Şimdi Ara

BÜYÜK EKRANLI TELEFON GÖRGÜSÜZLÜK MÜDÜR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İhtiyacı olan adamlarını falan saymıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değildir bence küçük ekranlıya 3000 verince görgüsüzlük olmuyorsa büyüğe 2000 verince de olmaz. Zevk meselesi.

• Ben film izlediğim için 5 inç ten aşağısı kurtarmıyo.

• Çıkarınca öyle hissettiğim oluyor :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz ve saçma bir soru.

• en doğru tabiriyle ameleliktir.

not: 4"

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben şahsen büyük telefon kullanamıyorum 4"5 den sonrası elime oturmuyor.
  • Sabah 8 akşam 5 iş var okul var. Bırakın da telefonumuz büyük olsun. Neyimiz var başka zaten

• Pili boşa harcamaktan başka Bişey yapmaz , 5" den fazlası gereksiz.
    Ben 4,7" Kullanıyorum.

• The Notorious kullanıcısına yanıt
    Daha iyi bir ekonemimiz olsaydı daha kaliteli besinler yerdin elin büyürdü sorun yaşamazdın :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Daha iyi bir ekonemimiz olsaydı daha kaliteli besinler yerdin elin büyürdü sorun yaşamazdın :(

• Büyük ekranlı telefon candır. Film dizi izlemek oyun oynamak çok daha keyifli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış iphone 5 kullandım küçük ekranlı hemen şarjıbitiyordu şuan sony 5 inç ekranlı tel var 5 saati geçik açık müzik açık yüzde 66 bi kere 7 saat film izledi yüzde30 küsürdü şarj ekran telefonda en az enerji harcayan bileşendir (min parlaktıysa)

• Büyük ekran gerçekten çok iyi. Note 4 kullanıyorum. Diğer telefonları elime alınca oyuncak gibi geliyor. Ama tek dezavantajı pantolon cebinde taşıyamıyorsun. Çok kaba duruyor. Sürekli elinde durması lazım.
  • quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 26 Mayıs 2016; 11:34:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Büyük ekran gerçekten çok iyi. Note 4 kullanıyorum. Diğer telefonları elime alınca oyuncak gibi geliyor. Ama tek dezavantajı pantolon cebinde taşıyamıyorsun. Çok kaba duruyor. Sürekli elinde durması lazım.

Benimki de Note 4.
    Tek elle kullanamıyorum.

• Benim için 5" tam ideal.

• quote:

Yanlış iphone 5 kullandım küçük ekranlı hemen şarjıbitiyordu şuan sony 5 inç ekranlı tel var 5 saati geçik açık müzik açık yüzde 66 bi kere 7 saat film izledi yüzde30 küsürdü şarj ekran telefonda en az enerji harcayan bileşendir (min parlaktıysa)

Yanlış Değil Kardeşim ,Eski İphonelerin Bataryalarının Amperleri Düşük Olduğu İçin Bu Gayet Normal Birşey.
    Örneğin İki Adet 3000mAh Bataryalı Telefon Olsun , Birisinin Ekranı 6" Diğerinin İse 5,5" Olsun , 6" Olanın Şarjı Daha Çabuk Bitecektir(Aynı Şartlar Altında). Tabii Düşüncelerinize Saygı Duyarım Ben Bu Şekilde Biliyorum.

• Dediğin doğru ama büyük ekranlı telefonlarda ekranlarla birlikte kasada büyüdüğü için daha hacimli pil koyma imkanları oluyor telefon ayarlarından güç yönetiminden pile gireresen orada yüzdelik hesap olarak gösteriyo bende yüzde 36 chrome yüzde 25 ekran diyor şuana kadar bu kadar pil tüketmiş geriye kalan işletim sistemi whatsapp instagram falan.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.