Şimdi Ara

Büyü nufüzu itemi azlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilinmezlik küresi (morellonun alt itemi) +15 büyü nüfuzu

Hiçlik değneği %40 büyü nüfuzu artışı 33 + 13.2 = 46.2 büyü nüfuzu.

Negatron pelerini (720 altın) +40 büyü direnci.

Gördüğünüz gibi 720 altınla işin bitti. Başka item de yok. Bi cehennem maskesi var o da burst karaktere alınmaz, takımda da alan pek olmaz. Şimdi diyeceksiniz oyunu 8 sezondur dengeye getiriyorlar 2 işlemle çürüttün bi sen mi akıllısın? Ben de emin değilim gerçekten bi dengesizlik var mı ama çok taktım bu duruma. Bu oyun tank oyunu gibi gelmeye başladı. Ne düşünüyorsunuz normal mi? Aslında olay sadece büyü nüfuzuyla da alakalı değil, genel bir item azlığı var bence. Genelde burst mage oynadığım için yine ondan örnek vereceğim. Yapılabilecek tek full build şu. luden, ayakkabı, morello, void staff, rabadon, büyübüken bitti gitti. sıkıntı ad varsa zhonya, sıkıntı ap varsa banshee. çok sıkıcı değil mi? ad karakterler için de aşırı farklı değil gibi durum. Bari diğer maplerdeki itemleri getirsinler oyuna yavaştan. Düşüncelerinizi merak ediyorum.

• İtem azlığı bence büyük bir sorun dediğin gibi örneğin Evelynn oynuyorum son zamanlarda duruma göre zhonya-banshee dışında hep aynı itemler, farklı build deneyeyim desen alacak doğru düzgün mantıklı item yok oyunda zaten büyü nüfuzu olarak sadece 2 item var oyunun bence çok daha çeşitli itemlerle tercihi bize bırakması lazım, tabi şöylede bir durum var oyun sonu büyücülerin çoğu 900+ap ye ulaştığı için daha fazla büyü nüfuzu oyunun dengesini de bozabilir çünkü çoğu ad karakter 400-500 ad nin üstüne çıkamıyor veya dövüşçüler genelde oyun sonu 250-300 ad ye sahip oluyor ve genelde büyücülerin skillerden aldıkları ap oranı biraz daha yüksek olabiliyor veya örneğin Evelynn gibi skillerinde büyü nüfuzu etkisi olabiliyor.
  • İtem azlığı bence büyük bir sorun dediğin gibi örneğin Evelynn oynuyorum son zamanlarda duruma göre zhonya-banshee dışında hep aynı itemler, farklı build deneyeyim desen alacak doğru düzgün mantıklı item yok oyunda zaten büyü nüfuzu olarak sadece 2 item var oyunun bence çok daha çeşitli itemlerle tercihi bize bırakması lazım, tabi şöylede bir durum var oyun sonu büyücülerin çoğu 900+ap ye ulaştığı için daha fazla büyü nüfuzu oyunun dengesini de bozabilir çünkü çoğu ad karakter 400-500 ad nin üstüne çıkamıyor veya dövüşçüler genelde oyun sonu 250-300 ad ye sahip oluyor ve genelde büyücülerin skillerden aldıkları ap oranı biraz daha yüksek olabiliyor veya örneğin Evelynn gibi skillerinde büyü nüfuzu etkisi olabiliyor.
  • 60++ zırh veren bir sürü eşya varken

60++ büyü direnci veren o kadar eşya yok.

250-300 zırh 2 zırh itemi + bot ile olabiliyor, ama 250-300 büyü direnci için tüm eşyalarının büyü direnci olması gerekiyor.

Yani, büyü nüfuzu iteminin az olması, büyü direnci kasılamamasından ötürü oyunu dengesiz bırakmıyor. Ama katılıyorum eşya çeşitliliği büyü nüfuzu ve direnci konusunda eksik.
  • Sebebini ben mi aciklayim sen aciklar misin aşqm ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca şu da var;
    Eski bir destek biletinden...

"Selamlar, öncelikle sayısal değer olan +18'lik nüfus devreye girer ve toplam direnci düşürür. Daha sonrasında kalan direnç üzerinden %'sel olarak hesaplanır. Aynı durum zırh için de geçerli. ^^

Produit
    Riot Games Oyuncu Destek"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naneli Larry -- 24 Ocak 2019; 18:4:58 >
  • Morellonun büyü direnci kırması yeni patchte nerf yiyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archer the Archer -- 24 Ocak 2019; 19:23:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçlik değneği %40 büyü nüfuzu veriyor. Toplam mr den % düşürüyor. Morello ve papuç direkt sayı değeri kadar yok sayıyor. Ruh gömleği+Değişken miğferle bile tankların içinden geçiyorlar.

İtem çeşitliliği ise her hero için neredeyse belli setler var dışına çıkıldığında verim oldukça düşüyor. Bunun üzerine çalışmalı riot hem ad hem ap hem tank olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skill cooldown süreleri
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.