Şimdi Ara

BÜYÜK GÜN BUGÜN (mü?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serverlar 4 saattir kapalı, çeşitli söylentiler kol geziyor, kimi taklamakan geliyor diyor, kimi bazı serverlarda gold duplicate etmenin yolunu bulmauşlar diyor... 4 saat oldukça uzun bir süre, daha da uzarsa ben de taklamakan olduğunu düşünmeye başlayacağım, hadi bakalım hayırlısı

• valla açılsa şahsen sevinirim. 70'e az kaldı ama mağara artık bu kadar oyuncuyu ve botu kaldırmıyo. hiç olmazsa 70 olanlar kendini taklamakan'a atar. biz de rahatlarız. ama sanmıorum. gene eline yüzüne bulaştırdı bunlar sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: feversea

valla açılsa şahsen sevinirim. 70'e az kaldı ama mağara artık bu kadar oyuncuyu ve botu kaldırmıyo. hiç olmazsa 70 olanlar kendini taklamakan'a atar. biz de rahatlarız. ama sanmıorum. gene eline yüzüne bulaştırdı bunlar sanırım..
    böyle büyük bi update i gizli yapacaklarını hiç sanmıyorum.extra inspection yazıo ztn.bug düzeltiolardır.
  • quote:

valla açılsa şahsen sevinirim. 70'e az kaldı ama mağara artık bu kadar oyuncuyu ve botu kaldırmıyo. hiç olmazsa 70 olanlar kendini taklamakan'a atar. biz de rahatlarız. ama sanmıorum. gene eline yüzüne bulaştırdı bunlar sanırım..
    Sitesinde yazdığına göre teftiş yapılıyormuş.

Sanırım şu goLd dupesi gerçek
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevilSoul

Sitesinde yazdığına göre teftiş yapılıyormuş.

Sanırım şu goLd dupesi gerçek

Alıntıları Göster
    kaçta biter bu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

kaçta biter bu ya?

Alıntıları Göster
    gold olayı doğruysa oyunun b.oku iyice çıktı demektir... inşallah taklamakan da deildir, daha hazır değiliz yahu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeuEmLangTu

gold olayı doğruysa oyunun b.oku iyice çıktı demektir... inşallah taklamakan da deildir, daha hazır değiliz yahu :D

Alıntıları Göster
    Şahsen ben de update geleceğini zannetmiyorum çünkü bunu önceden duyuracaklardır ve saat belirtirler gibime geliyor.

Muhtemelen sunuculardaki buglar üzerinde durabilirler, mesela Mercenary'lerde bir bug vardı ve bana patlamıştık 2 lvl pk olmuştum yok yere , bug reporta yazmıştım onu da düzeltirler arada işallah.

Bi de hileli malzeme söylentileri epey artmaya başladı son zamanlarda onu kontrol ediyor olabilirler. Varsa da öle bişi işallah yapanların hepsini banlarlar da (adil bir şekilde tabii ki) millet anlar azıcık çalışıyorlar mı çalışmıyorlar mı diye

• quote:

Alıntıları Göster
    Taklamakan oldugunu sanmıyorum arkadaşın dediği gibi taklamakanı gizli bir şekilde on yapıcaklarını sanmıyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    gold dupe olayı doğru olabilir. az önce birçok forumu gezdim. en çok takip ettiğimwww.silkroadforums.com adresinde de buna dair bir yazı vardı.

aynen aktarıyorum..
    quote:

Here's all you need to know if you are interested in gold creation on SRO.

How many methods for gold duping exist in SRO: 2

How fast can you dupe: 500million / 1minute

How much was duped on Babel: 25+ billion

So far who got banned for this: Several accounts who were traded gold and had items bought by the gold.

Who is at risk: Anyone who touched the dirty gold.

How fast did GM's act on those carrying illegal gold: Within 12 hours.

özeti şu bu gold dupe olayı ile dakikada 500m altın transfer etmek mümkün. şimdiye kadar yaklaşık 25 milyar altın transfer edildiği tahmin ediliyor. birçok hesap banlandı ve bu altın ile bağlantısı olan birçok hesap banlanacak. GM'lerin bunu öğrenmesi 12 saati almış.

• quote:

gold dupe olayı doğru olabilir. az önce birçok forumu gezdim. en çok takip ettiğimwww.silkroadforums.com adresinde de buna dair bir yazı vardı.

aynen aktarıyorum..
    quote:

So far who got banned for this: Several accounts who were traded gold and had items bought by the gold.

özeti şu bu gold dupe olayı ile dakikada 500m altın transfer etmek mümkün. şimdiye kadar yaklaşık 25 milyar altın transfer edildiği tahmin ediliyor. birçok hesap banlandı ve bu altın ile bağlantısı olan birçok hesap banlanacak. GM'lerin bunu öğrenmesi 12 saati almış.

Alıntıları Göster
    inşallah arada GREECE deki poseldon da kaynar... allah bize o günü gösterir inşallah

• quote:

aynen aktarıyorum..
    quote:

Alıntıları Göster
    GM PARA ALIYOSA BU DA HİKAYEEE

• quote:

Orijinalden alıntı: rms

GM PARA ALIYOSA BU DA HİKAYEEE

Alıntıları Göster
    nassı yani? :S
  • quote:

nassı yani? :S

Alıntıları Göster
    JOYMAX BU İŞİN İÇİNDE İSE YİNE AYNI YİNE AYNI BOT ZATEN JOYMAX VERİYOOO SADECE TEK FARK BETA SURUMDAN ÇIKIYORUZ KORE SERVERİ GİBİ ASYA SURUMUNA GİRİYOZZ AMA TAS AYNI HAMAM DEĞİŞİK
  • quote:

JOYMAX BU İŞİN İÇİNDE İSE YİNE AYNI YİNE AYNI BOT ZATEN JOYMAX VERİYOOO SADECE TEK FARK BETA SURUMDAN ÇIKIYORUZ KORE SERVERİ GİBİ ASYA SURUMUNA GİRİYOZZ AMA TAS AYNI HAMAM DEĞİŞİK

Alıntıları Göster
    yok yaa sanmıyorum, en azından gold satanlara gold temin ediyor olabilir ama ortalığa duplicate etme yollarını yaymaz heralde :)
  • quote:

aynen aktarıyorum..
    quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: feversea

aynen aktarıyorum..
    quote:

Hıms, süresiz kapatmalarının sebebi bu olabilir gerçekten. Sanırım büyük bir temizlik yapacaklar.

Akşam stall kurup yattıydım, DC olmadan önce 2 milyonluk malzeme satmışım dupe die silmesinler :)

Ya da roll back falan yaparlarsa sattıklarımı yeniden satmak zorunda kalırım

• quote:

yok yaa sanmıyorum, en azından gold satanlara gold temin ediyor olabilir ama ortalığa duplicate etme yollarını yaymaz heralde :)

Alıntıları Göster
    BAK GOR YAĞLI ET BULUNCA NE OLUR GOR OYUN SAPITACAK YOK ÜYELİK PARALI YOK KASMA KAĞITLARI VS VS
    quote:

Orjinalden alıntı: YeuEmLangTu

• quote:

BAK GOR YAĞLI ET BULUNCA NE OLUR GOR OYUN SAPITACAK YOK ÜYELİK PARALI YOK KASMA KAĞITLARI VS VS
    quote:

Orjinalden alıntı: YeuEmLangTu

Alıntıları Göster
    Silmezler stalldan kazanılan parayı..Adamlar eğer goldları kontrol ediyorsa..Logları açıp bakcaklar bununda uzun sürmesi normal,loglarda yakaladıklarına ban direk..

• quote:

Orijinalden alıntı: Esbjorn

Silmezler stalldan kazanılan parayı..Adamlar eğer goldları kontrol ediyorsa..Logları açıp bakcaklar bununda uzun sürmesi normal,loglarda yakaladıklarına ban direk..

Alıntıları Göster
    ingilizcesine güvenenler ve kalbi dayananlar buradaki postları okusun. ben okudum; bi kötü oldum..

http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=18656

burdaki sutaseyu nickli arkadaş ya GM yada GM kankası gibi birşey eski postlarından ve burdaki yazılarından ben bunu anladım. iş baya uzunmuş, bu olay baya uzun sürebilirmiş çünkü diğer serverlarda da buna benzer olaylar yaşanmış. sadece dün gece babel'da 3 oyuncuyu banlamışlar. devamı gelcek diyorlar.
    rollback yapılıp yapılmayacağı konusunda birşey göremedim.
    eğer bu kadar altın varsa ortalıkta yapmaları lazım ama yaparlarsa üzülürüm şahsen :)
    olay aynen şöyle hani windows'ta sistem geri yükleme noktası belirliyorsunuz ve de herşey o tarih ve saate geri döndülebiliyor ya, aynen bu olay; sahip olduğunuz exp, sp, altın, item ne varsa geçmişe dönücek. bu saat içerisinde lvl atlayanlar atlamamış oclak vs..vs..vs..boktan bi durum..

• quote:

ingilizcesine güvenenler ve kalbi dayananlar buradaki postları okusun. ben okudum; bi kötü oldum..

http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=18656

burdaki sutaseyu nickli arkadaş ya GM yada GM kankası gibi birşey eski postlarından ve burdaki yazılarından ben bunu anladım. iş baya uzunmuş, bu olay baya uzun sürebilirmiş çünkü diğer serverlarda da buna benzer olaylar yaşanmış. sadece dün gece babel'da 3 oyuncuyu banlamışlar. devamı gelcek diyorlar.
    rollback yapılıp yapılmayacağı konusunda birşey göremedim.
    eğer bu kadar altın varsa ortalıkta yapmaları lazım ama yaparlarsa üzülürüm şahsen :)
    olay aynen şöyle hani windows'ta sistem geri yükleme noktası belirliyorsunuz ve de herşey o tarih ve saate geri döndülebiliyor ya, aynen bu olay; sahip olduğunuz exp, sp, altın, item ne varsa geçmişe dönücek. bu saat içerisinde lvl atlayanlar atlamamış oclak vs..vs..vs..boktan bi durum..

Alıntıları Göster
    kardeş eğer olay sadece gold ise item roll back atarlar olur biter.milletin kasmış olduğu ex gitmez.sadece para item vb. şeyler geri gelir.sanırım bunu yapmaları daha mantıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

kardeş eğer olay sadece gold ise item roll back atarlar olur biter.milletin kasmış olduğu ex gitmez.sadece para item vb. şeyler geri gelir.sanırım bunu yapmaları daha mantıklı olur.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: oskitz

korkarım yanlış biliyorsun kardeş. yaşanan olay gayet büyük tek tek bütün oyuncuların log'larına bakmak epey zahmetli olur. keşke böyle yapsalar ama bu sefer inspection olayı en az 2-3 gün sürer. çünkü GM'ler bu olayı 12 saat geçtikten sonra farketmiş, gold'ların nerelere dağıldığını sen tahmin et..
    rollback olayı işlerine gelir. rollback'de de herşeyi geriye alırlar. exp ve sp dahil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 16 Ekim 2006; 11:34:58 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.