Arkadaşlar bu pci basit işlem denetleyicisinin aygıt yöneticisinde üzerinde ünlem işareti var. Ve oyunlar açılmıyor.Ekran kartınıda güncelledim.Sıkıntı ne olabılır?
İntel chipset sürücüsü. Donanımına uygun olanı bulup indirmen lazım.
Kardeş ya ben aradım ama bulamadım nasıl bulucam bi yardım edersen
Notebook veya desktop artık nasıl bir sistem kullanıyorsan üretici sitesinde "Intel Management Engine" ile ilgili sürücüyü indir ve kur. Ayrıca bu sürücünün oyunlar ile alakası yok.Sorun başka birşey olabilir.
Aslında benim ekran kartım nvlddmkm.sys hatası veriyodu scannow yaptım cmdeden sonra experince felan yükleyince (normalde experince açınca nvlddmkm.sys hatası mavi ekranla gelirdi) normal pc açıldı ama bu sefer bu ünlem işareti çıktı
sfc /scannow windowsun kendi sistem dosylaları dışında kalan sürücü gibi 3. parti yazılımlara bakmaz.
Ekran kartı sürücülerini program ekle/kaldır'dan sil ve DDU aracı ile kalan artıkları temizle.Yüklemek istediğin sürücüyü tekrar kur.
Peki hocam bu nvlddmkm.sys hatası neden vermekte ekran kartım mı yandı acaba?
Bu bölümde arama yaparak 1. seçenekte Disüstü bilgisayarı ve model olarak CSD kodunu seç, altından işletim sistemini ve sürücüler bölümünü seç. Karşına çıkan listeden Chipset sürücüsü ve Me sürücüsünü indirip kur.
Hocam Allah sizden razı olsun.Sorunum çözüldü verdiğniz çözüm önerisinden dolayı teşekkür ederim
Malesef yeni sıkıntı doğdu az önce arkadaşın tavsiyesiyşle sürücüleri kaldırıp ddu ile tekrar kurdum.Fakat Lol açılırken fotodaki gibi bir hata aldım.Neden böyle yaptığını anlamıyorum.Aygıt yönetcisinde aygıt düzgün çalışıyıor dıyor ve hiçbir ünlem işareti yok yardım ederseniz iyi olur.
BlackDagger55
kullanıcısına yanıt
Directx güncellemesi yap düzelir. Oyunun klasöründe vardır.
Yanlız lolde değil cs go da benzer hata var büük ihtimal ekran kartı sorunlu
Çünkü ekran kartını devre dışı bırakıp entegre kartla oyuna girdiğimde açıldı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme