Şimdi Ara

BÜYÜK EKRANLI TELEFON GÖRGÜSÜZLÜK MÜDÜR? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 3650 yi ilk aldigimda okulda herkes dalga gecmisti. Herkesde olan moda ozaman 8210 du sanirim.

Kimi dedi ver arabanin lastigine takoz yapayim kimi dedi nerene sokuon koca telefonu vs vs kisacasi gorgusuz olduk. Simdi bakiom gorgusuzlugun adi moda olmus. Kullandigim tel galax s3 mini bu bile bazen buyuk geliyor.

• 5.5" ten sonrası eziyet. Hatta en uzunu 145 mm yi geçmemeli.

• 5,5 zenfone2 kullanıyorum. Mail vs takibinde çok iyi oluyor. telefon teknik serviste iken laser modelini verdiler o da 5inch idi.

5 inch bence tam el ve cebe göre. Artık daha küçüğü ile yapamıyorum (çözünürlük meselesi) Fakat 5.5'dan büyük de artık neremize sokup gezeceksek sıkıntı yani. Tek elle kullanmakta problem olacaktır.
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Büyük ekrana ameleliktir yazmıssın altına not 4 yazmıssın bir karar ver

• 5.5" kullanıyorum. Taşıma işi maalesef amelelik. Elde tutmasıda aynı şekilde. Ama kullanımı çok zevkli, ekran geniş olunca çok rahat, ferah ferah kullanabiliyorsunuz. Birde pili 5000mah olan fazla telefon yok zaten. 4,5" olsa en fazla iyi olurdu ama ne yapalım, mecbur.

(lenovo vibe p1)

Not: Tek elle kullanılamıyor, düşürme riski çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 28 Mayıs 2016; 0:01:44 >
  • 4" bana küçük geliyor. 5" ideal bence. 5,5" ve 6" da film oyun oynamakta çok eğlenceli ama onu nereye koyacaksın Bence abartı değil.

• Saçma. Evde de o zaman büyük ekranlı tv koymayalım laptop ekranından bile küçük tvler olsun.

Zevk meselesi hocam istediğinizi alın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: egun.

4.7 ideal ama artik 5 den asagi telefon cikmiyor iphone se alacaktim ada cok kucuk guzel bi 4.7 inch telrfon bulamadim

Iphone 6

• Bataryası iyi degil diye biliyorum suanki telefonum 7-8 saat ekran suresi veriyor oyun felan oynadigim halde.arkadasimda iphone 6s var sadece internette felan takiliyor 6 saat kullanim suresi veriyor.iphone 7s bekleyecem bataryasi buyuk olacak diyorlar.

• 5.5 inç redmi note 3 kullanıyorum. Büyük ekran kesinlikle avantaj

Ama oyun oynamayan ve film vs izlemeyen biri için 5 inç yukarı gereksiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.