merhaba arkadaşlar ben bundan önce basketbol ayakkabılarımı hep yurtdışından aldım. boyum 195 cm ayakkabı numaram 50. genelde mağazalarda bu numarada ayakkabı bulunmuyor. bugün taksim'deki nba store'a gittim ve orada bile en büyük ayakkabının numarası 48'di. aranızda illa ki büyük numara ayakkabı giyenler vardır. siz nereden ayakkabı alıyorsunuz? bu aralar acil ayakkabıya ihtiyacım var, bulamazsam yine yurtdışı deneyeceğim ama burada da şansımı denemek istedim. adidas ts lightspeed garnett almak istiyorum ama dediğim gibi bulamadım. basketçi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
İstanbul'da bilemiyorum ancak Adana'da bağlantın olan biri varsa Euroshoes diye bi mağaza var. 5o ve üzeri numaralar bile bulunuyor. Ayrıca fiyatlarıda gayet uygun. Wade 225 civarıyken 150'ye almıştım...
quote:
Orijinalden alıntı: sadu23
merhaba arkadaşlar ben bundan önce basketbol ayakkabılarımı hep yurtdışından aldım. boyum 195 cm ayakkabı numaram 50. genelde mağazalarda bu numarada ayakkabı bulunmuyor. bugün taksim'deki nba store'a gittim ve orada bile en büyük ayakkabının numarası 48'di. aranızda illa ki büyük numara ayakkabı giyenler vardır. siz nereden ayakkabı alıyorsunuz? bu aralar acil ayakkabıya ihtiyacım var, bulamazsam yine yurtdışı deneyeceğim ama burada da şansımı denemek istedim. adidas ts lightspeed garnett almak istiyorum ama dediğim gibi bulamadım. basketçi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
merheba sadu23; bende büyük numara ayakkabı mağduruyum en son amerikadan timberland marka bi bot gettirttim 15 numara istedim ama bana biraz büyük geldi bu yüzden satmayı düşünüyorum eğer ilgilenirsen 24698254 no'lu ilan sahibinden.com'da. Net ortamında büyük numara giyenlerin bi paylaşım sitesi var mı ..? biliyosan bana da söle pls..... görüşmek üzere
baskethane.com.tr diye bi site var. güvenilirliği hakkında fikrim yok ama.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme