Şimdi Ara

Büyük Haksızlığa Uğradım! Hukukçular İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aylardır ek madde 1 kapsamında yatay geçiş ile ilgili ne var ne yok araştırdım, bir üniversitede(adını vermeyeceğim şimdilik) ikinci öğretimi bu yıl öğrenci almayan bir bölüme yatay geçiş yapabilmekti hayalim. bu yıl bu lisans programı kapandığı için girebileceğimden şüpheliydim, kiminle okuyacağım sorunsalı çıkıyordu çünkü ortaya. başvuru tarihi geldi çattı, gittim öğrenci işlerine durumu anlattım, oradaki memur başvurumu almadığı gibi geri gönderdi beni, gerekçesi tahmin ettiğim gibi okuyabileceğin bir sınıf yok 1.sınıftan başlayacaksın ama öyle bir sınıf yok hali hazırda dedi. inanılmaz üzüldüm, hayallerim yıkıldı. şimdi ise bir bakıyorum ki benim başvurumu almadıkları bölüme öğrenci kabul etmişler, ayrıca kapanan diğer ikinci öğretim bölümlere de bi kaç öğrenci kabul edilmiş ve hepsi 1. sınıftan başlayacak. ortada inanılması güç bir adaletsizlik var. gerçekten sinirlerim çok bozuldu. ben ne yapacağım. ne olur bir yol gösterin. orada beni geri yollayan memurlarla ilgili bir soruşturma başlatmak için hangi yolları izlemeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomccalebb -- 21 Eylül 2014; 1:08:45 >

• 1 senem heba oldu, en azından bir akıl verin
  • bimere şikayet et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crista galli C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Bu işte emeği geçen kişilerin kimliğini öğrenir öğrenmez gerekli işlemleri yapacağım.
  • Sikayet edersin de elinde delil var mi? Buyuk ihtimal bize basvuru olmadi diye gecistirecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yök ile telefon gorusmem, yöke konuya dair bilgi edinme basvurum her seyi acikliyor. Ayrica okula da mail yoluyla basvurmustum. Bir de o gun bana olmaz dediklerinde yanimda olan biri var. Bana o gun verdikleri ornek dilekce de yanimda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pek anlamadım ama inşallah çözersin 1 yıl çok büüyük kayıp sonuçta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.