Şimdi Ara

BÜYÜK EKRANLI TELEFON GÖRGÜSÜZLÜK MÜDÜR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6" ya kadar normal ama sonrası gereksiz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Ben film izlediğim için 5 inç ten aşağısı kurtarmıyo.

Filmde mi 5 inch?
    Edit: 5 inchten altını filmlerde kullanmazlar zaten galiba

/>
  • Niye görgüsüzlük olsun ki ihtiyacın varsa kullanırsın. Alıp ta milletin gözüne sokmaya çalışmadıktan sonra sorun olmaz. Hatta tebrik ederim büyük ekranlı telefonu taşımak büyük başarı.

• Olaya nasıl baktığın önemli özenerek mi alıyorsun istediğin için gerekli olduğu büyük ekran sevdiğin için mi ?

• Büyük ekran görgüsüzlük değil ihtiyaçtır. Neden? Çünkü insanlar artık film izliyorlar dergi kitap vb. okuyorlar ki bunlarda büyük ekran gerektiriyor. Büyük ekranın farkını 10 inç ve üzeri bir tablette çok daha rahat görebilirsiniz özelliklede kitap, dergi okurken.
  • Büyük ekranlı telefona alışınca diğerleri oyuncak gibi geliyor ele ufacık sonuc olarak büyük emran candır Note5i olanlar bilir

• tercih meselesi
  • S3 Mini (GT-I8190) kullanıyorum. 4" ekranı var. Dizi izlerken çok da sıkıntı değil, alıştım artık. Oyun olarak da puzzle oynuyorum daha çok. Donanımım Google Play'deki oyunların %75'ine yeter diye düşünüyorum; ama aşırı ısınıyor diye oynamıyorum.

Yalnız telefon dediğim gibi aşırı ısınıyor. 2 dk internet = 40 derece . Anlamadım gitti yahu.

• 27 Cm'den aşağısını almıyoruz büyüde gel
  • Bi kere büyüğe alıştığın zaman daha küçüğü ufak geliyor.6 inc kullanan birisine 5 inc ver ufak gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Filmi tarayıcıdanmı izliyorsun hocam nasïl izlediğini anlatır mısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,3-4,7 bunlar idealdir. Ele rahat gelir. Ekim 2015 de Z3C alacaktım, baktım kronik sorunu var bulaşmayayım dedim. 5.2 ekranlı desire eye aldım. Elim alıştı. Memnunum.

• 5.5" kullanıyorum, mutluyum.
  • Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Maalesef hatalısınız bu konuda aşırı değişken var kullandığınız panelden tutun da telefonunuzun ısınma miktarına kadar

• Arz talep meselesi

• 4.7 ideal ama artik 5 den asagi telefon cikmiyor iphone se alacaktim ada cok kucuk guzel bi 4.7 inch telrfon bulamadim

• 5.5 inch s7 edge kullanıyorum açıkçası biraz küçük geliyor desem bile yeridir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

İhtiyacı olan iş adamlarını falan saymıyorum..

Büyük ekranlı telefon görgüsüzlük mü demişsin ama neye göre büyük ilk önce bunu açıklaman lazım. Zamanında 3,5" 'lik iPhone, N8 yeni çıktığında herkes bu büyük ekranlı(!) telefonları seviyordu. Daha sonra 2010da çıkan 4.3" 'lik HTC HD7'yi almayı düşünüyordum ama devasa boyutta gelmişti. Yıllar geçti 4,5" ekranlı mini telefonlar çıktı. Bir zamanlar 4" için büyük derken 4,5" için küçük demeye başladık. Neye göre büyük ne kadar büyük?

Ayrıca büyük ekran işten ziyade multimedya odaklı alınıyor.
  • Şu dev gibi telefonları kullananları hiç anlamam. Hadi kadın milleti telefondan anlamadığı gibi alsa da çantasına atar öyle taşır da erkek adam koca telefonu neresinde taşır, ne yapar? Adı üstünde cep telefonu ancak cebe sığmayan cep telefonu mu olur. Benim için üst sınır 5"tir, o da mecburiyetten, aradığım özelliklere ve uygun fiyata anca bunu bulabilirdim. Yahu 5.5" 6" telefon mu olur, saçma.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Filmi tarayıcıdanmı izliyorsun hocam nasïl izlediğini anlatır mısın?

Vk'yı öneririm hocam. Kendi uygulamasında bir sorun yaşamadım şu ana kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.