluk açısından?
  • sanırım dahalık satışa çıkmadı...
     Buyrun bakalım iphone 4G
     Buyrun bakalım iphone 4G
     Buyrun bakalım iphone 4G

• quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

sanırım dahalık satışa çıkmadı...
     Buyrun bakalım iphone 4G
     Buyrun bakalım iphone 4G
     Buyrun bakalım iphone 4G

Resimlerin konuyla ne gibi bir alakası var?

• bunu şimdi niye koydun diye onu merak ettim acaba birisi atlayacak mı? ...şanslı kişi sensin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhns

bunu şimdi niye koydun diye onu merak ettim acaba birisi atlayacak mı? ...şanslı kişi sensin

• çünkü ben bir üstte sormuştum teşekkür ederim gkhns telefonun çıkmasını bekleyeceğim..
  • arkadaşlar bu da ilgilenenler için iPHONE 6G!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=lnt5WgxIG5Q

• quote:

Orjinalden alıntı: mavs

çünkü ben bir üstte sormuştum teşekkür ederim gkhns telefonun çıkmasını bekleyeceğim..

rica ederim...
  • 4G nasil olmaz arkadaslar, dedemin beni köyden aradigi telefon 4G!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apocalypse807 -- 19 Şubat 2009; 21:34:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse807

4G nasil olmaz arkadaslar, dedemin beni köyden aradigi telefon 4G!

deden galiba japonyanın osaka kentinin bi köyünden aradı seni...
  • Yok ya bildigin Ege.
  • 4g hakkında nasıl oluyorda bu kadar kesin YOK muş gibi yorumlar yapılıyor anlam vermek güç gerçekten...
  • 4G sadece bi teknoloji ama iphone 4G çok farklı bi olay... iphone belki o ismi kullanmaz başka bişe diyebilir... yani illaki 3G oldu diye bir sonraki çıkan model 4G mi olmalı... bunları birbirinden ayırmak gerekiyor...
  • Arkadaslar litaratuurde 4g VIMAX denir

mobile iletsim sistemlerinde umts e alaternatif olarak kullanilir.
    hatta HSDPA 7.2mb persecond data iletisim saglayan bir teknoljidir.

hatta bu vimax in ileride wifi, wireless gibi teknolojilerin yerini alacagi dusunuluyor.
    yanliz dunayad su anada bazi bolgelerde deneme asamasinda (Amsterdam, Newyork)

HTC de bu teknoljiye ayak uydurarak vimax altyapili telefonun duyurmustur. ama halen satista degildir.

ama ileride i phone 4g cikarsa inaniirim
    cunki bu vimax bayagi bir tutulacak

hatta intel islemcilerinin bazilarinda vimax destegini oldugunu duyurdu bile.
  • 4G uygulaması Korede de başlamıştı samsung deneme amaçlı olarak korede bir 4 G telefon test ediyor. Telefonun modeli hakkında bilgi yok.

Bu arada 4G destekli piyasaya çıkacak olan HTC telefonun çıkması için 4 G beklemesi gerekmiyor. 4G gelmeden kısa süre önce çıkabilir. Çünkü 4G telefonlar geriye dönük olarak 3G içinde destek vericekler
  • Arkadaşın nasıl oluyorda ABD'de euro ile alışveriş yapabiliyor,yaklaşık 1.5 sene kaldım euro görmedim ya
  • iphone 9g aldım endonezyadan 1896.58 japon türk lirasıyla.. mükemmel özelliklere sahip 32mb gizli kamerası falan var.. :D nede olsa atış serbest :D
  • herif msj atmış bi daha bakmamış millette forumda birbirini yiyo hay allam yA =)
  • ya arkadaşlar başkaları yapıyor biz tartışmasını yapıyoruzz hatta daha çıkmadan başlıyoruz hemde şöyle türklerde bir şey yapsada birazda onlar konuşsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavs

4g nedir ya 4g 5g 6g diye bir şey yok.

1.nesil 2. nesil 3. nesil var

1.nesilin adı : iPhone
    2. nesilin adı: iPhone 3G

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

yok 10g...

4G olmuyacak derken?

http://en.wikipedia.org/wiki/4G
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.