Şimdi Ara

BÜYÜK GÜN BUGÜN (mü?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babel de 3 tane ''kodaman'' (pure ,hydralisk 3. unuttum)banlandı..sutaseyu da gm fahri asistanıyım diye geçinir..araları sıkı fıkı muhtemelen.. hydralisk i youtube deki video larından hatılayanlar var sanırım..server ın demirbaşlarından dı bu elemanlar..babel dün gün içinde 2 sefer extra ya insp. girdi.durum vahim boyutta vesselam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeuEmLangTu

inşallah arada GREECE deki poseldon da kaynar... allah bize o günü gösterir inşallah

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
  • feversea item rollback nedir bilirmisin.rollback in bi çeşiti ve bu çeşit bi rollback de ex asla gitmez.gerçi ben tam bilmiyorum silkroad da itemrollback kullanılıyormu.
  • quote:

[Extra Inspection] Extra Inspection Completed.

Date : 10/15/2006
    inquiry : 3589

Hello. This is Silkroad Online.

Today at 22:42 Silkroad Standard Time, extra inspection was completed.
    We apologize for any inconvenience this may have caused.

dun oglen gıbı zaten gm server a gırıp herkezden logoff olmasını ıstemıstı (athenste) zaten serverın save inin alıcan acık acık solemıstı sanırım bu olay gold dupe ıle alakalı JOMAX kesınlıkle dupe ye ızın vermez cunku adamlar zaten gold satarak gelırlerının buyuk bır kısmını karsılıyor Update ın gelme tarıhını de bıkac sıtede 31 Aralık olarak okumustum ama resmı bı acıklama yok suan ıcın ben goremedım.Eger logları kontrol edıyolarsa arkadasların dedıgı gıbı bu olay baya bı uzun surebılır .Bide serverda bıkac yabancı arkadastan Alcehmy de bı bug fılan oldugunu duymustum ıtemlere +4 kolaycana yapılabılıomus ama denemedım ole bı bug olasada denıcemı sanmıyorum Joymax bu tur konularda cok tıtız ve cok acımasız gerekende bu bence bu yonden cok begenıyorum Joymax ı...

• valla bi arkadaşa dün 64+5 glavie ye 60milyon verdiler, o da sattı :S yazık oldu bu 2. soyuluşu olacak :S
  • Bu duplication olayı doğru ise durum çok vahim demek ki ; bu olay bana bir oyunu hatırlattı ko mu neydi ?şimdi tam hatırlamıyorum.inşalla suçlular banlanır arada garibanlar ban yemez ; bug larıda çözerler umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oskitz

feversea item rollback nedir bilirmisin.rollback in bi çeşiti ve bu çeşit bi rollback de ex asla gitmez.gerçi ben tam bilmiyorum silkroad da itemrollback kullanılıyormu.

evet kardeş rollback olayını biliyorum. bu oyundan oyuna değişir. ve kendi içinde de çeşitlidir. iem rollback de yapılabilir, exp rollback de..
    bunu tarihte örnekleri var.

quote:

Hello. This is Silkroad online.

Unfortunetly today 4-27-06 we had a critical error in hardware that provide our sever's database. Due the hardware issues we are have to roll-back all servers database on the date 4-07-06 (20 days ago). We are very sorry for this but we ask you for patience.
    To solve that problem we will make an event at 4-02-06. For event week gained from monsters expirience will increase by 2 (double expirience) and drop chance will increase by 2 (double drop rate).

All servers roll-back database at 4-07-06
    All servers event 5-02-06 till 5-09-06

vakti zamanında yapılmış olan bir rollback. donanımdaki ciddi problemden dolayı 20 günlük rollback yapılmıştı (evet 20 gün) ve birçok kişinin exp'leri geri alınmıştı. sırf bu yüzden belirlenen bir tarihte event düzenlediler. experience event tarzı birşey. aldığınız her exp 2 katı olarak hanenize yazıldı.

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 16 Ekim 2006; 11:54:04 >

• ya bosverin istersen 3 gün sürsün ama su poseldon death felan banlansa süper olur yaw ne öle herşeyleri sos 2 koyuolar ölüyoz adam sos +9 glavie bi sos +7 spear +750m para vermis bu birikicek gibi bise değil kesin dupe yapanlardan biri poseldon ve diger elitediebe guild üyeleridir
  • ya tamam yakın olarak neden kapandığını anladık

Ne zaman açılcak bir bilgi sahibi olan yok mu???
  • Eğer item rollback olayı yapılırsa;

Transaction sonrasına denk gelen:

* SOS item düşürünlere
    * Karlı alış veriş yapanlara (Bire al ona sat)
    * Full blue stone basanlara
    * Kritik özellik yükseltenlere (crit,br vs.)
    * Devireden devir alanlara

GEÇMİŞ OLSUN....
    * Stone bahhtsızlarına

GÖZÜNÜZ AYDIN
  • büyük konuşmak ve de ortalığı dedikoduya boğmak istemem ama bugun akşam belki gece açılmıcak bu server. hatta size yarın açılcak desem, çok ileri gitmiş mi olurum acaba? duyduğum kaynaklara güvenerek yapıyorum bu açıklamayı.
    neyse ben de okula gideyim bari; bugun zaten oynayamıcaz, sabahki dersleri boku bokuna astık. bu silkroad bitmeyen okulumu iyice bitirtmicek..

bu süre zarfında inşallah açılır, da oynarsınız..
  • ARKADAŞLAR BN SABAH 7 DEN BERİ AYAKTAYIM OYUNA GİRMEYE ÇALIŞIYORUM AEGE.XİAN.TROY.GREECE.BABEL SAAT 9 DA AÇILDI HATTA BUNU SİTEDEDE YAYINLADILAR AMA NE HİKMETSE 10 DK SONRA GERİ KAPATTILAR SERVERLERİ. BENCE BUNLAR BİRŞEYDE HATA YAPTILAR VE DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORLAR
  • Tam 6 saat oldu, hadi bakalım hayırlısı
  • Ben de sabah işe gelmeden stall açıp gideyim demiştim ama kapalıydı ve hala kapalıysa epey uzun bir süre geçmiş demekki
  • bence gemezz çunku yenı server de 50 olan yok lord yarkhanı 5 --6 yılda keserler
  • ağzı olan konuşuyo diiceksiniz, doğrudur ama official forum da 3 gün kapalı kalacağı bile yazıyor :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: sessy

bence gemezz çunku yenı server de 50 olan yok lord yarkhanı 5 --6 yılda keserler

red sea da bile 65+ oldular sen rahat ol..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OneOfUs

Eğer item rollback olayı yapılırsa;

Transaction sonrasına denk gelen:

* SOS item düşürünlere
    * Karlı alış veriş yapanlara (Bire al ona sat)
    * Full blue stone basanlara
    * Kritik özellik yükseltenlere (crit,br vs.)
    * Devireden devir alanlara

GEÇMİŞ OLSUN....
    * Stone bahhtsızlarına

GÖZÜNÜZ AYDIN

İnş be abi inşallah o zman benim gözüm aydın olur kalkanımın br si düştü cıldırdım bi dahada yukselmedi meret 6-7 stone yaktım yine olmadı.Zaten öle buyuk meblaglarda paramda yok (sadece 2m )..
    Poseldon ve D34th aGeçmiş olsun, germanleader' e de gözün aydın demek geliyor icimden ...

• quote:

Poseldon ve D34th aGeçmiş olsun, germanleader' e de gözün aydın demek geliyor icimden ...

inşallah inşallah, du bakalım olacakmı, bide dennis var onu da unutmamak gerek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeuEmLangTu

ağzı olan konuşuyo diiceksiniz, doğrudur ama official forum da 3 gün kapalı kalacağı bile yazıyor :S

Şimdi ben KANUNİ den 3 gün uzakmı kalıcam yani.

Ağlamak istiyorum.Nolur ayırmayın bizi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.