Şimdi Ara

Buyrun kunt VS 4Bebop (video) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KUNT UN OYNADIĞI BEŞİKTAŞTAKİ CAFENİN ADI NE?

BEN DE BEŞİKTAŞTAYIM HERGÜN CAFELERDEİM AMA HİÇ KUNTA RASLAMADIM??
    İSMİ NE CAFENİN?
  • Kunt'un oynadığı Cafe

Portakal İnternetcafe Beşiktaş Kültür Merkezi karşı sokağı

Kunt demeniz yeteli olucaktır :D

• :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markiz -- 27 Nisan 2006; 3:44:29 >
  • Ben bursada oturuyorum bı gun altıparmak ta bi cafeye gırdım ve bi baktım 4bebop dıye bi char bende beramusda oynuyorum ama fazla cz falan yapmıyorum ve 4bebop tanımıyorum ama o gun gordugum kişi 4bebop du ve adam nası oyun oynuyor bı gorsenız ama fazla havalı degıl yanı her sorduguma falan cvp werdı benve çok ii brisi AMA BENCE KUNT FALAN ALABILIR SEVİYEDE VE 4BEBOP GIBI DHA BİR ÇOK CHAR AMA UNLU DEGIL

• OLM ADAMI DELİ ETTİNİ BİDAHA O SİTEYE VERMEM YİNwww.youtube.com ver para istio o site
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrazYboY058

Ben bursada oturuyorum bı gun altıparmak ta bi cafeye gırdım ve bi baktım 4bebop dıye bi char bende beramusda oynuyorum ama fazla cz falan yapmıyorum ve 4bebop tanımıyorum ama o gun gordugum kişi 4bebop du ve adam nası oyun oynuyor bı gorsenız ama fazla havalı degıl yanı her sorduguma falan cvp werdı benve çok ii brisi AMA BENCE KUNT FALAN ALABILIR SEVİYEDE VE 4BEBOP GIBI DHA BİR ÇOK CHAR AMA UNLU DEGIL

4Bebop'un Altıparmak aSaSin cafede oynadğını duymuşdum..

• quote:

Orjinalden alıntı: Dragonite

Burdakiler kan içiyor.

vampirmi bunlar bilader?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA

soylemeyı unuttum vıdeo ıcın tesekkurler...guzel olmus ama kaydederken bıraz daha kalıtelı kaydedersen ıyı olur..boyut bıraz buyur ama sorun degıl guzel vıdeo ıcın 15 dakka fazla beklerız.bı benım cektıgım vıdeolara bak...kalıte farkını anlarsın

kardeşş neden profilini gizledin ya ne güzel videolarına bakıcaktım
  • video güzel :) zevkli kapısmıslar

sarkıyı merak edenler " evenesance - going under "
  • tşk
  • AFERİN LAN SONUNDA ADAM GİBİ VİDEO YAPTIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: desing by

KUNT UN OYNADIĞI BEŞİKTAŞTAKİ CAFENİN ADI NE?

BEN DE BEŞİKTAŞTAYIM HERGÜN CAFELERDEİM AMA HİÇ KUNTA RASLAMADIM??
    İSMİ NE CAFENİN?

portakal cafe
  • KIRIK LİNK SAYFA GÖRUNTULENEMIYOR
    DUZELT
  • videoyu indirdim izledim güzel olmuş öncelikle saol emeğin için... orda kunt u kesinlikle diğer eleman oynuyo.. çünkü doğru dürüdt combo yapamıyo.. siklleri kaçırıyo hep.. o Kerem dil kesinlikle diğer arkadaşı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEyed

yaw 2 kişi oynuyo demek kim oynuyosa çok malmış insan 720lik pot içer be bide combo yapar bu arada KUNT kaç lvl 64 67 ne?

73 üstü
  • Lamerin teki bir konu açmış ve o video yu ben çektim demiş ben lol derim sana ancak foreverpriest iyi emek hırsızlığı yapmışsın + rep.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myth512

Lamerin teki bir konu açmış ve o video yu ben çektim demiş ben lol derim sana ancak foreverpriest iyi emek hırsızlığı yapmışsın + rep.

Amacın Ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Legend Brian:::
    Amacın Ne?

[4Bebop un pc kastığı için yan char açıp ben aldım o videoyu cafede ve youtube ye upload ettim ve lamerin teki o yapımı kendi tarafına geçirmiş gördüşğüm kadarıyla bu emek hırsızlığıdır + bunu kanıtlasın ana bu videoyu ben çektim diyorsa kanıt göstersin bende tamam sen çektin bu videoyu diyeceğim. amacım budur umarım anlamışsındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myth512 -- 9 Şubat 2007; 13:23:07 >
  • Kardeş madem 4bebop un pc kasıyodu da sen cektin bana 4bebop un hangi sehirde + semt + cafe adı ver. sana inanıcagım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.