Şimdi Ara

Buyrun kunt VS 4Bebop (video) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuntun bizim evin yanında internet cafeleri var (beşiktaşta ) oraya gidiyorum 3 yıldır tanışıoruz bana charını oynatıyor her geldiğimde benim charı banladılar nick:FO9G5H idi kunt 'tan önce +8 shard ı ben almıştım zaten lvlim 70 idi eskiden oynayanlar bilir beni zaten şimdi aresteyim 64 lvl paladinim buff+healım ares te oynayanlara yardım edebilirim ama kuntların cafede sadece o deil tabiiki başka 70 lvllerde oynuyor meşhur olanlar şu an aklımda deil :D bütünknight oynayanlar tanır tabiiki ::Stuner:: ın clandaydım Chyper da lvlim 63 KasarHood vardı gm banladı kavga ettik :D adam kasmak çok kolay benden söylmesi ama 70 olmak çok zorrr !! ben 1yıl 7 ay 17 gün sonucunda 70 olmuştum 69 lvl %99.62 iken evdeydim kapattım makineyi cafeye gittim herkese açıkladım 70 olacağımı kimse inanmadı KO yu açtım herkes gözlerine inanamadı crimson wing de oldum tabii alanlı içinde raven harpy vb. şeylerde vardı 5-10 dk sonra 99.97 idim 99.98 oldum 99.99 oldum partiden çıktım kendim olmak istiyordum gittim troll kestim 5-6 tane atladım hemen skill verdim 70 skilli ile ilk harpye 9000 vurdum ama spike ile 12567 vurdum :D nedense spike daha iyi bence (çok iyi bir espri :) sonra 1 hafta geçti yine adamı oynarken birden dc oldum adamıma girdim bir daha beramus 1 e tıkladım bi baktım benim char lvl 1 olmuş bune diye bağırdım girdim chara item falan hiçbirşey kalmamış sonra gm ile konuştum sana sürpriz dedi lvl 70 sürprizi dedi sonra banladı adresini aradım dövecektim tabiikide ama bulamadım sonra Chyper a döndüm 63 oldum KasarHood yine tabiiki bu sefer chyper ile beramusun gmler aynı imiş dedim sen benim adamı neden banladın bu sefer dediki sen o musun dedi evet dedim ne olacak yinemi banlayacan bu adamı dedim oda :D böle yaptı evet dedi seni bu oyunda istemiyorum dedi bende .... dedim sonra dediki bütün üstünü boşalt hemen bence çünkü 5 dk sonra banlıyacam seni dedi bende sie dedim seni bi yakalarsam dedim oda bye yazdı dc oldum bu sefer banned falan birşey yazıor artık ben bu adamı görsem öldürecem yani son çarem kunt oldu ona anlattım bu meseyi oda saolsun aradı onu ve en sonunda bulduk adamı adamı öyle bi dövdükki adam öyle pişman olduki bi görseniz ben şu an aresteyim lvlim 64 priest im buff+healım nick:bewildrecht_2 aresteki arkadaşlarıma ihtiyaç duydukları item vb şeyleri almaya yarım edebilrim benden bu kadarlık yazmayın ben doruları söledim herkese şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: bewildrecht_2

Kuntun internet cafeleri var (beşiktaşta )

sadece burasnın doğru oduğunu biliorum ancak gerisini bilmiorum..
  • quote:

Kuntun bizim evin yanında internet cafeleri var (beşiktaşta ) oraya gidiyorum 3 yıldır tanışıoruz bana charını oynatıyor her geldiğimde benim charı banladılar nick:FO9G5H idi kunt 'tan önce +8 shard ı ben almıştım zaten lvlim 70 idi eskiden oynayanlar bilir beni zaten şimdi aresteyim 64 lvl paladinim buff+healım ares te oynayanlara yardım edebilirim ama kuntların cafede sadece o deil tabiiki başka 70 lvllerde oynuyor meşhur olanlar şu an aklımda deil :D bütünknight oynayanlar tanır tabiiki ::Stuner:: ın clandaydım Chyper da lvlim 63 KasarHood vardı gm banladı kavga ettik :D adam kasmak çok kolay benden söylmesi ama 70 olmak çok zorrr !! ben 1yıl 7 ay 17 gün sonucunda 70 olmuştum 69 lvl %99.62 iken evdeydim kapattım makineyi cafeye gittim herkese açıkladım 70 olacağımı kimse inanmadı KO yu açtım herkes gözlerine inanamadı crimson wing de oldum tabii alanlı içinde raven harpy vb. şeylerde vardı 5-10 dk sonra 99.97 idim 99.98 oldum 99.99 oldum partiden çıktım kendim olmak istiyordum gittim troll kestim 5-6 tane atladım hemen skill verdim 70 skilli ile ilk harpye 9000 vurdum ama spike ile 12567 vurdum :D nedense spike daha iyi bence (çok iyi bir espri :) sonra 1 hafta geçti yine adamı oynarken birden dc oldum adamıma girdim bir daha beramus 1 e tıkladım bi baktım benim char lvl 1 olmuş bune diye bağırdım girdim chara item falan hiçbirşey kalmamış sonra gm ile konuştum sana sürpriz dedi lvl 70 sürprizi dedi sonra banladı adresini aradım dövecektim tabiikide ama bulamadım sonra Chyper a döndüm 63 oldum KasarHood yine tabiiki bu sefer chyper ile beramusun gmler aynı imiş dedim sen benim adamı neden banladın bu sefer dediki sen o musun dedi evet dedim ne olacak yinemi banlayacan bu adamı dedim oda :D böle yaptı evet dedi seni bu oyunda istemiyorum dedi bende .... dedim sonra dediki bütün üstünü boşalt hemen bence çünkü 5 dk sonra banlıyacam seni dedi bende sie dedim seni bi yakalarsam dedim oda bye yazdı dc oldum bu sefer banned falan birşey yazıor artık ben bu adamı görsem öldürecem yani son çarem kunt oldu ona anlattım bu meseyi oda saolsun aradı onu ve en sonunda bulduk adamı adamı öyle bi dövdükki adam öyle pişman olduki bi görseniz ben şu an aresteyim lvlim 64 priest im buff+healım nick:bewildrecht_2 aresteki arkadaşlarıma ihtiyaç duydukları item vb şeyleri almaya yarım edebilrim benden bu kadarlık yazmayın ben doruları söledim herkese şimdiden teşekkür ederim

arkadaşım kuntu tanıo olabilisin ama salladığın 2 nokta var 1. si 70 skillini kullanmak öle 45 oldun hadi inferno atalım gibi basit deil onun 1 görevi va önce onu yapmalısın 2. sallamanda ravene 12 k vurman için 2300 ap olması lazım (bide malice olması gerek) ki kuntun bile max. apsi 1800-1900 arasıdır ayrıca öle dövebilceğimiz gm adresleri varsa bi tanede bana sölede şu banları açtıralım

• quote:

Orjinalden alıntı: clonex

quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

bebop shintouzi be nası anlamadınız

kardes emın mısın? shintoizi=cbıhton=5thavune ok kardes bılmeden yorum yapmıyalım pls!!!!

hayır shintouzi=5thavenue cbihton bambaşka bi adam onu karıştırma
  • Güzel Olmuş Nerenle Çektiysen Videoyu Orana Sağlık

Ama Kunt çok sağlam adam hitmachine bayıltmış onu diolar doğrumu LADY__MARTHA
  • güzel video saolasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uu® :P

Güzel Olmuş Nerenle Çektiysen Videoyu Orana Sağlık

Ama Kunt çok sağlam adam hitmachine bayıltmış onu diolar doğrumu LADY__MARTHA

:D:D:d:d zuhahuauhh
    beğendiğiniz için saoln
    bu arada HitMachine kuntu genelde kesio
    hatta bi iki videoda cıbıl cbıl
    edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverPriest -- 25 Nisan 2006; 17:29:20 >

• Kunt ezik bea onu kesen onlarca kişi var ebob,dicmeyşın vb.
  • guzel ama kunt almalıydı ne olursa olsun itmlereine gore
  • quote:

Kuntun bizim evin yanında internet cafeleri var (beşiktaşta ) oraya gidiyorum 3 yıldır tanışıoruz bana charını oynatıyor her geldiğimde benim charı banladılar nick:FO9G5H idi kunt 'tan önce +8 shard ı ben almıştım zaten lvlim 70 idi eskiden oynayanlar bilir beni zaten şimdi aresteyim 64 lvl paladinim buff+healım ares te oynayanlara yardım edebilirim ama kuntların cafede sadece o deil tabiiki başka 70 lvllerde oynuyor meşhur olanlar şu an aklımda deil :D bütünknight oynayanlar tanır tabiiki ::Stuner:: ın clandaydım Chyper da lvlim 63 KasarHood vardı gm banladı kavga ettik :D adam kasmak çok kolay benden söylmesi ama 70 olmak çok zorrr !! ben 1yıl 7 ay 17 gün sonucunda 70 olmuştum 69 lvl %99.62 iken evdeydim kapattım makineyi cafeye gittim herkese açıkladım 70 olacağımı kimse inanmadı KO yu açtım herkes gözlerine inanamadı crimson wing de oldum tabii alanlı içinde raven harpy vb. şeylerde vardı 5-10 dk sonra 99.97 idim 99.98 oldum 99.99 oldum partiden çıktım kendim olmak istiyordum gittim troll kestim 5-6 tane atladım hemen skill verdim 70 skilli ile ilk harpye 9000 vurdum ama spike ile 12567 vurdum :D nedense spike daha iyi bence (çok iyi bir espri :) sonra 1 hafta geçti yine adamı oynarken birden dc oldum adamıma girdim bir daha beramus 1 e tıkladım bi baktım benim char lvl 1 olmuş bune diye bağırdım girdim chara item falan hiçbirşey kalmamış sonra gm ile konuştum sana sürpriz dedi lvl 70 sürprizi dedi sonra banladı adresini aradım dövecektim tabiikide ama bulamadım sonra Chyper a döndüm 63 oldum KasarHood yine tabiiki bu sefer chyper ile beramusun gmler aynı imiş dedim sen benim adamı neden banladın bu sefer dediki sen o musun dedi evet dedim ne olacak yinemi banlayacan bu adamı dedim oda :D böle yaptı evet dedi seni bu oyunda istemiyorum dedi bende .... dedim sonra dediki bütün üstünü boşalt hemen bence çünkü 5 dk sonra banlıyacam seni dedi bende sie dedim seni bi yakalarsam dedim oda bye yazdı dc oldum bu sefer banned falan birşey yazıor artık ben bu adamı görsem öldürecem yani son çarem kunt oldu ona anlattım bu meseyi oda saolsun aradı onu ve en sonunda bulduk adamı adamı öyle bi dövdükki adam öyle pişman olduki bi görseniz ben şu an aresteyim lvlim 64 priest im buff+healım nick:bewildrecht_2 aresteki arkadaşlarıma ihtiyaç duydukları item vb şeyleri almaya yarım edebilrim benden bu kadarlık yazmayın ben doruları söledim herkese şimdiden teşekkür ederim

wurduun damage doğru mu bilemem ama 70 skill inin spike dan wurduğu doğru.ama 70 skill i hem yeterince wuruyo hemde düşmanının attack ını kırıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: Santana1905

quote:

wurduun damage doğru mu bilemem ama 70 skill inin spike dan wurduğu doğru.ama 70 skill i hem yeterince wuruyo hemde düşmanının attack ını kırıyo

hyr dostum.. 70 skill i cut gibi bi skill dir yani düşmanın ac sini önemsemeden wurur we spike dan daha kötü bi skill dir

• beyler kunt la 3 kişi oynuo aralarında 1 tanesi bu işi bilio digerleri ölesine oynuo bukadar basit kuntun alamayacagı adam yok ama gercek kombocu oynarsa örnek vereyim kunt la diger 2 arkadaş oynadıında hatırlarsınız hıtmachine cıplak kesio ama gercek kuntu deil tabi kendiside bunun farkında zaten
  • kardeş güzel atmışın tebrikler yok 70 oldum gm banladı gittik dövdük felan gülesim geldi hakkatten
    quote:

• kardeş indiriyomrum baklım hitmachine gibi kesebiliyomu adam yoksa dd yardım alıyomu :D
  • :LORD_VADER: bizim clan g2 beramusta seni çok görüyom 65 ıvı warrior var hazır ama tek kesemiyo sana 150m versek ikiniz kesermisiniz acil cvp pls
  • yaw 2 kişi oynuyo demek kim oynuyosa çok malmış insan 720lik pot içer be bide combo yapar bu arada KUNT kaç lvl 64 67 ne?
  • Kardeş bana orda kullandıgın şarkının linkini vereibilirmisin? video güzel olmuş kunt dupeci dei herkes dupeci yoksa kunt bu knightin babasıdır kendini minörleyerek talos trol king kesen adam o !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzzstar

Kardeş bana orda kullandıgın şarkının linkini vereibilirmisin? video güzel olmuş kunt dupeci dei herkes dupeci yoksa kunt bu knightin babasıdır kendini minörleyerek talos trol king kesen adam o !!!

neyse fazla sallama yapmayalımda ama yınede guzel bı kapısma olmus ama ben kuntun bukadar cabuk yenılecegını hemde 3 kez ard arda dusunmuyordum dogrusu
  • quote:

Orjinalden alıntı: charissma

quote:

Orjinalden alıntı: yavuzzstar

Kardeş bana orda kullandıgın şarkının linkini vereibilirmisin? video güzel olmuş kunt dupeci dei herkes dupeci yoksa kunt bu knightin babasıdır kendini minörleyerek talos trol king kesen adam o !!!

neyse fazla sallama yapmayalımda ama yınede guzel bı kapısma olmus ama ben kuntun bukadar cabuk yenılecegını hemde 3 kez ard arda dusunmuyordum dogrusu

sallamıyorum dostum gözümle gördügümü söylüyorum ben 2 yıldır beramustayım kuntuda iyi tanıorum neler yaptınıda biliorum ok?
    kardes burda kullandıgın sarkı hangisi link verebilirmisin ?
  • Rampage vs Daimon kapışmasında adamlar kendilerini sürekli minorluyorlar ve arada mana içiyorlar. Burdakiler kan içiyor. Bence minor ile daha fazla dayanırsın ama el çabukluğun yoksa pot içmek daha mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.