Bildirim
büyük indirim gta ıv ve eflc
Karaca Owen Rectangle Large Bambu Kesme Tahtası : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1Z8M9PM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar tekrardan indirim var steam da bugün yaz indirimlerinin son günü bence fırsatı kaçırmayın battlefield 2 bad company tüm paketler dahil sadece 10$ a aldım -
10$, 10$ derken tüm oyunları alacaksın galiba.quote:
Orijinalden alıntı: ares2425
arkadaşlar tekrardan indirim var steam da bugün yaz indirimlerinin son günü bence fırsatı kaçırmayın battlefield 2 bad company tüm paketler dahil sadece 10$ a aldım -
walla napolyon ve tüm dlcler de dahil 10$ dı onu son dakika da net kopması nedeliyle kaçırdım :)quote:
Orijinalden alıntı: +
10$, 10$ derken tüm oyunları alacaksın galiba.
Alıntıları Göster -
multiplayer oynayan varmı hala?quote:
walla napolyon ve tüm dlcler de dahil 10$ dı onu son dakika da net kopması nedeliyle kaçırdım :)
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: cgdincer
multiplayer oynayan varmı hala?
Çok cool' sun.
Merak etme hala oynayan var. -
eğlencesi düşmeyecek şekilde dolu ise alayım bendequote:
Orijinalden alıntı: +quote:
multiplayer oynayan varmı hala?
Çok cool' sun.
Merak etme hala oynayan var.
Alıntıları Göster -
ben daha multi oynayamadım gerçi oyunu da oynayamadım pc deki arızalardan ve steam da ki yoğunluktan pek birşeye bakamadım yeni kurdum deneyeceğim nasıl oluyor bu işler burdan alan arkadaşları bilgilendiririm bu arada son 4 saat arkadaşlar alan arkadaşlarla bir ekip kurarız hep beraber takılırız çete hesabı :)quote:
eğlencesi düşmeyecek şekilde dolu ise alayım bende
Alıntıları Göster
bu arada battlefield2 bad company de 10$ a tüm paketler dahil bence bunu da kaçırmayın bu son indirim 30 haziran- 10 temmuz yaz campı indirimi bitti bu son indirimle uzatırlarmı bilemeyiz tabiki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares2425 -- 11 Temmuz 2011; 16:04:20 >
-
oha harbi gta yı alayım dursun kenarda full paket...quote:
ben daha multi oynayamadım gerçi oyunu da oynayamadım pc deki arızalardan ve steam da ki yoğunluktan pek birşeye bakamadım yeni kurdum deneyeceğim nasıl oluyor bu işler burdan alan arkadaşları bilgilendiririm bu arada son 4 saat arkadaşlar alan arkadaşlarla bir ekip kurarız hep beraber takılırız çete hesabı :)
bu arada battlefield2 bad company de 10$ a tüm paketler dahil bence bunu da kaçırmayın bu son indirim 30 haziran- 10 temmuz yaz campı indirimi bitti bu son indirimle uzatırlarmı bilemeyiz tabiki
Alıntıları Göster
-
The Club gibi ucuz oyunların Live keyi ile de girebilirsiniz EFLC MP' a.quote:
Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim
oha harbi gta yı alayım dursun kenarda full paket...
Alıntıları Göster
KDV Dahil 5 TL (Tıkla)
-
arkadaşlar yaz kampı bitti keşke biraz daha erken haberim olsaydı ama gene de olsun allah bereket versin :) aldık 3-5 oyunquote:
Orijinalden alıntı: +
The Club gibi ucuz oyunların Live keyi ile de girebilirsiniz EFLC MP' a.
KDV Dahil 5 TL (Tıkla)
Alıntıları Göster
şuan battlefield 2 bad company 41$ gta da 40$ kaçıran arkadaşlar soğuk su içebilirler :)
-
quote:
arkadaşlar yaz kampı bitti keşke biraz daha erken haberim olsaydı ama gene de olsun allah bereket versin :) aldık 3-5 oyun
şuan battlefield 2 bad company 41$ gta da 40$ kaçıran arkadaşlar soğuk su içebilirler :)
GTA IV & EFLC' i 40$' a oradan alanın aklına şaşarım.
Kutulu, kitapçıklı versiyonu 50 TL zaten EFLC. -
Bu Steam'da ps 3 oyunları da var mı?quote:
arkadaşlar yaz kampı bitti keşke biraz daha erken haberim olsaydı ama gene de olsun allah bereket versin :) aldık 3-5 oyun
Alıntıları Göster -
tam bilmiyorum ama girerken ps3 kullanıcısımınız diye birşeyler yazıyordu galiba varquote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Bu Steam'da ps 3 oyunları da var mı?
Alıntıları Göster -
GTA IV complete edition aldım hepsini yükledim sosyal klüp girişinde invalid username hatası alıyorum bu hatayla karşılaşan varmı ?quote:
tam bilmiyorum ama girerken ps3 kullanıcısımınız diye birşeyler yazıyordu galiba var
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Sdkfz181
GTA IV complete edition aldım hepsini yükledim sosyal klüp girişinde invalid username hatası alıyorum bu hatayla karşılaşan varmı ?
Social Club kaydın var mı?
Hataya göre kullanıcı adın geçersiz.
Doğru yazdığından emin ol, olmadı baştan üye ol. -
quote:
Orijinalden alıntı: baharat
quote:
GTA IV complete edition aldım hepsini yükledim sosyal klüp girişinde invalid username hatası alıyorum bu hatayla karşılaşan varmı ?
Doğru yazdığından emin ol, olmadı baştan üye ol.
Social Club kaydını yaptım sonra tekrar üye oldum gene olmadı -
quote:
quote:
quote:
Social Club kaydını yaptım sonra tekrar üye oldum gene olmadı
Buraya bak istersen kardeşim.
Social Club hesabına Windows Live ID' ni eklememişsindir belki.
-
3. kez üye oldum ne biçim iş anlamadım invalid username ne yazarsam yazayım aynı ot çöp it bit yazıyorum gene aynısını yazıyor şifre yanlışda demiyor ne moron bişey buquote:
Orijinalden alıntı: Sdkfz181quote:
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Buraya bak istersen kardeşim.
Social Club hesabına Windows Live ID' ni eklememişsindir belki.
social club hesaplarını bağladım hem live hemde xbox live için gene aynı sorun
Benzer içerikler
- gta san andreas kaç görev var
- gta 5 hushsmush
- gta 4 görevleri
- gta 5 sinyal verme
- this epic games account is already linked to a different rockstar games account
- gta san andreas hileleri
- gta v hileleri
- gta 6 haritası
- gta 5 battleye
- gta 5 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X