Şimdi Ara

Büyü ile kızı kendimize aşık etme --- Büyücü bilen mesaj atsın büyü yaptırtacağım (şimdilik askıda) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
8
Favori
15.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    E peki niye o zaman büyü yaptırma konusu açılsa bunu duyan insanlar "AAA sakın yaptırma bak şöyle olur böyle olur" diye söyleniyor?
  • Büyü yaptırırsın evlenirsin diyelim evlendiği zaman boşanırsa bu daha büyük sıkıntı büyü etkisi her daim olmayacak sen evlenmek için istiyorsun evlendikten sonra daha kötü sonuçlarına katlanırsın ayrıca KUR'AN-I KERİM'de ilk söz Yaratan Rabbinin adıyla oku!

Bazı kimseler büyünün günah olmadığını, hatta bazen bunun iyilik sayılabileceğini iddia ederler. Ama gerçek böyle değildir. Herkesin bir kaderi vardır. Allah herkesin kaderini çizmiş ve ona irade gücü vermiştir. Bir insan doğar ve kaderine göre bir ömür sürer. Bu arada iyiyle, kötüyü ayırmak için vicdanından yararlanır ve doğru yolda yürüyebilmesini de iradesi sağlar.

Bir insana büyü yapıldığı zaman onun doğru yolda gitmesini sağlayan iradesi elinden alınmaktadır. Yani kendisi savunmasız bırakılmaktadır. Bu da Allah'a karşı gelmek demektir.

Din kitaplarının hepsinde de büyünün çok ağır bir suç olduğu yazılıdır. Hatta Allah'ın gerektiğinde her türlü suçu bağışlayacağı belirtilmekte fakat büyü yapanı asla bağışlamayacağı belirtilmektedir.

Bütün bunlardan da anlaşılacağı gibi büyü yapmak, ve yaptırmak günahtır! Bir insanın kaderini değiştirmek, iradesini elinden almak, kendisine acı çektirmek gerçekten çok büyük bir suç ve günahtır.

Büyünün İyisi Var mıdır?

Bazı kimseler kısmet açmak için veya buna benzer nedenlerle büyü yapmanın sevap olduğunu iddia ederler. Mesela evde kalmış bir kıza büyü sayesinde koca bulmanın iyilik olduğunu söylerler. Bu da yanlış bir düşüncedir. Allah, herkesin kaderini ayrı çizmiştir. O isterse evde kalmış kuluna uygun bir eş de verebilir. Böyle bir durumda o genç kızın hayırlı bir eş için dua etmesi daha doğrudur ve aynı zamanda sevaptır.

Ancak Allah'nın işine karışarak, alın yazısıyla oynamak yine onun dualarından, kitaplarından, sıfatlarından yararlanarak, büyü yapmak büyük hatadır.

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hepsini okudum. Tamam her şeye okeyim fakat Allah bize neden böyle bir hak vermiş o zaman? Yani büyü yapıp kaderimizi değiştirme hakkı? Mazlumların yüzü gülsün diye yapılacak bir büyü sonucunda, yüzlerinde bir tebessüm görmenin kime, neye zararı dokunsun ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Değişken miğfer alın hocam yeni çıktı

Yeni çıkan itemlerden 1 ay sonra haberim okuyo genelde okumuyom yama notlarını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahın adini kullanarak buyuyle kismet arama

Rasulullah (s.a.v) Efendimiz de; “Kahin ve falcıya (yani gaibten haber verdiğini iddia eden kişiye) inanan kimsenin 40 gün namazı kabul olmaz”, “Ona inanan kişi, bana indirileni (kitab ve vahyi) inkar etmiş olur” buyurmuştur.

Birak yaptirmayi inanmasi bile...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlık şaka değil mi

• Vortex- kullanıcısına yanıt
    Günümüzde Allah'ın bir sınav nedeniyle insanlara öğrettiği ve imanı olmayanların yeltendiği büyü ve sihirden muzdarip olan birçok insan vardır. İşte bu noktada Rabbimizin gönderdiği ayetler ve Peygamberimizin sünnetleri bize yol gösterici olmaktadır. Eğer bunlara uyarsak hem Allah'ın sınamasından alnımızın akıyla çıkmış olur hem de bu belaları başımızdan tamamen defetmiş oluruz.

Bu hayat sadece bir sınav anlaman gerekirdi.

Ayrıca büyü herkese tutmuyor.İmanı zayıf , güçsüz olan insanlarda işe yarayabilir.

Peygamber efendimize büyü yaptılar. Ağır hastalandı. Cenâb-ı Hak, Felâk ve Nâs sûrelerini gönderdi, bunları okuyarak büyüden kurtuldu. Resulullah efendimiz buyurdu ki: “Müslüman büyü yapmaz. Allah saklasın, îmânı gittikten sonra büyü te'sir eder.” ”Falcıya, büyücüye, kâhine giderek, onların söylediklerine inanan, Kur'ân-ı kerîme inanmamış olur.”

Türkçe Okunuşu: Bismillâhillezî lâ yedurru measmihî şey'un fî-l (ea)rdi ve lâ fis-semâi ve hüves-semîul alîm.

Bu Duanın Havassı: Enes bin Malik'e (R.A.) Peygamber Efendimiz (Sallallâhu Aleyhi Vesellem) buyurdular ki: "Her kim her sabah bu duayı okursa, kimsenin ona yolu yoktur. Yani ne zehir, ne sihir (büyü), ne de zalim bir sultan (ya da bir yönetici, patron) ona zarar veremez."

• BİR BÜYÜ YAPTIRIP KIZI KENDİME AŞIK ETMEYE ÇALIŞACAĞIM ALLAH'IN İZNİ İLE.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    Ciddi olduğumu nasıl kanıtlayabilirim daha? Yok söyleyin onu yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

E peki niye o zaman büyü yaptırma konusu açılsa bunu duyan insanlar "AAA sakın yaptırma bak şöyle olur böyle olur" diye söyleniyor?

ne diyon kardeş ? cinler diyorum hala ne geveliyon sen ?
  • Hangi tarikata denk geldik yahu? Troll değilse durum vahim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kizi karsina alip duzgunce konusup ikna etmeyi niye denemiyosun?

• Allah'in izni ile demiş ya cahillik akiyor cahillik

• Bildiğim kadarıyla büyü lanetli bir şey ve dinden çıkmadan yapamazsın. Bir de Allah ın izniyle yazmış.
  • Allahın izniyle demişsin ama büyü yaptırmak en büyük günahlardan kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

ya hani dinleri geçtim diğer efsaneleri geçtim Ejderhaları bile geçtim ulanda

cidden büyüye cine ıvıra zıvıra inanmak bilmiyorum.

Sorsan gördün mü yok "ya bi arkadaş yaptırdı harbi işe yaradı" ulan sanki adriana limayı sevdirdi kendine allahın kezbanını sevdirince büyü büyü diye dolaşıyorlar inanılmaz

Dinimize göre cinler vardır.

Anlamanı beklemiyorum tabi.

• Eger bunu Allah rızası için ve tamamen oyi niyetle yapıyorsam?

Ne laneti olum!

• quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Hoca falan bulamayabilirim ya da bulurum lakin ben bu işin peşini bırakmaya pek niyetim yok çünkü bu kız başka hocam cidden çok başka. Daha önce bir çok kızdan hoşlanmışımdır ama bu başka. Gece gündüz oturup onu düşünüyorum. Daha önce hiç böyle bir his olmadı içimde şimdiye kadar olan hayatımda. Yaşım 20 bu arada onun 19. Ben 97li o 98li. Doğum tarihlerimiz benim 16 haziran 1997, onunki 25 haziran 1998. Çok yakın yani doğum günlerimiz bile. Çok seveceğimden eminim onu. Bana hiç ters bir tepkisi olmadı şu ana dek. Belki de ters bir tepki alırım diye açılamıyor da olabilirim ama bu demek değil ki ona açılmadan sevgili olamam. Büyü denen bir şey var sonuçta. Allah'ıma güvenim sonsuz.

Ya sen kendi içinde çelişiyorsun. Allah(C.C)'a güvenim sonsuz diyorsun. Namıssız duam tutmadı diyorsun. Yaradanın kesinlikle haram kıldığı bir işe kalkışıyorsun. Sen ne ayaksın ya! Dalga geçme niyetinde misin? Yaradanın bizleri rızıklandırdığını ve bize layık olanı karşımıza çıkardığını unutma. Senin diyeceğin tek şey "kıza açılmalıyım, Kabul ederse ne ala, etmezse nasip böyleymiş demek."

Allah(C.C) sonsuz hikmet sahibidir. Neye murat etmişse o olur. Sen hayırlısını iste. Vermiyorsa da bir bildiği vardır. İlmi bütün alemleri kuşatır.
    Yapma. Konuda burada kapansın. Geyik derdindeysen de buyur devam et.

• Büyü işine hiç girme ama merak ettim dene bakalım csb değilse gün gün gelişmeleri yaz çok iyi konu olur

• Harry Potter'a git hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.