Şimdi Ara

Yaptığınız en büyük salaklık neydi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir keresinde evde 120 bin duruyordu. Evde de kimse yok, ben de markete gideceğim, neyse hazırlandım ettim. Para olduğundan aşağı insek bile üç kilidi de kitleriz.

Dalgınlığıma geldi, kapıyı kapatırken sen tam kapama, aralı kalsın. O sırada da karşı komşuyu gördüm, konuşmaya daldık. Derken asansöre bindim gittim markete.

Aşağıdaki market 50, yukarıdaki de yine 50 metre falandır. aşağı yukarı git gel 15 dakkika falan oyalandım bir de fırın mırın derken.

Eve bir geldim anahtarı soktum, aralıklı kaldığından kapı şak diye açıldı. Beynime kaynar sular döküldü. aha hırsız girdi dedim, ahhhh diye bağırarak koşarak yatak odasına gittim ilk. Hemen baktım paraya, neyse ki duruyordu para.

Salondaki ve odamdaki laptop da duruyordu derin bir nefes çektim. İlk önce kapı açılınca hırsız girdi zanettim de neyse ki ucuz atlattım. Gitseydi artık git intihar et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraveling -- 9 Haziran 2020; 11:22:43 >

• karşımda kız çok sıcak diyip üstünü çıkartırken benim ereksiyon sınırım 9 demiştim kız ne dedin sen diyip üstünü giymişti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklımda tutamayacak kadar çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip ettiğim hisse senedi nasıl olsa tekrar düşer deyip alttan alırım diyerek 1000 tl zarara bozmam ve akabinde 1 tl kadar yukarı artarak benim 10.000 TL kardan olmam
  • Zamanında bir işe girmeyip aile zoruyla dersaneye gitmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu programa katılmak
  • 13 14 yasinda gitari birakmak, simdi 24 yasinda elektro ile yeniden basladim, lan yok boyle bi zevk
    Ortaokul ve lise zamanlarinda oyun batagina saplanmak, cocukluk yillarimin icine ettim aptalca oyunlar pesinde
    Spora gidip ben kas yapicam kalori lazim sonra yag yakarim diyip yemege abanmak, sonuc genisleyen meme popo ve bel cevresi simdi eritemiyorum
    Alkole fazlaca abanmam, 2-3 sise sarap icip etkisini bile hissetmemek simdi duzeldi neyse ki 1 sise ile cakir oluyorum

Daha yazilacak aptallik cok da ben de utanma duygusu yok, kiz konularina girmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında büyük bir hatam yok ama utanilacak çok şey yaptım kız türkçe bilmiyor sanıp çok çirkin kendini beğenmiş diyip ağır küfürler etmiştim en son kız dayanamayıp türkçe konuşmaya başlamışti baka kalmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta1.6 -- 8 Haziran 2020; 0:50:52 >
  • Çok aşırı bir salaklığım şu anda aklıma gelmedi ama içimde ukte kalan bir şeyi anlatayım.

Bundan 6 sene önce connected2’dan bir kızla tanışmıştım. Epey bir konuştuktan sonra Whatsapp’a geçtik, bir süre sonra Bornova’da buluştuk. Ben hoşlandığımı iyice belli ettim o da kayıtsız kalmamıştı, yürüyoruz birbirimize. Tam sevgili olacağız derken yavşak bir arkadaşıma kızdan bahsettim -ki kendisi fitnessla falan uğraşıyordu, fizik, tip yerindeydi.- Bir gün yanında arkadaşınıda getirsin 4’lü çıkalım dedi.

İçimden kendime dedim “Sen bu kızı bu elemanla tanıştırırsan, kızı kaptırırsın.” Bunu bile bile kabul ettim salak gibi. Dört kişi bir akşam bira falan içmeye gittik, gece sonunda kız benle muhabbeti soğuttu, benim yavşak arkadaşla mesajlaşmaya başladı beklediğim gibi. O süre ben üniversiteye geri döndüm, bunlar sevgili oldular. Şu an gülümseyerek hatırlıyorum ama o dönem çok ağrıma gitmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 8 Haziran 2020; 1:4:44 >

• Doğmak.
  • İlk defa kız görmeye ailece gitmiştik, kahve den sonra çay kek servisi yapılacaktı tepside çay ve kek tabagını görünce bir an refleks ile köşe de iç içe duran zigonu çıkartılmasına yardım ettim. Birini hemen yanıma birini kendi önüme koydum. Tepsiyi o sıra büyük masanın üstüne koyup kalan zigonları kendisi almıştı.
    Çok iyi hatırlıyorum keki yemiştim çay bardağı avucumun için de soğmuştu çok rahattım muhabbet ediyordum ortam çok samimiydi , en büyük salaklığım tanımadan daha konuşmadan hiç düşünmeden hayır olmaz demiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Çok aşırı bir salaklığım şu anda aklıma gelmedi ama içimde ukte kalan bir şeyi anlatayım.

Bundan 6 sene önce connected2’dan bir kızla tanışmıştım. Epey bir konuştuktan sonra Whatsapp’a geçtik, bir süre sonra Bornova’da buluştuk. Ben hoşlandığımı iyice belli ettim o da kayıtsız kalmamıştı, yürüyoruz birbirimize. Tam sevgili olacağız derken yavşak bir arkadaşıma kızdan bahsettim -ki kendisi fitnessla falan uğraşıyordu, fizik, tip yerindeydi.- Bir gün yanında arkadaşınıda getirsin 4’lü çıkalım dedi.

İçimden kendime dedim “Sen bu kızı bu elemanla tanıştırırsan, kızı kaptırırsın.” Bunu bile bile kabul ettim salak gibi. Dört kişi bir akşam bira falan içmeye gittik, gece sonunda kız benle muhabbeti soğuttu, benim yavşak arkadaşla mesajlaşmaya başladı beklediğim gibi. O süre ben üniversiteye geri döndüm, bunlar sevgili oldular. Şu an gülümseyerek hatırlıyorum ama o dönem çok ağrıma gitmişti.
    Aga çok kötü bi şey buu. Travma bildiğin.

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Şimdilerde nişanlıyım, o zamanlar 19 yaşında aklı havada birisiydim. Hayatımdan onun üzerine kaç kız geçti. Ama unutamadığım olaylardan birisidir. O gün bugündür hoşlandığım kızları hep elde ettim mesela çünkü official sevgili olana kadar kimseye fırsat vermedim. Hatunlar daha iyisini bulunca kaçıyor.

• Sırayla gideyim: Meslek lisesinde okumak, Kızların tekliflerini reddetmek(3 defa), Bitcoin 20 lira iken 5-10 tane almak için araştırıp vazgeçmek, Kazandığım paraları Dolara ya da arsalara basmamak, Eskortların sevgili olma teklifini reddetmek, DotA 2'nin ilk international takımında olmayı elinin tersiyle itmek, İngilizce hazırlık okurken yurt dışında eğitim fırsatını tepmek. Aklıma sadece bunlar geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 10 Haziran 2020; 8:45:59 >
  • DHF_Viper kullanıcısına yanıt
    bir paket bitirdim be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.