Şimdi Ara

Büyük İnternet Fiyaskosu Budur İşte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımda iki tane tarayıcı gözüküyor. birinde internet explorer diyor ötekinde internet explorer(64 bit) diyor. bu ne demek oluyor? bunlar bizle kafamı buluyor?

• Hocam fiyasko yok orada tamamiyle bir koalisyon toplanmış senin bilgisayara girip böle bişe yapmışlar...
  • senin bilgisayarın bitlenmiş bence
  • Chrome
  • ie9 yada işletim sistemin 64 bit hayırlı olsn : ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interboyz -- 30 Aralık 2010; 22:43:17 >
  • şimdi 64 bit limi daha iyi ötekimi ne oluyor bu onu soruyorum bilmiyorum nolduğunuda
  • Senin bilgisayar bitlenmiş reis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ciddi cevap verin konu kitlenmeden öğrenim şu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalsiyum

şimdi 64 bit limi daha iyi ötekimi ne oluyor bu onu soruyorum bilmiyorum nolduğunuda

64 bitle gir youtube a görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: netell

quote:

Orijinalden alıntı: kalsiyum

şimdi 64 bit limi daha iyi ötekimi ne oluyor bu onu soruyorum bilmiyorum nolduğunuda

64 bitle gir youtube a görürsün

girdim emmi açmıyo videoları adobe flash filan diyor halbukisi adobe yüklü bende şu işi açığa çıkarsak hangisi daha iyi ne farkeder filan?

• üzgünüm. kötü bi durum. bunu söylemekten hiç hoşlanmıyorum ama düzelmesi icin cd-rom açıp kasayı dik yatırarak zemin ve kasanın önü arasında 25 derecelik bir açı elde etmelisin
  • anladığım kadarıyla kötü bir olay çünkü youtube ve facedeki videolar açılmıyor. adobe yüklim diyorum indirmiyor deneme sürümü diyor. donanımhabere giriş yapim diyorum buraya bile girmiyor. anlamadım gitti ne işe yarıyor peki bu?
  • arkadaşlar farkındamısınız hepiniz dalga geçtiniz biriniz ciddi birşey söylemediniz. sizden tek istediğim bu 64 bit internetin ne olduğu. dahamı iyi olduğu. farklılığının ne olduğu filan. açmıyorda hiçbir videoyu..
  • insan olsalar dalga geçmezlerdi.kendilerininde bilmediği konu olur elbet.biri çıkıp aynı tavırla cevap verir istediği cevbı bulamazsa o vakit kendi kişiliğini sorgularmı acaba bu internet kurtcukları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.