Şimdi Ara

Büyük el için oyuncu faresi öneriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Geçen gün bir internet kafede Zowie EC1 marka fareyi kullandım bugüne kadar kullandığım en rahat fareydi. Bir fare ele ne kadar oturabilirse o kadar oturdu. İnanılmaz rahat ettim ve aynı fareyi almaya karar verdim. Yalnız fiyatlara baktığım zaman iyi seviye denilebilecek Razer farelerden 500₺ daha pahalı. Hani bu fiyata da alınır mı bilemedim. Razer Deathadder V2 1000 lirayken Zowie 1500 lira. Dediğim gibi ellerim büyük ve palm grip denilen tutuşla kullandığım için Zowie’den inanılmaz memnun kaldım. Aynı fiyat bandında daha iyi diyebileceğiniz önerilere açığım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• F/P oranına bakarak en iyi sensörün Razer’da olduğunu görünce boyutları da Zowie ile hemen hemen aynı diye Razer’ı tercih ettim.

• Sensör, hafiflik, kablo kalitesi, 500₺ fiyat farkı ve driver programından dolayı Razer Deathadder V2’yi tercih ettim fakat Zowie EC-1 kadar rahat etmedim. Bir tarafta kusursuz bir ergonomi var diğer tarafta her özellik çok daha iyi. Kaliteli sensörde bir Zowie çıkarsa kesinlikle değiştireceğim. İki fare arasında kalan arkadaşlar için değerlendirme olsun ona göre tercihinizi yapın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.