Şimdi Ara

Büyü ile kızı kendimize aşık etme --- Büyücü bilen mesaj atsın büyü yaptırtacağım (şimdilik askıda) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
8
Favori
15.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem büyü diyosun hemde Allahın izniyle diyosun . Şaka mısın?Bir kere büyü şirktir.Şirkte en buyuk gunahlardandir. Buyu ile Allahın adini ayni cumlede kullanman bile çok yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 23 Haziran 2017; 16:21:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • King Harold onaylıyor
    Büyü ile kızı kendimize aşık etme --- Büyücü bilen mesaj atsın büyü yaptırtacağım (şimdilik askıda)
  • Bar0n. kullanıcısına yanıt
    Allah benden isteyin demiyor mu? Ben de büyü ile istiyorum Allah'tan?

• Vortex- kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen şaka mı yapıyosun yoksa troll filan mısın?

Haşa Allahtan büyü istemekte nedir? Allahın haram kıldığını, yapanın yaptiranin bana ortak koştuğunu söylediği şeyi sen nasıl isteyebilirsin?

Allahu Teala şöyle buyurmuştur ;

“Büyücü nerede olursa olsun hedefine ulaşamaz.” (Tâhâ, 20/69)

Peygamber efendimiz ;

“Kim büyü yaparsa şirke düşer.”(Nesâî, Tahrîm, 19)

• Bar0n. kullanıcısına yanıt
    Troll değilim ama bu kız için her bir şeyi yapmaya hazırım öyle düşün. Bu kıza ulaşmak her şeyden daha önemli şu anda hayatımda. Yani kısaca; troll değilim kafayı kırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 23 Haziran 2017; 17:57:38 >
  • Gandalf

+1 5585 585 5589
  • O değilde cidden büyüye inanan kaldımı ? trilyonları olan insanlar var en baba hocaya yaptırır sevdiklerine kavuşurlardı. Parayla bile istediği insanı elde edemeyen insan kaynıyo. Ben kars'da 10 yıl yaşadım aklınıza gelebilecek o filmlerde dizilerde gördüğünüz hacı hoca büyücü korkutucu köy furyası o kadar var ki bi dönem teyzemin kızı kocasından hergün dayak yediği boşanıcakları için. Nerdeyse 10 tane köye gidip hacı hoca ile konuşmuşluğumuz oldu ne saçmalıklar dönüyor ben 16 yaşımda kıçımla güldüm olanlara. Büyücünün dışarıdan gelen birinin 50 tlsine muhtaç olmasından tutun. Tasın içine taş atıp muska atıp bağırıp cağırmalarından tutun. O kızın evinin tüpünün altında kağıt var büyü yapmışlar diyene kadar gözlerimle canlı canlı gördüm ömrü hayatım boyuncada gözümle görmediğim hiç birşeye inanmadım inanmam , Şimdi burdada biri gelir der ben yaşadım falan yine inanmam hem rivayet hep hurafe birinin amcası birinin babası birinin teyzesi yaşamıştır anlatılırda anlatılır.

• Buyu den ufurulden uzak dur cennet yuzu goremezsin cok buyuk gunah.

• Ben yaparim kardes gandalfin yaninda 3 yil stajyerlik yaptim

• Günümüzde çok nadir büyücü bulursun, büyücüyüm diyenlerde dolandırıcıdır.

İsmi bilinmeyen köylerde(pek fazla nüfusu olmayan) zar zor bulursun.

Ancak şunu bil ki bu işin geri dönüşü yoktur, yaptırdıktan sonra cehennemde azap kesindir.

Ayrıca büyünün ters tepme ihtimalide var, sen veya kız veya her ikinizde delirebilirsiniz, ölebilirsiniz.

Yani gereksiz, aptalca birşey bu. Allah tarafından lanetlenmiştir.

Birde büyü yaparken "Allah'ın izni ile" denmesinin sebebi Allah'tan habersiz bir şey yapılamayacak olmasıdır. Büyü yaparken bile Allah'tan izin alınır.
  • La oğlum bir çirkin kız da aynı yolla seni kendine aşık etse hoşuna gider mi?

Zorla güzellik olmaz.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Ama çok seviyorum ve onsuzluktan geberiyorum çok tatlı bir kız.
  • Hocam 1. köyün meydanında yaşlı kadın var fal bakar büyü yapar ona git. Yanında en az 20000 yang götürmeyi unutma.
  • Belki o da seni seviyordur hiç sordun mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belesinternetkullanicisi B kullanıcısına yanıt
    Yok, sormadım. Sorduğumda ben seni normal arkadaş görüyorum der diye bir şey de diyemiyorum. Yaa bu nasıl bir şans bendeki ya? Hayatımın kadınını bulmuşum ama yürüyemiyorum :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 23 Haziran 2017; 18:38:44 >
  • Mesela internette okudum geçen gün aynen şöyle yazıyordu:

"Bir muma tebbet suresini okuyun ve dik bir yere koyup yakmaya başlayın. Mum tamamen eridiğinde sevdiğiniz kız da sizin için eriyip bitiyor olacak bu saatten sonra" deniyor.

Büyü, büyü, tamam da Allah'ın kelamı ile yapılan bir büyü sonuçta. Ben gidip mumu eritip mumdan medet ummuyorum ki? Allah'tan istiyorum yine de? Yani bir çeşit dua gibi.

Yine mi yanlış olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 23 Haziran 2017; 18:47:0 >
    4 sene önce bende bir zalımın peşindeydim ama sonra bıraktım zor oldu ama oldu kardeşim biraz ıstırap çekersin ama zamanla geçer. Sana tek tavsiye o kişiden kendini uzak tut o'nu hatırlatacak şeyleri ortadan kaldır mümkün mertebe aklına getirme birgün bu duruma alışacaksın artık eskisi gibi acı vermeyecek.

• Tarak geçmişsiniz ama büyü var arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Git konus sansini dene. Büyü yaparak ona kötü davranmış olursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Hani bir laf vardır. Yüreğim kanıyor diye. Bende de aynen o oluyor şu anda. Allah'tan hazırlık sınıfındaydık da önümüzde daha 4 senemiz var. İnsan bir umut diyor bir taraftan ama diğer bir taraftan da 4 yılı azap içinde geçirmek de var. Her gün yüzüne bakacağım kızın yani ben istemesem de karşılaşacağız elbet. Bu yürek nasıl dayansın onu görüp de koklayamamaya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 23 Haziran 2017; 18:58:55 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.