Şimdi Ara

Buyuk depolama birimi denetleyicisi sırunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Formatladığım Toshiba satallite m100 modelli laptopumun internet bağlantısını bi türlü kuramadım.driverler yuklü görülüyor wirless açık ken bağlatılarıda tespit ediyor.ve bağlanmak istediğimde sunu yazıyor (AĞ adresi aranoıyor ) yani ip atamıyor sanırım.bağlantı yok aygıt yöneticisinden kontrol ettiğim de sadece Buyuk depolama birimi denetleyicisi üstünde soru işareti
    sizce bunda n mı kaynakalnıyor yada bu konuda yardımcı olucak var mı

• quote:

Orjinalden alıntı: azdavay34

Yeni Formatladığım Toshiba satallite m100 modelli laptopumun internet bağlantısını bi türlü kuramadım.driverler yuklü görülüyor wirless açık ken bağlatılarıda tespit ediyor.ve bağlanmak istediğimde sunu yazıyor (AĞ adresi aranoıyor ) yani ip atamıyor sanırım.bağlantı yok aygıt yöneticisinden kontrol ettiğim de sadece Buyuk depolama birimi denetleyicisi üstünde soru işareti

Selam,

IP numaranı sabit vermeye çalış, büyük depolama birimi hatası ise sata, ide sürücüleri ile alakalı wireless ile ilgili değil.
  • peki ne yapıcam yardımedebilecek yok mu
  • format atmıssın ama depolama aygıtı bridge i kurmamıssın cd sini kuracaksin laptop in driver cd sine bak hardisk ile ilgili bise vardir elbet diger aga baglanamama sorununda aga cok uzaktasin buyuzden baglanmiyor.

iyi calismalar.

quote:

Yeni Formatladığım Toshiba satallite m100 modelli laptopumun internet bağlantısını bi türlü kuramadım.driverler yuklü görülüyor wirless açık ken bağlatılarıda tespit ediyor.ve bağlanmak istediğimde sunu yazıyor (AĞ adresi aranoıyor ) yani ip atamıyor sanırım.bağlantı yok aygıt yöneticisinden kontrol ettiğim de sadece Buyuk depolama birimi denetleyicisi üstünde soru işareti

• bende Driver cd yok.
    daha öncede formatladığımda intelin sayfasından suan hatırlamıyorum bir driver indirmiştim problem kalmamıştı.
    suan ne denediysem olmadı.
    anlamadığım konularsa ben laptomu iş yerinde kullanıyorum.
    iş yerinde wireless ve kabloluyla bağlanmıyorum wirless sinyali alıyor ağ ip adresi atamıyor
    ama ne hikmetse evde ki wireless te bağlanabiliyorum.
    iş yerindeki modemi hiç ellemedim onda sorun olduğunu düşünmüyorum
    laptopta olsa evde neden bağlanıyor onu anlamıyorum.hadi bunları geçtim
    kabloyla bağlanmak istediğimde hiç bağlanamıyorum aygıt yöneticisinde herşey çalışıyor gözüküyor
    sadece (Buyuk depolama birimi denetleyicisi)üstünde soru işareti var ben bundan şüpheleniyorum.
    Bu konuda yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azdavay34 -- 1 Ekim 2007; 21:59:56 >
  • laptop marka model yazarmisin (arkasını çevir tam modeli yaz) sorunun driverlar la ilgili
    xp mi vistami kullanıyorsun yeni kurdukdan sonra isyerinde denedinmi calisip calismadigini?
    quote:

bende Driver cd yok.
    daha öncede formatladığımda intelin sayfasından suan hatırlamıyorum bir driver indirmiştim problem kalmamıştı.
    suan ne denediysem olmadı.
    anlamadığım konularsa ben laptomu iş yerinde kullanıyorum.
    iş yerinde wireless ve kabloluyla bağlanmıyorum wirless sinyali alıyor ağ ip adresi atamıyor
    ama ne hikmetse evde ki wireless te bağlanabiliyorum.
    iş yerindeki modemi hiç ellemedim onda sorun olduğunu düşünmüyorum
    laptopta olsa evde neden bağlanıyor onu anlamıyorum.hadi bunları geçtim
    kabloyla bağlanmak istediğimde hiç bağlanamıyorum aygıt yöneticisinde herşey çalışıyor gözüküyor
    sadece (Buyuk depolama birimi denetleyicisi)üstünde soru işareti var ben bundan şüpheleniyorum.
    Bu konuda yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newbieburalarda -- 1 Ekim 2007; 22:15:27 >

• tosiba satallıte m100-164
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAID 0 Veri Kurtarma Yapabilen?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xp vista ?

quote:

tosiba satallıte m100-164

• Xp kullanıyorum
  • bu aşağıdaki 4 dosyayıda kur eğer yine çalışmassa buraya yaz

wireless adaptörün için bunu çek
    http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/ta8fputil_24842A.exe

bios icin bunu çek
    http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/ta6v25.exe

ethernet karti icin bunu çek
    http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/ta6lanx.exe

sd modül için bunu cek
    http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/sa105sdsecurex.exe

quote:

Xp kullanıyorum

• kardes dediklerini wirless uçtu
    az önce laptoptan bağlanıyordum suan bağlanamıyorum verdiğin linklerde düzeltmedi anlıyacağın
  • atheros ozaman sendeki bunu kur

http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/support/downloads/ta6wlanax.exe

ayrıca senin laptop unun butun driver lari asagidaki verdigim linkte var eger burdan calismaz ise
    asagidaki adrese girip cekip deniceksin

http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su/su_sc_modItemList.jsp?ModelDLOS=Windows+XP%7C132594&ModelDLCat=null&BV_SessionID=@@@@1036796163.1191265860@@@@&BV_EngineID=ccccaddmdmihhgicgfkceghdgngdgnj.0&ListType=Model&ct=DL&moid=1277462&rpn=PSMA0U&OrderBy=D&PublicStartIndex=0&PrivateStartIndex=0&PublicCutOff=&PrivateCutOff=&AddOldPublicItems=false&AddOldPrivateItems=undefined&all_docs=false

quote:

kardes dediklerini wirless uçtu
    az önce laptoptan bağlanıyordum suan bağlanamıyorum verdiğin linklerde düzeltmedi anlıyacağın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.