Şimdi Ara

Buyrun bakalım iphone 4G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
6.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CIKTIMI CIKMADI MI BILMIYORUM AMA NETTE YAZILARI VE YOUTUBE DA GORUNTULERI VAR VE BIR ARKADASIM DA ABD DEN 1400 EUROYA ALMIS BELKIDE SU ANDA EL ALTINDAN GIDIYORDA OLABILIR ISTEDIGIM O Kİ HEP BIRLIKTE SAGLAM BIR ARASTIRMA YAPALIM CUNKU SU ANDA KIMSENIN HABERI YOK GIBI. SAGLAM IPHONE KULLANICALARI BILE OLAYDAN BIR HABER SAGLAM ARASTIRMA ILE PAYLASIMI ARTTIRALIM. BUYRUN LINKLER:

1)-http://www.youtube.com/watch?v=WJXk4KMx50c&feature=related
    2)-http://www.chip.com.tr/konu/iPhone-4G-Ates-olmayan-yerden-duman-cikmaz_10181.html
    3)-http://shiftdelete.net/yeni-iphone-4g-konsepti-8482.html
    4)-http://www.bildirgec.org/yazi/iphone-4g-geliyor-1

EVET ARKADASLAR HERKESE KOLAY GELSİN.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Mutlaka ki 4g çıkacaktır bugün, yarın ama daha apple tanıtmadan, piyasaya sürmeden arkadaşın nasıl satın almiş anlamak mümkün değil, ya birileri 4g diye taklit bir cihazı piyasaya sürdü, ya da arkadaşın senle dalga geçmiş...

Bende dün Amerika dan iphone 5g aldım, hatta bekleyin yarın resmini ekleyim bu akşam photoshopta yaparım 5g yi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Mutlaka ki 4g çıkacaktır bugün, yarın ama daha apple tanıtmadan, piyasaya sürmeden arkadaşın nasıl satın almiş anlamak mümkün değil, ya birileri 4g diye taklit bir cihazı piyasaya sürdü, ya da arkadaşın senle dalga geçmiş...

Bende dün Amerika dan iphone 5g aldım, hatta bekleyin yarın resmini ekleyim bu akşam photoshopta yaparım 5g yi...
    4g nedir ya 4g 5g 6g diye bir şey yok.

1.nesil 2. nesil 3. nesil var

1.nesilin adı : iPhone
    2. nesilin adı: iPhone 3G
  • OK ARKADASIM HAKLI OLABILIRSIN AMA BENDE BURAYA KOYACAGIM YAZININ BINLERCE KISI TARAFINDAN OKUNACAGININ FARKINDAYIM YALAN YANLIS HABER KOYMAYI BOYLE SAGLAM VE PAYLASIMI GAYET KUVVETLI OLAN BIR SITEDE BEN DEGIL KIMSE ISTEMEZ.BENDE GAYET SAGLAM BIR ARASTIRMA VE KONUSMADAN SONRA BURAYA BU YAZIYI KOYDUM YINE AYRICA CIHAZ CUMARTESI GUNU BANA GELECEK BEN FOTOLARINI CEKIP BURADAN YAYINLARIM
    BENIM SADECE ISTEDIGIM SIZLERDE ARASTIRMA YAPIN EVET APPLE SITESINDE DAHI YOK BOYLE BIR SEY FAKAT ARKADASIMIN ALDIGI CIHAZ AYNI VERDIGIM LINKLERDEKI GIBI BIR CIHAZ
    BENDE SUPHELENDIM BELKI EL ALTINDAN GIDIYORDUR DIYE VE SIZLER ILE PAYLASTIM.SIZLERDE ARASTIRIN VE PAYLASIMI ARTTIRALIM EGER BOYLE BIR SEY VARSA TURKIYE PAZARINA EL ALTINDAN EL USTUNDEN GIRMEDEN BILGI SAHIBI OLALIM AMERIKADAN GERI KALMAYALIM.TEKNOLOJIYI ANLIK TAKIP EDELIM.SAYGILARIMLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airtec

OK ARKADASIM HAKLI OLABILIRSIN AMA BENDE BURAYA KOYACAGIM YAZININ BINLERCE KISI TARAFINDAN OKUNACAGININ FARKINDAYIM YALAN YANLIS HABER KOYMAYI BOYLE SAGLAM VE PAYLASIMI GAYET KUVVETLI OLAN BIR SITEDE BEN DEGIL KIMSE ISTEMEZ.BENDE GAYET SAGLAM BIR ARASTIRMA VE KONUSMADAN SONRA BURAYA BU YAZIYI KOYDUM YINE AYRICA CIHAZ CUMARTESI GUNU BANA GELECEK BEN FOTOLARINI CEKIP BURADAN YAYINLARIM
    BENIM SADECE ISTEDIGIM SIZLERDE ARASTIRMA YAPIN EVET APPLE SITESINDE DAHI YOK BOYLE BIR SEY FAKAT ARKADASIMIN ALDIGI CIHAZ AYNI VERDIGIM LINKLERDEKI GIBI BIR CIHAZ
    BENDE SUPHELENDIM BELKI EL ALTINDAN GIDIYORDUR DIYE VE SIZLER ILE PAYLASTIM.SIZLERDE ARASTIRIN VE PAYLASIMI ARTTIRALIM EGER BOYLE BIR SEY VARSA TURKIYE PAZARINA EL ALTINDAN EL USTUNDEN GIRMEDEN BILGI SAHIBI OLALIM AMERIKADAN GERI KALMAYALIM.TEKNOLOJIYI ANLIK TAKIP EDELIM.SAYGILARIMLA.
    1400 euroya 4g iphone tabi cnm sar banada 1 tane hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Salleen

1400 euroya 4g iphone tabi cnm sar banada 1 tane hemen

Alıntıları Göster
    4G falan yok ! kompleks yapmayalim boyle TR'de yok US'den el altindan aldim geldim falan :)

Internet cagini bitiriyoruz neredeyse asalim artik bunlari

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cK2oo7

4G falan yok ! kompleks yapmayalim boyle TR'de yok US'den el altindan aldim geldim falan :)

Internet cagini bitiriyoruz neredeyse asalim artik bunlari

Selamlar

Alıntıları Göster
    Buradan çıkarılacak sonuç, açık açık yalan söyleyen insandan arkadaş olmaz. Başka açıklaması yok bu olayın. Youtube'daki videoya inanıyorsanız zaten artık diyecek bişey yok. Böyle her önüne gelen Render yapıp koyuyor bazı insanlar da inanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 18 Şubat 2009; 15:49:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jinxy

Buradan çıkarılacak sonuç, açık açık yalan söyleyen insandan arkadaş olmaz. Başka açıklaması yok bu olayın. Youtube'daki videoya inanıyorsanız zaten artık diyecek bişey yok. Böyle her önüne gelen Render yapıp koyuyor bazı insanlar da inanıyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşın seni yemiş
    bence arkadaşlığını tekrar gözden geçir
  • FLASH .....FLASH.....

iphone 5ggg göründü

http://www.youtube.com/watch?v=d1W_RAJy71g&feature=related
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0924579C4

FLASH .....FLASH.....

iphone 5ggg göründü

http://www.youtube.com/watch?v=d1W_RAJy71g&feature=related
    yok 10g...
  • söylentilere göre ''iphone lebron james edition'' da yoldaymış arkadaşlar söyledi :o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarulez

söylentilere göre ''iphone lebron james edition'' da yoldaymış arkadaşlar söyledi :o
    4G yok diyenlere ..
    HTC MAX 4G kullaniyorum..
    Wimax!! 4g diye geciyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jenya

4G yok diyenlere ..
    HTC MAX 4G kullaniyorum..
    Wimax!! 4g diye geciyor...

Alıntıları Göster
    Bence arkadaşın televizyonlu,çift hatlı, dolma saran ÇinG Iyfone falan almış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobita

Bence arkadaşın televizyonlu,çift hatlı, dolma saran ÇinG Iyfone falan almış....

Alıntıları Göster
    yıl 20199 da olsa 4G diye bişi olmayacak ki, neyin peşindesin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Alıntıları Göster
    Resmi açıklama olmadan gördüğünüz herşeye inanmayın internette binlerce fotoğraf ve video dolaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Resmi açıklama olmadan gördüğünüz herşeye inanmayın internette binlerce fotoğraf ve video dolaşıyor.

Alıntıları Göster
    Dun de bır arkadasım playstatıon 4 cıkmıs amerıkada sunulmus dedı ,fake dır o ınanma kardesım en az 2012 ,ya gördum dıo tv de , dedım cıkarsada cıkmazsada...

• quote:

Orijinalden alıntı: L30N

Dun de bır arkadasım playstatıon 4 cıkmıs amerıkada sunulmus dedı ,fake dır o ınanma kardesım en az 2012 ,ya gördum dıo tv de , dedım cıkarsada cıkmazsada...

Alıntıları Göster
    asparagazın flama taşıyanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarulez

arkadaşın seni yemiş

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fenerist07

arkadaşın seni yemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: rcourb

asparagazın flama taşıyanı

Alıntıları Göster
    Arkadaşın ya çok feci şekilde kazıklanmış yada seninle kafa bulmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: engin9103

4G teknolojisinden bi haber arkadaşları tebrik ediyorum gercekten.. olmadıgını dusunuyorlar boyle birşeyin. Ha ama iphone a isim vermekse eger 3ncu jenerasyon deriz ya da belki steve adını 4G koycak 3G Gibi cunku belki yeni cıkıcak olan iphone 4G uyumlu olcak...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.