Şimdi Ara

Büyü ile kızı kendimize aşık etme --- Büyücü bilen mesaj atsın büyü yaptırtacağım (şimdilik askıda) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
8
Favori
15.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vortex-

Mesela internette okudum geçen gün aynen şöyle yazıyordu:

"Bir muma tebbet suresini okuyun ve dik bir yere koyup yakmaya başlayın. Mum tamamen eridiğinde sevdiğiniz kız da sizin için eriyip bitiyor olacak bu saatten sonra" deniyor.

Büyü, büyü, tamam da Allah'ın kelamı ile yapılan bir büyü sonuçta. Ben gidip mumu eritip mumdan medet ummuyorum ki? Allah'tan istiyorum yine de? Yani bir çeşit dua gibi.

Yine mi yanlış olur?

Hocam mum falan yalan.
    Yapılan büyülerde genellikle kurbandan eşya, kan gibi şeyler istenir bunun nedenide kurbanı belirlemektir.

Büyüyü yaparken Allah'tan sadece izin istiyorsun, Allah izin verirse büyü yapılıyor.
    Ancak bu Allah'a karşı gelmemek değildir, Büyü yapıldığı anda Şirk koşarsın. Kurbanında dini imanı varsa büyüden korunabilir. Bu izin olayıda Allah'ın herşeyden haberi olduğunu bil diye yazılmış birşey yani "Allah'tan habersiz bir şey yapamazsın" denmek için yazılmış.

Ayrıca üstte bir arkadaş Peygamber efendimize yapılan büyüden bahsetmiş;
    quote:

Peygamber efendimize büyü yaptılar. Ağır hastalandı. Cenâb-ı Hak, Felâk ve Nâs sûrelerini gönderdi, bunları okuyarak büyüden kurtuldu. Resulullah efendimiz buyurdu ki: “Müslüman büyü yapmaz. Allah saklasın, îmânı gittikten sonra büyü te'sir eder.” ”Falcıya, büyücüye, kâhine giderek, onların söylediklerine inanan, Kur'ân-ı kerîme inanmamış olur.”

Türkçe Okunuşu: Bismillâhillezî lâ yedurru measmihî şey'un fî-l (ea)rdi ve lâ fis-semâi ve hüves-semîul alîm.

Bu Duanın Havassı: Enes bin Malik'e (R.A.) Peygamber Efendimiz (Sallallâhu Aleyhi Vesellem) buyurdular ki: "Her kim her sabah bu duayı okursa, kimsenin ona yolu yoktur. Yani ne zehir, ne sihir (büyü), ne de zalim bir sultan (ya da bir yönetici, patron) ona zarar veremez."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 23 Haziran 2017; 18:59:23 >

• quote:

Ya dua ettim, denedim ama kabul olmuyor. Hem de ne dua, hüngür hüngür ağlayarak hıçkıra hıçkıra ağlayarak dua ettim yine de kabul olmadı namıssız. Büyü son çare gibi gözüküyor.

Konu csb mi bilmiyorum ama şöyle bir şey söyleyeyim;

Ben de zamanında bir kızı çok sevmiştim. Görünce çok kötü oluyordum, kalbim sıkışıyordu. Rüyalarıma giriyordu. Ancak sonra ben Allahım bu kızı bana aşık et diye dua etmedim. Allahım eğer hayırlısı bu ise bu iş olsun, değilse bu duyguyu içimden al dedim. Ve kızı unuttum.

Ayrıca kız açısından düşün. Sevmediği bir insana bağlanmak zorunda kalacak, sırf karşısındaki insanın bencilliğinden dolayı. Ve büyü bir aşk yaratamaz. Sadece hastalıklı bir saplantı yaratır. Ve bunun sonu kesinlikle iyi olmaz. Senden ayrılamaz ancak sana katlanamaz da. Ve seni aldatacağına emin olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki benim durumumdaki bir insan nasıl bir yol izlemeli? Dua etsem yine aynı kapıya çıkmıyor mu? Allah'ın yazmış olduğu kaderi değiştirmeye çalışmış olmuyor muyum? Büyüden ne farklı kaldı duanın? İkisini de arzuladığın bir şeyin olması için yapıyorsun.
  • Vortex- kullanıcısına yanıt
    Az kaldı orucu bozuyordum kardeşim sigara paketten çıktı ağzıma geldi resmen

Allah sabır versin okul durumu da kötü. Okulu değiş demek istemiyorum ama daha kötü olaylara şahit olmaman için değiş derim.

• quote:

Peki benim durumumdaki bir insan nasıl bir yol izlemeli? Dua etsem yine aynı kapıya çıkmıyor mu? Allah'ın yazmış olduğu kaderi değiştirmeye çalışmış olmuyor muyum? Büyüden ne farklı kaldı duanın? İkisini de arzuladığın bir şeyin olması için yapıyorsun.

Dua edersen hayırlısı, büyü yaparsan hayırsızı olacak
    Sen büyüyü yaptırdığında kız sana sonsuza dek âşık olmayacak, illaki başına birşey gelecek

Bende birini seviyorum. Kız beni tanımıyor bile. bu sene sonuna kadar aynı okuldaydık. O başka okula, ben ise açık öğretime yazıldım. O'nunla sevgili olmam neredeyse imkansız gibi ancak bu halde bile büyü yapmayı düşünüyormuyum? hayır, düşünmüyorum. "Yılmak yok yola devam" sözüyle hareket ediyorum.

Bende dua ediyorum, kabul oluyormu bilmiyorum ama dua ettim diye yarın kızla sevgili olacağım anlamına gelmiyor

• dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Bu ne yanlış bir yorumdur. Kızı seviyorum diyorum, hayatımın kadını diyorum sen gelmişsin burada dalga geçiyorsun benimle. Neyse ben ağlamaya devam :(((
  • Dua diye bir şey neden var o zaman? Allah, isteyin vereceğim demiyor mu? Hayır ne anlamı kaldı ki şimdi dua etmemin orayı anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 23 Haziran 2017; 19:28:55 >
  • Peygamber olsaydın iki vahiyle hop falancanın karısı kızı bana helaldir diyerek kızı sahiplenebilirdin de 1400 yıl önce 'benden sonrakilere haram kılındı' demiş adamın biri. Başka bir yol bul. :)

Bence en iyisi o kızı rahat bırak. Elbet bulursun seni sevecek birini.
  • Çok boş yapmışsın dır dır dır.

Git yaptır büyünü, al kızı, gör ebeninkini bi' ters bi' düz.

• Oha.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Molotov Cocktail kullanıcısına yanıt
    Normal yöntemlerle olmuyorsa? Olamıyorsa?
  • quote:

Normal yöntemlerle olmuyorsa? Olamıyorsa?

Sorunu kendinde ara genç kardeşim.

• Bu işler ruhunu satma gibi anlaşmalarla yapılıyor. Hiç tavsiye etmem ağzın yamulabilir.
  • Molotov Cocktail kullanıcısına yanıt
    Yaşım 20. Kimine göre büyük kimine göre küçük olabilir ama ben yeterli olgunluğu kazandığıma inanıyorum. Yani neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilecek yaştayım ve olgunluktayım. Bazı ergen kardeşlerimiz gibi ağzımdan sular akmaz mesela bir kıza mesaj atarken veya mesaj beklerken. Yeterli olgunluktayım.

Sorunu kendime aramam konusuna gelirsek; açıkçası, kendime bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü bu hayatta herkes farklılıklarıyla güzeldir. Yani ben buna inanıyorum sizin başka olabilir inancınız. Burnu büyük olanlarla konuşmayada bilirsiniz bu bir tercih meselesi, inanç meselesi.

Yaptığım ne yanlış var sorusuna ise rahatlıkla geceleri yatakta (boşuna) döktüğüm gözyaşlarımdır herhalde diye cevap verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 23 Haziran 2017; 20:38:53 >
  • Allahın izni ie cümlesini kurup, birdebüyü yaptırmak istemen ilginç, büyü yapanda yaptıranda cehennemliktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyü ile kızı kendimize aşık etme --- Büyücü bilen mesaj atsın büyü yaptırtacağım (şimdilik askıda)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bunu düşünmüştün.Ulan büyümü yaptırsam diyordum sonra düşündüm çok sacma bi fikir olduğuna karar verdim.Büyü ile olacağı varsa hiç olmasın,nedir öyle zorla sahip oluyormuş gibi.Sonuçta yaptırmadım severse ekime sevmezse kasıma dedim.Bi başkasına aşık oldu şimdi birlikteler umrumda da değil,dünyada kız kıtlığı yok bu olmazsa başkası olur.Illa bu kız olacak diye psikopata bağlamanın alemi yok

• Kızı yalnız bırakıp gideyim yani? Yalnız bırakamam ki ama ben onu... Havalar soğuduğunda, üşümesin diye üzerimdeki montu üstümden çıkartıp vereceğim ben ona. Onu nasıl yalnız bırakayım? Bırakırsam, soğuk havalarda kim çıkartıp montunu verecek ona? Üşür sonra :(((((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 23 Haziran 2017; 22:38:19 >

• Vortex- kullanıcısına yanıt
    Tecrübe konuşuyor peşine düştükçe surunrceksin millet senle dalga geçecek acı gerçekler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.