arkadaşlar öncelikle iyigunler canon eos 1100D kulanıyorum 4 ve 8 gb hafıza kartlarım var clas 4 makinada otomatık modda akşamları acık havada resim cekerken buys diye bi sorun cıkıyor resım cekemiyor neden acaba NASIL ONLERIM ACIL YARDIM EDERSENIZ SEVİNİRİM. akşam düğün var düğünde millet cek diyor cekemiyorum buys un gecmesini bekliyorum ama olmuyor düğünde nasıl bi ayar yapmalıyım makinaya ?
Flaş dolumu yapılıyodur veya karta yazılan fotoğraflar vardır.Eğer busy nin yanında flaş işareti yoksa hızlı bir kart alman lazım ama busy nin yanında flaş işareti varsa flaş dolumunu hızlandırman lazım battery grip ile çözebilirsin belki.
Merhaba,
Busy bir hata değil Meşgul mesajıdır. Fotoğraf karta yazılırken özellikle gece elde çekim modunda makine 3 yada 4 çekim birden yapar ve bunları tek kare olarak hafızaya alır bu esnada Busy mesajı ekrana gelir. Cihazınızda sorun yoktur.
buys da flaş işareti var nasıl düzeltebilirim battarıy demişsinizde ayarlardanmı oluyor anlamadım tam anlatırsanız sevinitrim aksam lazımda
quote:
Orijinalden alıntı: reis.cs
buys da flaş işareti var nasıl düzeltebilirim battarıy demişsinizde ayarlardanmı oluyor anlamadım tam anlatırsanız sevinitrim aksam lazımda
Battery grip dedim battery grip alman lazım yan sanayi fiyatı 140 tl orjinali 550 tl civarı