Şimdi Ara

Usb bellekleri görmüyor (Bu aygıt başlatılmıyor (Kod 10))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma birden bir şey oldu usb flash bellekleri görmüyor. "Usb aygıtı tanınamadı." hatası veriyor ayrıntısına tıkladığımda ise başlıkta belirttiğim hata çıkıyor Başka bilgisayarda deniyorum çalışıyor ancak benim bilgisayarımda çalışmıyor. Başka usb bellekleri de denedim yine aynı hata. Klavye-mouse, telefon ara kablosu vs. her şey çalışıyor sorunsuz ancak hiçbir usb belleği görmüyor bilgisayar. Klavyenin takılı olduğu yere takıyorum yine çalışmıyor. Bazen arada bir kasanın önündeki porta taktığımda görüyor "daha hızlı çalışabilir" hatası veriyor oldukça yavaş yüklüyor verileri. Anladığım kadarıyla usb 1.0 portu olduğundan oluyor bu. Ona da razıyım ama bu şekilde de nadiren görüyor. Sunulan tüm ama tüm çözümleri denedim, okumadığım başlık kalmadı ama hiçbiri çözüm olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 11 Mayıs 2014; 1:30:17 >

• aygıt yöneticisinden usb aygıtlarını yenilemelisin.(bilgisayarım>sağ tık>özellikler>donanım>aygıt yöneticisi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • driver güncellemesi yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13gungor

aygıt yöneticisinden usb aygıtlarını yenilemelisin.(bilgisayarım>sağ tık>özellikler>donanım>aygıt yöneticisi)

quote:

Orijinalden alıntı: Santa Esmeralda

driver güncellemesi yapın

Hocam yenilemelisinden kastın güncellemek veya tümünü kaldırıp yeniden kurmaksa denedim daha önce. Hem de birkaç kez. Güncelleştirdiğimde "zaten en güncel sürüm kullanılıyor." şeklinde bir uyarı alıyorum. Aygıtı kaldırıp yeniden takıp yükleme yapmaya çalıştığımda ise "Aygıt sürücüsü yazılımı yüklemesi başarılı olmadı." hatasını veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 11 Mayıs 2014; 1:29:12 >

• Hiç mi böyle bir sorunla karşılaşan yok? Usb portuna klavyeyi takıyorum çalışıyor ancak usb flash belleği takınca çalışmıyor. Sırf tek usb bellek de değil, başka bilgisayarlarda da denediğim 2-3 tane usb bellekle de yaptım yine olmadı. Hepsi çalışan, sorunsuz bellekler ancak bilgisayara bir şeyler oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicosia -- 11 Mayıs 2014; 1:55:26 >
  • Eee demek ki uyumsuz bir driver yüklü. Driverleri kaldır. Sonra yüklemek istediğin driverin içine gir oradaki bilgilere göre internetten driver indirebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boot tan seçilmişmi bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Bellek PC de gözükmüyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13gungor

Eee demek ki uyumsuz bir driver yüklü. Driverleri kaldır. Sonra yüklemek istediğin driverin içine gir oradaki bilgilere göre internetten driver indirebilirsin.

Hocam tam olarak anlatamadım sanırım, tüm driverleri silip sıfırdan yeniden kurmayı da denedim. Hem de bir sefer de değil kaç gündür cebelleşiyorum bu işle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerPlus

boot tan seçilmişmi bak

Evet hocam seçili, bios ayarlarını da kontrol ettim orda bellek adıyla, markasıyla görünüyor.[/b
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.