Şimdi Ara

Buyrun kunt VS 4Bebop (video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun bi canım sıkıldı we bi cahr açtım geziodum öle..
    arenaya gittim bi baktım kunt we 4Bebop
    konustum videoya aldım
    umarım beğenirsiniz taptaze sıcak sıcak video
    http://rapidshare.de/files/18778426/kunt_VS_4Bebop.wmv.html

• yorumlarınızı bekliorum...
  • yokmu indirp izleyen? bi yorum yapıcak olan?
  • Kardeş hemen indiriorum çok merak ediorum çünkü
  • Kardeş ellerine sağlık Çok güzel olmuş Sen şu an b kaçtasın ben defencer warrior um bakalım bana kaç wuracaklar mera kediorum sölermsn b kaçtasınız ? ve oyunda ki nick ne
  • Bu video dan alınacak ders nedir gençler kunt is mort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woldemord -- 24 Nisan 2006; 3:52:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: micrafon_show

Bu video dan alınacak ders nedir gençler kunt is mort

bıldıgım kadarı ıle kuntla ıkı kısı oynuyor..bırısı cok saglam combocu...bu kanıya nerden avrdın dıyceksınız..oncelıkle ıkı kısı oynadıklarını bırınden duydum ..ıkıncı sebepte su.kuntla cz de karsılasıyorum dd olmadan hemde bazen 3 vuruyor bılemedın 4 alıyor dırek...ama bazı gun oluyor cebellesıp duruyoruz..10 pot basacak zaman gıdıyor..anca kesebılıyor..belkı 4bebopla combo su saglam olmayan kısı kapısmıstır..++ 4bebopun da ıtemlerı cok saglam..belkı kunttan bıle ıyıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • soylemeyı unuttum vıdeo ıcın tesekkurler...guzel olmus ama kaydederken bıraz daha kalıtelı kaydedersen ıyı olur..boyut bıraz buyur ama sorun degıl guzel vıdeo ıcın 15 dakka fazla beklerız.bı benım cektıgım vıdeolara bak...kalıte farkını anlarsın
  • Valla indirmek istiyorum ama sayfa görüntülenmiyor
  • sitenin **** olan yerini sil onun yerine - yi kaldırıp bunu yaz rapids-hare unutma - yı kaldır.
  • video için tşk
  • bebop shintouzi be nası anlamadınız
  • bebop benim ilk +5 uniq gördüğüm adam o adam dupe yapmaya devam ediyodur onu durduramazlar ayrıca czde mastro_88 bebooooop cb1hton kospu ilk kullananlardan şu anda bebopla cb1hton 70 oldu.lewelleri full koxp ama genedeiyi combo yapıyolar kutlamak lazım.
  • kuntla o anda kesınlıkle sahıbı oynamıo ısmını vermıım yakından tanırım 2 kısı oynuo kuntla uzerındekıler serverde kımsede yok
  • video güzel biraz görüntüsü kötü ama. bide kunt orda tekrar felan yazmış. o ne?
  • guzel video
  • güzel video ama bi daha çekerken Shift tuşuna ve c tuşuna aynanda basarak çekersen ii olur skilleri fln göstermez
  • quote:

Orjinalden alıntı: maddening_100

bebop shintouzi be nası anlamadınız

kardes emın mısın? shintoizi=cbıhton=5thavune ok kardes bılmeden yorum yapmıyalım pls!!!!
  • güzel bi video
  • quote:

Orjinalden alıntı: Santana1905

güzel video ama bi daha çekerken Shift tuşuna ve c tuşuna aynanda basarak çekersen ii olur skilleri fln göstermez

skilleri saklama gibi bi ihtiyacım yok boswer
    ama öneri için saol görüntü kirliliğini ortadan kaldırabilir
    bu arada yorumlarınız için tşkler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.