Şimdi Ara

BÜYÜK GÜN BUGÜN (mü?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hehe rollback olursa ii olur kalkanımın +sı gitti tutmuyo meret... napak %90 a düşüveririz gaari :)
  • oyunda sahte para basılmış onda giremiyoruz o dalan para herkesden toplancak mış o paraya eşya aldıysanız o da gidi cek insala bize gel memiştir o para
  • Konu geyiğe sardı katılam ben de.

Gülelim biraz.

BÜYÜK GÜN BUGÜN (mü?)

BÜYÜK GÜN BUGÜN (mü?)

BÜYÜK GÜN BUGÜN (mü?)

BÜYÜK GÜN BUGÜN (mü?)

• haha Nomad_Soul alemsin yauu :D
  • yaa arkadaşlar şimdi ben kesin bir cevap istiyorum
    1 gold mevzusu
    2 tanlama mevzusu
    burarada mevzu gerçekten kayıyor

hecker temel fıkrasını anlatim

Sayın mesajı alan kişi
    Şu an bir laz virüsü almış bulunuyorsunuz.Ama karadenizde yeterince teknoloji olmadığı için
    bu manual bir virüstür.Virüsü kullanma talimatı:
    Hard diskinizdeki bütün dosyaları silin.
    bilgisayarınızı kullanılmaz hale getirin

NOT:bu bir şaka virüsüdür buna inanıpta sakın hard diskinizdeki dosyaları silmeyin

imza: hecker temel

tabi lazca yazılmıştı ben türkçeye çevirdim buda isteyenleri için orjinal versiyonu

• BEKLENEN RESİM

BÜYÜK GÜN BUGÜN (mü?)
  • gülmekten öldüm burda ya uf huhu
  • BU BUGU NASI YAPIYOLAR ? COK MERAK ETTIM BEN SIMDI .
  • ahah rollback olsun olsun :P ama şöyle bişey war rollback olursa ticket we maymun/sincap zamanlarınıda alıcaklardır heralde geri ? 1 hafta önce ticket we sincabı yenilemiştim ama nasıl sıkıldım oynamıyorum oyunu neredeyse hiç..sadece 1 gün kullandım..sanırım geri kalanıda yakıcam oynamaya oynamaya..şöyle bi 1 hafta geri alsalar iyi olur :P oyunu tekrar oynayasım gelene kadar da kapalı kalsın oyun şaka maka bu oyunda da dupe çııkmışsa cidden bırakma zamanı geldi..zaten sıkılmıştım iyice soğurum artık..
  • olamasın sakın olmasın son üç günde gaza gelip 41 den 44 e kadar lwl atlamıştım inşolmaz o kadar exi geri almasınlar

• agalar gozunuz aydın yarım saat sonra acılcakmışşşşşşşşşşşş !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • sabahleyin experience rollback olucak demiştim. bazıları "yok ya sallama, item rolback bile olmaz" demişlerdi.
    kendilerine saygılarımı sunuyorum. bi tarafımızdan atmayız biz. kaynaklar sağlam dedik, o kadar..

NOT: bu başlıktaki diğer postlarımı okuyabilirsiniz...
  • ewt dogru söğlüyon öLe OLmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.