Şimdi Ara

Buyrun kunt VS 4Bebop (video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun bi canım sıkıldı we bi cahr açtım geziodum öle..
    arenaya gittim bi baktım kunt we 4Bebop
    konustum videoya aldım
    umarım beğenirsiniz taptaze sıcak sıcak video
    http://rapidshare.de/files/18778426/kunt_VS_4Bebop.wmv.html

• yorumlarınızı bekliorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverPriest

yorumlarınızı bekliorum...
    yokmu indirp izleyen? bi yorum yapıcak olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForeverPriest

yokmu indirp izleyen? bi yorum yapıcak olan?

Alıntıları Göster
    Kardeş hemen indiriorum çok merak ediorum çünkü
  • Kardeş ellerine sağlık Çok güzel olmuş Sen şu an b kaçtasın ben defencer warrior um bakalım bana kaç wuracaklar mera kediorum sölermsn b kaçtasınız ? ve oyunda ki nick ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_ASpendos_beramus

Kardeş ellerine sağlık Çok güzel olmuş Sen şu an b kaçtasın ben defencer warrior um bakalım bana kaç wuracaklar mera kediorum sölermsn b kaçtasınız ? ve oyunda ki nick ne
    Bu video dan alınacak ders nedir gençler kunt is mort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woldemord -- 24 Nisan 2006; 3:52:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: woldemord

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: micrafon_show

bıldıgım kadarı ıle kuntla ıkı kısı oynuyor..bırısı cok saglam combocu...bu kanıya nerden avrdın dıyceksınız..oncelıkle ıkı kısı oynadıklarını bırınden duydum ..ıkıncı sebepte su.kuntla cz de karsılasıyorum dd olmadan hemde bazen 3 vuruyor bılemedın 4 alıyor dırek...ama bazı gun oluyor cebellesıp duruyoruz..10 pot basacak zaman gıdıyor..anca kesebılıyor..belkı 4bebopla combo su saglam olmayan kısı kapısmıstır..++ 4bebopun da ıtemlerı cok saglam..belkı kunttan bıle ıyıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: LADY__MARTHA

quote:

Orjinalden alıntı: micrafon_show

bıldıgım kadarı ıle kuntla ıkı kısı oynuyor..bırısı cok saglam combocu...bu kanıya nerden avrdın dıyceksınız..oncelıkle ıkı kısı oynadıklarını bırınden duydum ..ıkıncı sebepte su.kuntla cz de karsılasıyorum dd olmadan hemde bazen 3 vuruyor bılemedın 4 alıyor dırek...ama bazı gun oluyor cebellesıp duruyoruz..10 pot basacak zaman gıdıyor..anca kesebılıyor..belkı 4bebopla combo su saglam olmayan kısı kapısmıstır..++ 4bebopun da ıtemlerı cok saglam..belkı kunttan bıle ıyıdır.

Alıntıları Göster
    soylemeyı unuttum vıdeo ıcın tesekkurler...guzel olmus ama kaydederken bıraz daha kalıtelı kaydedersen ıyı olur..boyut bıraz buyur ama sorun degıl guzel vıdeo ıcın 15 dakka fazla beklerız.bı benım cektıgım vıdeolara bak...kalıte farkını anlarsın

• Valla indirmek istiyorum ama sayfa görüntülenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaH__BaZ

Valla indirmek istiyorum ama sayfa görüntülenmiyor
    sitenin **** olan yerini sil onun yerine - yi kaldırıp bunu yaz rapids-hare unutma - yı kaldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .HonoR.

sitenin **** olan yerini sil onun yerine - yi kaldırıp bunu yaz rapids-hare unutma - yı kaldır.

Alıntıları Göster
    video için tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: _::_Az0_::_

video için tşk

Alıntıları Göster
    bebop shintouzi be nası anlamadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: maddening_100

Alıntıları Göster
    bebop benim ilk +5 uniq gördüğüm adam o adam dupe yapmaya devam ediyodur onu durduramazlar ayrıca czde mastro_88 bebooooop cb1hton kospu ilk kullananlardan şu anda bebopla cb1hton 70 oldu.lewelleri full koxp ama genedeiyi combo yapıyolar kutlamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SmyrnA_

bebop benim ilk +5 uniq gördüğüm adam o adam dupe yapmaya devam ediyodur onu durduramazlar ayrıca czde mastro_88 bebooooop cb1hton kospu ilk kullananlardan şu anda bebopla cb1hton 70 oldu.lewelleri full koxp ama genedeiyi combo yapıyolar kutlamak lazım.

Alıntıları Göster
    kuntla o anda kesınlıkle sahıbı oynamıo ısmını vermıım yakından tanırım 2 kısı oynuo kuntla uzerındekıler serverde kımsede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunsx

kuntla o anda kesınlıkle sahıbı oynamıo ısmını vermıım yakından tanırım 2 kısı oynuo kuntla uzerındekıler serverde kımsede yok

Alıntıları Göster
    video güzel biraz görüntüsü kötü ama. bide kunt orda tekrar felan yazmış. o ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightmarE_6

video güzel biraz görüntüsü kötü ama. bide kunt orda tekrar felan yazmış. o ne?

Alıntıları Göster
    guzel video
  • quote:

Orijinalden alıntı: mario_3

guzel video

Alıntıları Göster
    güzel video ama bi daha çekerken Shift tuşuna ve c tuşuna aynanda basarak çekersen ii olur skilleri fln göstermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: maddening_100

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

kardes emın mısın? shintoizi=cbıhton=5thavune ok kardes bılmeden yorum yapmıyalım pls!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: clonex

quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

kardes emın mısın? shintoizi=cbıhton=5thavune ok kardes bılmeden yorum yapmıyalım pls!!!!

Alıntıları Göster
    güzel bi video
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santana1905

güzel video ama bi daha çekerken Shift tuşuna ve c tuşuna aynanda basarak çekersen ii olur skilleri fln göstermez

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Santana1905

skilleri saklama gibi bi ihtiyacım yok boswer
    ama öneri için saol görüntü kirliliğini ortadan kaldırabilir
    bu arada yorumlarınız için tşkler

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.