Yarından intibaren SEC artık 8 şirkete eth spot etf için aktifleştirme onayı verecek ve 27 Temmuzda Donald Trump'ın kripto paralar hakkında konuşması olacak. Bundan sonrasında artık piyasa nasıl bir seyir izleyecek göreceğiz ben sağlam yükselişlerin başlangıcını atacağımızı düşünüyorum arada siyah kuğu olayları gelebilir ama dikkat etmek şart. |
Yarın ve 27 Temmuz Büyük Gün
-
-
Coin işinin kumardan farkı yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman yatırımda kumar sana göre?
Burada hayat değiştirecek paralar kazanma ihtimalim var ve hiçbir yerde bu kadar para kazanma ihtimalim neredeyse yok. Yıllarımı alır aynı paraları kazanmam.
Planlarım için o paraya ihtiyacım var. Milyoner olsamda gidip altıma lambo ferrari çekme derdine düşmem. O parayı nasıl daha fazla büyütürüm, iş kurabilirim kafasında olurum.
Daha çok yolum var.
-
Ben senin kafa yapında gelecek göremiyorum. Yakında olan paranı da kaybedersin.
Bende sende gelecek göremiyorum bilek güreşi yapıp dedeye yenilen sabahtan akşama kadar herkese sayan bir insandan tavsiye alacak değilim.
-
Dede dünya şampiyonu, 55 kg dambılla çalışıyor, ben 55 kg dambılı statik tutamam.
Öyne deyyon emme, neden tam tersini de hesaba dahil etmion? madalyonun karanlık yüzünü çevirdiğinde orda şu yazıyı göreceksin:
"Burada hayat değiştirecek paralar kaybetme ihtimalim var ve hiçbir yerde bu kadar para kaybetme ihtimalim neredeyse yok. Yıllarımı alır aynı paraları kazanmam."
-
Bu arada benim rahatlığıma bile sahip değilsin eşek gibi çalışmana rağmen. Mühendislik de okuyamayacaksın. Ben elindeki paranı da yeyince kafana sıkacağını düşünüyorum. Yasemin de yüksekten atlar muhtemelen, sonra bütün kemikleri paramparça olur o obez vücudu yere çarpınca.
O zaman herkese atar gider yapmayacaksın.
Adamı bile çıldırtmışsın facebooktan yazıyor diye şikkayet ediyordu.
Sahi? Kayra yıllardır forumlarda, sözlüklerde sürünüyorsun, insanları aşağılıyorsun bu hayatta bir hedefin, amacın yok varsa yoksa yemek yiyip bol bol bilek güreşi yapıyorsun. Gidip doblo kaldırmaya çalışıyorsun hani bir laf vardır ot geldin ot gidecen işte bu söz sana tam uyuyor.
En azından hayata karşı umudu olan insanlarla uğraşma bari Dünyaya azıcık bir faydan olsun.
-
Bu riski alarak zaten buraya girdim.
Kaybdersem her şeye sıfırdan başlama ihtimalini göze aldım.
Başka seçenek yok.
-
Adam şakasına diyordu, zaten telefon numarası bende var. Gerizekalı mısın nesin ya?
Senin hedeflerin gerçekçi değil, şizofrenik, kusura bakma.
Bana bunu sürekli forumlarda, sözlüklerde sürünen herkese sayan bilinçli olarak düşman kazanmaya çalışan birisi söylüyor.
Ciddiye alınacak bir tip bile değilsin
O nedenle gülüp geçiyorum sana. Asıl şizofren sensin ve ilaçlarını al.
-
İzle ve gör.
Sen anca bacak konusu aç. Ben uyurken bile kazanıyorum. Kazanmaya devam edeceğim. Ölmeden önce gerekirse bu Dünyayı ateşe veririm ama yine de hedeflerime ulaşırım. Buna şizofrenlik demek mantıklı değil buna psikopatlık denir ve şu ayrı bir gerçek Dünya'da psikopatlar, hedeflerine takıntılı olanlar başarılı olur.
Edison bile ampül için kaç kere deneme yaptı başardı. O nedenle gözümde hiç bir değeri olmayan birisisin, yıkıksın, hayatın rezilliklerle geçmiş ve kendini buralarda avutuyorsun.
Güç elime geçsinde o zaman neler neler yapacağım. Bu planların 2 ve 3. aşamaları var. Benden alınanları geri alacağım ve ne pahasına olursun, önüme kim ne çıkarsa çıksın yok olmaya mahkum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 22 Temmuz 2024; 20:48:10 > -
Neyse, özür dilerim ama çok uçuk hayallerin var. Ergenden farkın yok.
Uçuk hayaller değil. Gerçekçi hayaller.
Asıl bunları uçuk olarak görülmesinin sebebi normalin anormal olarak görülmesinden. Bu savaşı kazanmam gerekiyor.
Prusya sistemli eğitim sistemi, insanları itaatkar olmaya ve düşünmemeye daha fazlasını istememek üzerine eğitti yıllarca. Ben fazlasını istiyorum, sisteme karşı geldim ve sonum bu oldu ve daha komiği bu sistem çöküyor. Çürümüş bir sistemin içinde yaşıyoruz ancak herkes mutlu ve kendilerine çarpacak kamyonlardan farksız herkes çamur içinde debelenip duruyor.
Kimse neyin geldiğini görmüyor. Ben görüyorum. Ömrüm uzun olursa buna göre pozisyon almak ve yıllarımı garanti almak zorundayım. Çoğu insan işsiz kalacak buna çok iyi yerlerde çalışan mühendisler ve diğer meslek grupları dahil.
Dünya çok sancılı bir döneme girdi ve bu güzellikle düzelmeyecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 23 Temmuz 2024; 8:35:43 >
-
YTD mi :D
-
Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir dediklerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X