Şimdi Ara

BÜYÜK HAKSIZLIK BU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biz iki yıllık üni mezunlarına gerek hayatında gerek erkek arkadaşlara askerlikte yapılan haksızlık ne zamana kadar devam edecek buna bir dur diyen cıkmayacakmı

http://www.youtube.com/watch?v=UEQMmEXY6CA&feature=relat%20ed

• herkes tutturmuş bi haksızlık gidio. meslek liseleerine giderken aklınız nerdeydi. hadi diyelim gittiniz 2 senelikten 4 çıkarmak size bağlı deil mi? biraz kendinizi sıkıp yapabilirdiniz. boşa konuşuosunuz yani akp de meslek lisesi kat sayı eşitliği başlığı adı altında bişiyler yapmaya çalıştı ama asıl amacı imam hatiplerin önünü açmaktı onu yapamadı türban ı soktu araya laikliği nerden zedelesem diye bakıolar bu gün de asker pkk la çatışırken sürekli şehit haberi gelirken apdullah gül anayasayı yangından mal kaçırır gibi imzaladı meslek yüksek okuları onların umrunda deil açın gözünüzü artık bişiy beklemeyin onların derdi belli...
  • yahu herkese hak dağıt nereye kadar Allah Allah
  • Kimse sizi meslek lisesine gidin diye zorlamadı demi?. Liseye gidip, eşşek gibi çalışıp, iyi bir üniversiteye girseydiniz. Bu ülkenin gerçekleri bunlar. 4 yıllıklar işsiz geziyor.

Eşşek gibi çalışıp üniversiteyi kazanacaksın. Gönül isterdi ki herkese iş olsun ülkede. Ama yok, zaten hiçbir zaman olmadı da. O yüzden en başından işi sıkı tutacaksın bu gerçekleri görüp.

Sen sallama hiçbirşeyi yıllarca, ÖSS'ye çalışma. Ondan sonra kafana dank etsin okul bitince.

Bu ülkede aklını başına erken alman gerekiyor (eger ailen zengin degilse), yoksa son pişmanlık fayda etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falcon-etti -- 24 Şubat 2008; 17:24:13 >
  • ayrıca pişman olduysan oturup sızlanmak yerine 4 sene açıköğretim okuyabilirsin
  • hakkını arıyosan marko paşaya....

bu arada bende 2 yılluk mezunum
  • benim iş sektöründe lise okuyandan bir farkım olmayacaksa 2 yıllık üniversitenin ne anlamı var keza askerlik olayıda öyle diplomamızda üviversite yazıyor ama bize hiçbir yararı yok haksızlık değilde ne bu biz meslek lisesi okuduk diye neden mühendislik kazanamıyoruz neden ben kendi bölümümün mühendisliğini seçtiğimde bana ek puan gelmiyor kat sayıyla önümüzü kesiyorlar madem 2 yıllıkların bir geçerliliği yok kaldırsınlar o zaman tosunpaşa arkadaşım 2 yıllıktan 4 yıllığa geçmek tabiki benim elimde ama istersen bir kontejanlara bak derim her üni 2 öğrenci falan alıyor hadi ben kazandım benim gibi olan binlerce arkadaşım var onlar ne yapsın peki meslek lisesi okudu diye sadece teknik eğitim fakültesi okusun o kötü bireşy demiyorum ama ben ve benim gibi birçok arkadaşım mühendislik okumak istiyor bence herkes öss de eşit olmalı kendi bölümünden başka bir bölüm seçerse o zaman puanı düşürülmeli sanırım fazla uzattım kısacası böyle bir eğitim sistemine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kaza da kim haklı?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: **tweety**

neden ben kendi bölümümün mühendisliğini seçtiğimde bana ek puan gelmiyor

başka isteklerin varmı?

Direk ODTÜ ye alalım istersen
  • Bende Tıp okudum.. 6 yıl.. Bende ayrıcalık isteyim o zaman.. Askerlikte, iş hayatında vs..

(Kimse bana Tıp Fak. git veya gitme demedi, ben kendim istedim ama olsun hazır ayrıcalık istenmişken bende isteyim..)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

Bende Tıp okudum.. 6 yıl.. Bende ayrıcalık isteyim o zaman.. Askerlikte, iş hayatında vs..

(Kimse bana Tıp Fak. git veya gitme demedi, ben kendim istedim ama olsun hazır ayrıcalık istenmişken bende isteyim..)

madem bir ayrıcalığımız olmayacak biz neden okuyoruz bende liseyi atl olarak okudum 5 yıl ben okunan süre fazla diye bir ayrıcalık istemiyorum alınan eğitim açısından söylüyorum ama sen ve senin gibi düşünenler anlamak istemiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.