Amin |
[Büyük Dua Seansı] Hepinizi 'Godzilla duası' Etmeye Davet Ediyorum. (6. sayfa)
-
-
Duaları discorddan yapın. -
Geleneksel balonzilla konusunda yerimizi alalım
-
Bu yıl kara gömüleceğiz umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aminnnnn -
Ağaç dikin faydasını daha iyi görürsünüz -
Forumun üç efsanesi
1- kasayı yan yatır
2- dolar 1.7 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda
3- nallart
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZenyxiaForumun üç efsanesi
1- kasayı yan yatır
2- dolar 1.7 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda
3- nallart
4.Hangi modelden soğudun
-
batıda ve güneyde yaşayanlar KAR ı unutsun haa artvine ığdıra tabiki yağar BELKİ ocak şubat gibi ankaraya da yağar ama diğer büyük şehirlere YAĞMAYACAK.. imkansız
hatta yağmur bile yağmıyo kar maşuklarına doğu şehirlerine taşınmalarını ya da dağ tatili yapmalarını öneririm öbür türlü KUPKURU bir yıl bizi bekliyor
-
amin
-
Bursa da kar yağmayacak gibi
-
nallart bile böyle diyorsa işimiz gerçekten zor
-
Bunlar hep bilinçaltı büyüklük. Çocuğa soruyorum neden oyun çar adın Kara_Seytan? Çünkü herkesin korktuğu bir varlık, oyunda herkes benden tırsıyor?
Büyük olanlara dua edilir ki belki size de sermayesinden kırıntı verir mantığı vardır çoğu küçüklerde. Diğer yandan küçükler vardır ama onlardan gerçekten korkulur değil çar adı yapmak, üç harfliler tırrsss denerek adı bile söylenemez. şeytan arkadaş olmuştur, üç harfliler korkulu kabus. GOD_Zilla ise japon devi.
-
Bu sene hiç umut yok. Bence sen de zorlama :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 26 Aralık 2020; 17:41:34 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz yinede amin diyelim, nasrettin hocanın dediği gibi ya tutarsa
bu sene GO-MU-LE-CE-GIZ
-
Yerimizi alalım :)
Felsefeme gore allah yok ama yine de hosuma gitti baslik. Ayiplanmazsa amin demek istiyorum. Xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 26 Aralık 2020; 20:39:45 >
kral hoş geldin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X